Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Би требало утре Ферги да постави една позатворена варијанта па нај логично би било овој состав со 1 до 2 измени.

В.Сар
Ошеј Фердинант Видич Евра

Парк Карик Андерсон Роналдо

Руни
Бербатов

Можи и официјално да се знае...дали ке ви игра Фердинанд...онака чисто информативно...???:..
99 посто Фердинант ќе игра

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Утре ќе го пушти Рафаел први 11 , јас барем така мислам :)

Член од
1 март 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
мислам дека барем 1 гол секако ке дадеме, а 3 нема шанси да примаме. шо значи одеме у финале :toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Утре ќе биде тешко, може и да не изненадат.
Ако се случи тоа, сами сме си криви, зошто не ги искористивме шансите од првиот меч.
Но сепак се надевам на победа на сред Емирати и пласман во финале со Барса.

Само да не го игра Флечер :pop:

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Ај да се надеваме дека сите наши стравовои (вклучувајќи ме и мене оти и мене ме фаќа малку страв) утре ќе отидат во вода и во 22:30 (а може и порано) да си честитаме пласман во финале. Дајте да бидеме малку оптимисти. Одлични се вестите дека ќе играат и Рио и Евра и мислам дека тука нема место за страв. Но да не се залетувам јас уште сега, ќе си почекам до утре до 22:30 (а ич не ми се чека:)) па после тоа ќе коментирам.

За утре нормално дека и јас како и останатите фанови на Манчестер Јунајтед очекувам и сакам победа и пласман во финале, а зошто да не бидеме и првиот тим кој успеал да ја одбрани титулата.:smir:

Во врска со (не)играњето на Руни, не знам што би искоментирала, Ферги сигурно убаво го има разработено тој проблем со картонот и мислам дека лесно ќе се справи со него.

А во врска со изјавата на Роналдо дека ќе остане во Јунајтед, многу сакам да е 100% точна, но некако не ми се верува, сепак тоа се весници кои пишуваат се и сешто само да го привлечат вниманието на читателите. Кога ќе има објавено тука тогаш од радост ќе скокам до небо :).

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Само да не го игра Флечер :pop:
Брат јас не знам шо виде лошо во Флечер претходниот натпревар..А ако отпадмене,мене ќе ми е многу мака,но сепак јас си кажав повеќе ја сакам ПЛ од ЛШ(бварем оваа сезона),а двете во пакет би било нај нај најдобро!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Можи и официјално да се знае...дали ке ви игра Фердинанд...онака чисто информативно...???:..
Баш сега читав најнови вести.Ќе бидат подготвени за утре и Фердинанд и Робин ван Перси.Ова мислам 99,9% сигурно.

N

navivacka

Гостин
Ајдееееееее доста песимисти бевте...така беше и против Порто знаејки ја традицијата дека ниедна екипа немала победа на Драгао,па Манчестер успеа да ја урне традицијата...се плашевме пред тоа и од среката на Интер поточно кажано па поминавме,и пред првиот натпревар во полуфиналето со Афронал се плашевме па помина се во најдобар ред...Ферги смислил нешто...ако тие не се плашат ако се сигурни дека ке стигнеме во финалето нема потреба да се плашиме ние...Ферги ја смислил одлично формацијата дали по дефанзивно или поофанзивно тој си знае.Ако смислил лек како да се помине на Драгао сигурно смислил лек и за Емирати...ке биде сепак нефер ако испаднеме знаејки го рекордот без пораз во Европа...џабе тогаш ке ни бидат тие натпревари.Ако можеле да стигнат овде би стигнале и до финалето.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајдееееееее доста песимисти бевте...така беше и против Порто знаејки ја традицијата дека ниедна екипа немала победа на Драгао,па Манчестер успеа да ја урне традицијата...се плашевме пред тоа и од среката на Интер поточно кажано па поминавме,и пред првиот натпревар во полуфиналето со Афронал се плашевме па помина се во најдобар ред...Ферги смислил нешто...ако тие не се плашат ако се сигурни дека ке стигнеме во финалето нема потреба да се плашиме ние...Ферги ја смислил одлично формацијата дали по дефанзивно или поофанзивно тој си знае.Ако смислил лек како да се помине на Драгао сигурно смислил лек и за Емирати...ке биде сепак нефер ако испаднеме знаејки го рекордот без пораз во Европа...џабе тогаш ке ни бидат тие натпревари.Ако можеле да стигнат овде би стигнале и до финалето.
Е Интер можеби е среќен во Сериа А,но сепак лекот е за Италијанските екипи.Ако Интер е среќен во ЛШ незнам што е Манчестер.Утре пак ќе ве послужи стреќата и ќе го победите и Арсенал,ама во финале незнам,опасни се и Челзи и Барса.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Е Интер можеби е среќен во Сериа А,но сепак лекот е за Италијанските екипи.Ако Интер е среќен во ЛШ незнам што е Манчестер.Утре пак ќе ве послужи стреќата и ќе го победите и Арсенал,ама во финале незнам,опасни се и Челзи и Барса.
Аа а тоа дека е опасна Барса да не ти е од саботата??

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Аа а тоа дека е опасна Барса да не ти е од саботата??
Не јас не го гледав натпреварот само од навивачки аспект.Ова го заклучив од игрите преку цела сезона,и самиот си го знаеш тоа.

N

navivacka

Гостин
Значи Манчестер секогаш стигнувал до овде со срека?хххххх:vozbud: неверојатно...ако еднаш ја победивме Барса може пак да се случи...Ферги наога лек за се па и за силното трио од Барса.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Утре ќе го пушти Рафаел први 11 , јас барем така мислам :)
Ке игра О'Шеј пошо е подефанзивен од Рафаел, а сега на Манчестер поважна му е одбраната од нападот.

А за Барса шо се јаки, јаки се ама Челзи докажа дека со добра тактика може да се запре Барса, а ние го имаме најдобриот стратег во светот:helou:

Член од
1 март 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Ногу јасно дека ќе го победеме Ars anel, ама не со среќа. За која среќа зборете. А видовме лани колку се опасни Челзи и Барса.:pos2:
Оваа година уште еднаш ке и показеме кој е опасен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom