Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Честички браво момци...сосема заслужено..дали ќе гледаме реприза од лани?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Честито финале мајстори,фантастична игра каква акција свака част за Парк,Руни и Роналдо.Неам шо да кажам ваква да играме секоја утакмица среќен сум.Само штета што Флечер доби црвен(кој беше сосема заслужен) и ќе фали многу дека он е баш all-round player.

Glory,Glory Man United!!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Предлагам сите навивачи од овде да се собереме на едно место каде и да било да го гледаме финалето

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ај честито пласман у финале

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Честитки Манчестер, идемо даље!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
Ајде честито нека ни е финалето и да ја одбраниме титулата:)

ПС Чомбе полека спремај ја новата тема:)

N

navivacka

Гостин
Прво, нека ни е честито финалето:vozbud:можеме да станеме првата екипа која успеала да го одбрани тој трофеј.
Второ,како Флечер можеше да го направи тој кикс:uvo:прво се плашевме Руни да не добие жолт картон а сега Флечер ја заеба:tapp:ама како можеше глупиот судија да не го суспендира Адебајор по стартот над Керик?па после велат судиите ни помагат...

Играта беше одлична,ги надигравме целосно...Браво за Роналдо уште еднаш докажа дека е најдобар светски фудбалер.Браво за сите играчи

G

Gray Foxx

Гостин
Ајде честито нека ни е финалето и да ја одбраниме титулата:)

ПС Чомбе полека спремај ја новата тема:)
Koga sme vekje kaj ova jas smetam deka najdobar kandidat za novata tema e Hells Guardian. Momceto ima odlicni postovi i moze da napise najubav voved za NAJDOBRIOT TIM NA DENESNICATA.
Cestitki za ogromnava pobeda.
UNITED

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Mожат сега комотно црнците да си се вратат во африка, видовме дека не ги бива за фудбал бе. :back:
кај се сега песимистите кои не веруваа дека ќе се пласираме?
мора секогаш да се верува во тимот.
прекрасна игра на ѓаволите, не верував дека ќе дадат гол црнците ама ај мораше росети да им досуди пенал (заслужен) да ги спаси колку-толку од срамот.
и да кикица даде 2 гола. :pipi:
леле колку сум среќен, ќе си купам утре дрес од него.

ајде 2 пат со ред да си ја освоиме титулата во ЛШ и можам после спокојно да си умрам.

WE BELIEVE!!!!!!!!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Значи ФЕНОМЕНАЛНООООООООО........ секоја чест за Ферги, за играчите, за целиот Манчестер Јунајтед... се беше фантастично... водство од 0:3, ги извади од игра Руни и Евра, но не е секогаш совршено (ова важи за Флечер)... но имавме среќа што не се Рио или Видич, а за Флечер ќе се најде замена... судијата донесе правилна одлука, беше црвен оправдано, но според мене можеше да му додели жолт картон бидејќи немаше никаква важност како за пласманот во финале на некоја од екипите така и за резултатот, ама правила си се правила :toe:... и повторно сакам да слушнам кој е најдобар фудбалер на Светот: Џерард? Меси? Кака?..... асистенција за гол, бомбаааа за одлично водство и перфектна акција со перфектна завршница.... :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.772
Поени од реакции
43.977
:eek:lee::eek:lee::eek:lee:

АЈДЕЕЕЕЕЕ ОДЕМЕ ВО РИМ!!!СЧЕСТИТО ПЛАСМАН ВО ФИНАЛЕ ЃАВОЛИ!!!

Цело време доминиравме и сосема заслужена победа..Жал ми е за Флечер,кој знае како се осеќа знаејќи го фактот дека нема да настапи на финалето..Сепак пак ќе кажам ЧЕСТИТО!!!

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Честитки за пласманот,одлична игра...џабе ни беше толку голем стравот,сите изиграа маестрално само не ми се верува уште што направи Флечер:nesvest:ке треба да гледа од трибините кога е толку глуп ама можеше Росети да го санкционира и Адебајор кога го суспендира и Флечер мамето негово...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако вечер Манчестер постигне гол до прво полувреме, рачунајте дека ќе гледаме Реал Мадрид-Барселона, но со 3-4 гола во мрежата на Алмунија... ако постигнеме први гол, е тогаш Арсенал ќе се фокусира само на нападот, бидејќи ќе нема друг избор и со брзите контри ќе се изрешета голот на Алмунија :toe:

Верувам во Манчестер Јунајтед дека вечер ќе се пласира во големото финале во Рим... СО СРЕЌА :vozbud:

Познавање или Среќа??? :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Честитки за финалето! Се надевам на дуел со Челси. Инаку, Видич, Фердинанд и Евра, супер одиграно, Ван Дер Сар, нема што да го муабетеме, ѕвер. И лиглето Роналдо не плачеше толку. Најмногу ме изненади зрелоста на Руни. И Парк, играше одлично.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Поздрав момци , бевме и останавме најдобри... Рим чекај не...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom