ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.812
- Поени од реакции
- 44.142
Точно, иако беше премногу тоа што го направи,мило ми беше што го видов изнервиран како излегува од теренот тоа покажува дека се грижи и сака да ја изигра секоја минута.Покажува колку е мотивиран.Па на крај краева не е ни прв, ни последен што така ќе реагира.
До некаде го разбирам, го извадија во 60та минута, се знаеше дека така ќе реагира.
Тој е таков тип на играч што сака да го игра целиот натпревар, играч кој не се уморува.
И Руни би реагирал исто доколку го извадат во 60та минута или порано.
If i seen Tevez playing for another club right now, i would want to buy him. We have to remember the consequences of both not buying and buying him.
Here are just a few ....
If we dont buy him:
We will have about 20 million to spend.
We would be without an international striker.
He could go to another club in the league and be playing against us.
If we do buy him:
We wont have about 20 million to spend
We would have an international striker.
Our rivals will have less a choice to choose from.
There is probably many more as they are just a few in my opinion, what i am saying is we have to weigh up the options. We need to do whats right for the club. It will also come down to Tevez's personal opinion on if he wants to stay too. If he does go then so be it but if we can buy him for in the range of 22 million then i would be happy with it.
Браво, имаш пијачка од мене.Чомбее ти реков јас на крај ќе имаме 92 бода
п.с Миле среќен роденден![]()
Миле честито роденден!Секој роденден да го прославуваш со победа на Манчестер..
Можда е рано да го кажам ова ама ајде нека е...На 26-ти мај имам јубилеј..Полнам точно 10 години како фан на Јунајтед..Се надевам дека на 27-ми Мај ќе го прославам со титула во Европа!