Dave
subcomandante
Online петиција за Ryan Giggs да ја добие почесната граѓанска титула од кралицата Sir (Сер). Еве го линкот http://www.sirryangiggs.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...ме радува тоа што ја надминавме кризата и ја гледаме старата препознатлива игра на Манчестер...вчера доминиравме на секој дел од натпреварот и со малку повеќе среќа и да постигневме уште некој гол ама да си чуваме и некое голче за на Емирати
...така малку се чуствувам и поослободен со изјавата на Ферги дека и 1:0 одговара за реваншот на Емирати, сигурно има смислено тактика како да го сочува овој резултат
...незнам само кој беше напишал и во право е дека на секој голман кариера му правиме :pos2:...Фридел, Хауард, Алмунија.....и околу тоа со недосудените фаули на Роналдо...вчера требаше барем половината од недосудените фаули над Роналдо да бидат досудени, ама така изгледа дека Роналдо глуми, бидејќи тој прво се обидува да остане на нозе и падне после 2 метра од местото каде што е направен фаулот и затоа така изгледа...Моментално се дрва, се освен победа со голема гол разлика е коцкање со титулатабидејќи сега Мидлзборо се бори за опстанок...
Секоја сезона имаме проблеми со нив во гости, колку и да се слаби.Моментално се дрва, се освен победа со голема гол разлика е коцкање со титулата
Моментално се дрва, се освен победа со голема гол разлика е коцкање со титулата

Незнам колку време го следиш Манчестер, ама сигурно не многу. Изгледа не си слушнал за ротации и не знаеш на кои позиции можат да одиграт Руни, Тевез и Роналдо. Приоритет беше да не се прими гол и да се постигне минимум еден. Затоа можна беше формацијата со еден напаѓач. И уште нешто. Арсенал не е Тотенхем.poima nemas
Apsolutno NE se slozuvam so tebe !!!
mora da igrame so 2 napagaci na Old Trafford(da se pobedi so 2-0) ...
Tevez da ne bese so Tottenham .!. i ne e samo so tottenham zver e tevez !!!![]()