Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Затоа јас не се потресувам многу кога ќе пишуваат за некој наш играч дека ќе ја промени средината. Се се тоа новинарски глупости за да се продаваат весниците:smir:
Многу често новинарите ја злоупотребуваат својата професија со тоа што дозволуваат да бидат корумпирани од конкурентните клубови. Многу трењери потплатуваат новинари и медиуми за реализација на своите психолошки активности кон ривалите. Водејќи психолошка војна, можевме да прочитаме дека Видиќ ќе оди во Милан (во пресрет на дуелот со Интер), па сега во пресрет на дуелот со Барселона, "Видиќ" ќе оди во Барселона, и тоа не затоа што тој сакал туку и затоа што сакала жена му. Треба само да се истрае и да не се потпаѓа на провокациите. Не ме чуди ако во наредните денови се објави дека Видиќ ќе се откаже од фудбал и дека ќе стане фризер (верувам дека жена му обожава фризури):pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Многу често новинарите ја злоупотребуваат својата професија со тоа што дозволуваат да бидат корумпирани од конкурентните клубови. Многу трењери потплатуваат новинари и медиуми за реализација на своите психолошки активности кон ривалите. Водејќи психолошка војна, можевме да прочитаме дека Видиќ ќе оди во Милан (во пресрет на дуелот со Интер), па сега во пресрет на дуелот со Барселона, "Видиќ" ќе оди во Барселона, и тоа не затоа што тој сакал туку и затоа што сакала жена му. Треба само да се истрае и да не се потпаѓа на провокациите. Не ме чуди ако во наредните денови се објави дека Видиќ ќе се откаже од фудбал и дека ќе стане фризер (верувам дека жена му обожава фризури):pos2:
Работата е во тоа што Ферги е многу спремен,а ги спрема и играчите на таквите психолошки војни и досега успешно се носиме на тоа поле.
И за Роналдо јадат втора година гомна па пак се е по старо, дури и сме уште помоќни, го играме најдобриот и најзрел фудбал во светот:helou:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Работата е во тоа што Ферги е многу спремен,а ги спрема и играчите на таквите психолошки војни и досега успешно се носиме на тоа поле.
И за Роналдо јадат втора година гомна па пак се е по старо, дури и сме уште помоќни, го играме најдобриот и најзрел фудбал во светот:helou:
Манчестер Јунајтед е искусна екипа од светски калибар која содржи искусни челници и искусни играчи. Тука не врват тие игри, но сепак сакам да кажам дека оние кои не се способни на теренот, се служат со секакви методи. Штом излегоа "приказни" и за Барселона, треба да се запрашаме дали Барселона веќе е исплашена од Манчестер Јунајтед? :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Манчестер Јунајтед е искусна екипа од светски калибар која содржи искусни челници и искусни играчи. Тука не врват тие игри, но сепак сакам да кажам дека оние кои не се способни на теренот, се служат со секакви методи. Штом излегоа "приказни" и за Барселона, треба да се запрашаме дали Барселона веќе е исплашена од Манчестер Јунајтед? :)
Колку и да се добри Барселона, знаат и самите против каква екипа и против каков тренер ќе се натпреваруваат, против најдобрите:)
Факт е дека колку и да е моќна Барса, во два натпревари не успеа да го совлада Челзи кој реално е послаб од нас така да нека му ја мислат:helou:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Колку и да се добри Барселона, знаат и самите против каква екипа и против каков тренер ќе се натпреваруваат, против најдобрите:)
Факт е дека колку и да е моќна Барса, во два натпревари не успеа да го совлада Челзи кој реално е послаб од нас така да нека му ја мислат:helou:
Добро за тоа колку се добри ги видовме и со нас лани, а и со Челзи сега. И лани и сега примија ист гол. И лани и сега самите се дриблаа и успеваја до линијата од шеснаесетникот да дојдат. Не дека се екипа од рангот на Вест Бромвич Албион :), но сите ги воздигнуваат, и ги прават како нешто вонземјанско и вонсериско. Ако се толку посебни и натпрородно јаки, зошто ги чекаа последните секунди за да се пласираат во финалето?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Добро за тоа колку се добри ги видовме и со нас лани, а и со Челзи сега. И лани и сега примија ист гол. И лани и сега самите се дриблаа и успеваја до линијата од шеснаесетникот да дојдат. Не дека се екипа од рангот на Вест Бромвич Албион :), но сите ги воздигнуваат, и ги прават како нешто вонземјанско и вонсериско. Ако се толку посебни и натпрородно јаки, зошто ги чекаа последните секунди за да се пласираат во финалето?
Сите познавачи на фудбалот се согласуваат дека годинава шпанската лига е боранија, сите нивни екипи испаднаа уште во првите фази во ЛШ и УЕФА така да тука се гледа квалитетот. Англиската лига е најтешка и најквалитетна така да ме радува фактот дека Барса ја прават фаворит на хартија, тогаш ние сме посилни и помотивирани:helou:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Сите познавачи на фудбалот се согласуваат дека годинава шпанската лига е боранија, сите нивни екипи испаднаа уште во првите фази во ЛШ и УЕФА така да тука се гледа квалитетот. Англиската лига е најтешка и најквалитетна така да ме радува фактот дека Барса ја прават фаворит на хартија, тогаш ние сме посилни и помотивирани:helou:
Мене ме радува фактот дека во пресрет на финалето, сите ја воздигнуваат и фаворизираат Барселона. Но Манчестер Јунајтед е тимот кој посебно оваа година руши рекорди, менува традиции, демантира гласини и неутрализира фаворити. Само нека го потценуваат Манчестер, во таквите случаеви на сите им стануваме невиден кошмар.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мене ме радува фактот дека во пресрет на финалето, сите ја воздигнуваат и фаворизираат Барселона. Но Манчестер Јунајтед е тимот кој посебно оваа година руши рекорди, менува традиции, демантира гласини и неутрализира фаворити. Само нека го потценуваат Манчестер, во таквите случаеви на сите им стануваме невиден кошмар.
Стварно годиниве Јунајтед стана синоним за рушење традиции и претварање на сонот во јаве :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Стварно годиниве Јунајтед стана синоним за рушење традиции и претварање на сонот во јаве :)
Поготово во лигата на шампионите..како едно од поинтересните ми излезе ова:
Никој тим од 2003та до сега,што бил шампион, ја поминал Last 16 фазата.

Порто елиминирани од Интер
Ливерпул елиминирани од Бенфика
Барселона елиминирани од Ливерпул
Милан елиминирани од Арсенал

:)))))))

Исто не смее да се заборави и победата на Драгао.Сега остана уште да ја одбраниме титулата :)

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Не ми е јасно зошто се толку досадни од Реал Мадрид!Еве што е најново:

Реал во последен обид за ангажман на Роналдо
Англиските медиуми пренесуваат дека преставници на Реал Мадрид следната недела ќе пристигнат во Англија во последен обид да го ангажираат Кристијано Роналдо
People Sport објави дека Мигел Ангeл Португал, техничкиот директор на Реал Мадрид во среда треба да присуствува на дуелот помеѓу Манчестер Јунајтед и Виган со цел да следи двајца фудбалери.
Кристијано Роналдо е примарната цел на Кралеците но гигантот од Шпанија исто така внимава и на крилото на Виган, Антонио Валенсија.
Португал се очекува да има голема улога по изборите во Реал кога се очекуга претседател да стане Флорентино Перез. И поранешниот претседател на Кралевите посакува да го донесе Роналдо на Бернабе во нов почеток на Галактикос ерата.
По неколкуте изјави на Роналдо дека е среќен во Јунајтед и сака да остане на Олд Трафорд, Реал сака да се увери дали Португалецот е желен за преселба во Мадрид или пак не.
People Sportвели дека евентуален негативен одговор на Роналдо ќе предизвика, Кралевите да се насочат кон секундарната цел, Валенсија и можно е да го комплетираат трансферот до крајот на следната недела.
Техничкиот директор и во јануари престојуваше во Ленчешир и се обидуваше да ја комплетира зделката вредна 16 милиони фунти аз преселба на Еквадорецот во Реал.
Валенсија исто така е мета и на Јунајтед но превисоката цена што Виган ја утврди сеуште е пречка за Сер Алекс Фергусон да го комплетира трансферот.

N

navivacka

Гостин
Џабе ке доагаат ке им удри корпа Роналдо кога ке им каже дека е срекен во Јунајтед и дека сватил каква екипа се:tv:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Може овој пат и вистина ќе му го испушат

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Поготово во лигата на шампионите..како едно од поинтересните ми излезе ова:
Никој тим од 2003та до сега,што бил шампион, ја поминал Last 16 фазата.

Порто елиминирани од Интер
Ливерпул елиминирани од Бенфика
Барселона елиминирани од Ливерпул
Милан елиминирани од Арсенал

:)))))))

Исто не смее да се заборави и победата на Драгао.Сега остана уште да ја одбраниме титулата :)
Браво за видеово, се изнасмеав на крајот, солзи ми потекоа:pos2:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Џабе ке доагаат ке им удри корпа Роналдо кога ке им каже дека е срекен во Јунајтед и дека сватил каква екипа се:tv:
Може овој пат и вистина ќе му го испушат
Ако предходните изјави дека Роналдо сака да остане во Манчестер, не се новинарски шпекулации, мислам дека и двајцата сте во право :pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Интересно видео...А тоа со рушењето на традиции..Гледам сите сте ги кажале,ама сте испуштиле една.А тоа е:Јунајтед стана првата екипа што славеше на Емирати(во ЛШ).Значи во 1/8 фин. станавме прва екипа (од последните 4-5 год.) што отишла во 1/4 фин...Потоа станавме прва англиска екипа што славила на Драгао..Во 1/2 финале прва екипа што славила на Емирати..И ЗОШТО ДА НЕ СТАНИМЕ ПРВА ЕКИПА ШТО ЈА ОДБРАНИЛА ЛШ?

А за денешниот меч..Мое мислење е дека со победа или нерешено Јунајтед ќе има 90% сигурна титула..А ако изгубиме(не дај боже) ,тогаш ливерпул ќе ја гледа шансата на нашиот меч против Арсенал..Знаеме дека Топџиите ќе сакаат одмазда,па затоа не смееме денес да изгубиме.Сепак мое мислење е дека 2:0 ќе славиме против Сити.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom