Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Online петиција за Ryan Giggs да ја добие почесната граѓанска титула од кралицата Sir (Сер). Еве го линкот http://www.sirryangiggs.com/
 

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Со мало задоцнување...нека ни е честита победата, минимална ама се надеваме дека ќе биде доволна за пласман во финале...немаше да биде незаслужено ако постигневме уште еден-два гола ама :toe:...ме радува тоа што ја надминавме кризата и ја гледаме старата препознатлива игра на Манчестер...вчера доминиравме на секој дел од натпреварот и со малку повеќе среќа и да постигневме уште некој гол ама да си чуваме и некое голче за на Емирати :)...така малку се чуствувам и поослободен со изјавата на Ферги дека и 1:0 одговара за реваншот на Емирати, сигурно има смислено тактика како да го сочува овој резултат :pipi:...незнам само кој беше напишал и во право е дека на секој голман кариера му правиме :pos2:...Фридел, Хауард, Алмунија.....и околу тоа со недосудените фаули на Роналдо...вчера требаше барем половината од недосудените фаули над Роналдо да бидат досудени, ама така изгледа дека Роналдо глуми, бидејќи тој прво се обидува да остане на нозе и падне после 2 метра од местото каде што е направен фаулот и затоа така изгледа...

Малку и за натпреварот со Мидлзборо...според мене ќе биде многу неизвесен натпревар, бидејќи секогаш сме имале големи проблеми кога гостуваме на оваа екипа, а и во оваа ситуација изгледа дека ќе биде тешко, бидејќи сега Мидлзборо се бори за опстанок... се надевам дека грешам :smir:
 
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.547
Поени од реакции
22.298
Маестрална игра на Англискиот,Европскиот и Светскиот шампион ..Но штета што не победивме барем со 5 разлика...Но и така е добро одиме со еден гол...Немам никакви замерки за играта само тоа што Ферги го извади Тевез и го внесе Бербатов искрено воопшто не ми се допага тој играч едноставно не се вклопи најдобро во составот...Од неверојатната игра на Арсенал немаше апсолутно ништо никој не се виде ни Адебајор ни Волкот ни Фабрегас..Нимна среќа беше што голманот беше расположен...
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.632
Поени од реакции
11.251
Моментално се дрва, се освен победа со голема гол разлика е коцкање со титулата
Секоја сезона имаме проблеми со нив во гости, колку и да се слаби.
Така да, не би ги потценил.. мислам дека ќе ни создадат многу проблеми.
 

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Моментално се дрва, се освен победа со голема гол разлика е коцкање со титулата

Тоа е многу лоша работа, што кога играат со ВБА или Болтон или било кој друг, играат без мотивација...ама а се појави Манчестер Јунајтед и како да не се таа екипа, како дрогирани трчаат по теренот...од тоа се плашам јас, а не се ни приближно во квалитет со Манчестер :smir:
 
N

navivacka

Гостин

Браво Кики,конечно ти дојде паметот каде е најдобро за тебе:back:

Епа требаше ама Алмунија свака му част одбрануваше се...ама така нема да биде на Емирати,тогаш името нема да знае да си го каже.

За дуелот против Мидлсбро мислам дека Ферги ке чува некои играчи за реваншот против Арсенал иако и тие поени ни се важи,не смее Ферги да ризикува на тој натпревар...треба да настапи со истиот тој состав како вчера.
 

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Како прво Срекен Роденден на O'Шеј...да остане уште долго во Манчестер Јунајтед,да постигнува голови и да освојува титули.

Роналдо конечно свати каде е подобро за него...Во друг клуб нема да го има истото како во Јунајтед,да освојува титули и да руши рекорди,Ферги од анонимец го претвори во најдобар играч на денешницата и треба да биде благодарен за тоа и срекен што игра покрај Гигс...и да учи од најдобриот.
 

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Презадоволен сум од играта вчера но не и од резултатот,требаше да победиме поубедливо но сепак имаме големи шанси за финале:smir:

GLORY GLORY MAN UNITED!
 

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Samo da ve potsetam deka ni treba samo eden gol na Emirati... :helou:

Среќен роденден Џон :)
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.555
Поени од реакции
6.241
срекен роденден џон.се надевам дека ке пратиш некое парче од тортата да пробаме :)
 

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
poima nemas
Apsolutno NE se slozuvam so tebe !!!
mora da igrame so 2 napagaci na Old Trafford(da se pobedi so 2-0) ...
Tevez da ne bese so Tottenham .!. i ne e samo so tottenham zver e tevez !!!:tapp::tapp::tapp:
Незнам колку време го следиш Манчестер, ама сигурно не многу. Изгледа не си слушнал за ротации и не знаеш на кои позиции можат да одиграт Руни, Тевез и Роналдо. Приоритет беше да не се прими гол и да се постигне минимум еден. Затоа можна беше формацијата со еден напаѓач. И уште нешто. Арсенал не е Тотенхем.

Да не ја расипувам атмосферата, ај да им ја честитам заслужената победа на сите фанови на Манчестер на фан клубов.
Следен натпревар против Боро на Риверсајд и три бода кои ќе не доведат на само два чекора од третата последователна титула во ПЛ.

П.С. Флечер одигра одлично и ја оправда довербата што му ја даде Ферги и го стави него во игра место искусниот Сколс. Секоја чест. :smir:
 

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Нека ни е честито победата.:helou:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom