Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе на секоја утакмица кога се плашеме завршува добро...се ке заврши утре добро,без грижа...Рио доколку игра ке им покаже местото

vds
osej rio vidic evra
ronaldo anderson flecer
tevez runi berbatov

EDIT: Колку фали чоеков не е свесен.Едвај чекам да се врати на терените

55966.jpg

Звер е играчот,лани даде неколку погодоци кои беа одлучувачки а да не го заборавиме голот против Афронал...кога се врака точно?

Останувам во Манчестер Јунајтед 4.05.2009.
kristijano%20ronaldo%20so%20zlatna%20kopacka.jpg
Најдобриот фудбалер во светот за оваа година , Кристијано Роналдо излезе со констатација пред медиумите во Англија околу неговиот престоj на Олд Трафорд.

“Повеќе не мечтаам за Реал. Сите мои сонови се поврзани за новото финале во Лигата на шампионите и настапот на тој натпревар во Рим. Задоволен сум во Манчестер играм во добар клуб со добра екипа која е желна за освојување на нови трофеи“,додаде Роналдо.

Јунајтед заедно со Сер Алекс Фергусон најавија дека ќе се обидат да го задрзат поголемиот дел на фудбалери и за наредната сезона плус Ферги истакна дека ќе има едно мега засилување во Јунајтед со цел да се остане на врвот на светскиот фудбал.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Руни е незаменлив ! 4.05.2009.
rooney2.jpg
Менаџерот на Манчестер Јунајтед Сер Алекс Фергусон во пресрет на натпреварот со Арсенал од Лигата на Шампионите издвои време за да го пофали својот напаѓач Вејн Руни.

“Руни е еден од оние фудбалери на кои не може човек да има замери. Во последно време се почесто игра на левата крилна позиција но тоа воопошто не му смета. Тој секогаш го дава максимумот и се обидува да помогне во одбраната. Едноставно Вејн е незаменлив. „ - изјави Фергусон
Сер Алекс најверојатно ќе остане без услугите на Тевез ова лето па со оглед на улогата на Руни во тимот се поочигледно е дека ќе се засили со уште еден напаѓач, а Бензема е фудбалерот кој се поврзува со преселба од Лион на Олд Трафорд.

vds
osej rio vidic evra
ronaldo anderson flecer
tevez runi berbatov

Нема теоретски шанси да биде овој состав... Ферги ќе игра позатворено, со еден или двајца во нападот (како што беше со Порто) па ако Арсенал се отворат да се иди на брза контра и постигнување гол... според мене:toe:

--------------------------------ВДС-------------------------------------------

------Ошеј--------- Фердинанд------Видич--------- Евра (ако не е повреден, не дај Боже)----------

------Флечер------- Керик------- Андерсон-------- Руни------------------------------------

----------------Роналдо-------------------------------------------------------------
--------------------------------Бербатов-----------------------------------------------------------------------------

Или на местото на Андерсон да игра Гигс, ама тој играше во саботата па затоа мислам дека ќе почне од клупата за резерви :toe:

Нема теоретски шанси да биде овој состав... Ферги ќе игра позатворено, со еден или двајца во нападот (како што беше со Порто) па ако Арсенал се отворат да се иди на брза контра и постигнување гол... според мене:toe:

--------------------------------ВДС-------------------------------------------

------Ошеј--------- Фердинанд------Видич--------- Евра (ако не е повреден, не дај Боже)----------

------Флечер------- Керик------- Андерсон-------- Руни------------------------------------

----------------Роналдо-------------------------------------------------------------
--------------------------------Бербатов-----------------------------------------------------------------------------

Или на местото на Андерсон да игра Гигс, ама тој играше во саботата па затоа мислам дека ќе почне од клупата за резерви :toe:

Незнаеме дали ке е тој состав или не..би можел Ферги да не изненади како што прави некогаш со некоја формација...јас сум за да не игра Руни зашто е во опасност за картон па ако се пласираме понатаму да сме без него иако добро се снаога како крило...има добри додавања...сепак не смее Ферги да ризикува со Руни,може да го пушти при крај на натпреварот зависи од резлутатот.

Ако е тоа точно..Супер..Мислам дека Ферги ќе игра малце поденфанзивно од прошлиот пат,но сепак дека ќе им шибнеме еден.Морам да признаам дека се плашам,а ако влезиме у финале се надевам дека мојот глупав сон нема да се оствари:uvo:

Како што има кај сите страв , морам да признаам има и кај мене.Но сепак мислам дека на крај ќе поминеме :pipi:

Абе ке ви помине утре стравот пред почетокот на натпреварот,и јас се секогаш плашам ама ми помине стравот кога почне натпреварот

Леле луѓе шо убаво затварање на темава,а и отварање на мова би бил пласман у финале!:vozbud:

А за Руни мислам дека ќе игра и дека ќе успее да се контролира..Ферги ќе му оддржи една лекција пред натпреварот,ќе му даде еден лексилиум и се ќе биде в ред,па шо знајте може и гол ќе даде:)..Само се надевам дека нема да биде толку непрацизен како со Боро..

Можи и официјално да се знае...дали ке ви игра Фердинанд...онака чисто информативно...???:..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom