N
navivacka
Гостин
Морам да ги прашам сите тие скептици, кои кажуваа по форумов и јадеа трици за Бербатов, дека не е за голем клуб како Јунајтед, дека нема да се снајде, дека многу пари потрошил Ферги за него, што сега мислат за БЕРБАТОВ?
Човекот како одминува сезонава, се повеќе и повеќе ме убедува дека е нешто најдобро што можеше да посака Јунајтед оваа сезона. Вистинско освежување во нападот, висок и корпулентен, дава голови и проигрува.
Па што сакаат повеќе злобниците, да дава по 5 гола на натпревар?
Убаво рече Ферги, мило ми е што Бербатов не размислува само за противничкиот гол, размислува и да проигра некој од соиграчите ако е во поповолна позиција.
Едно големо браво за БЕРБАТОВ, засега го заслужува секој цент што клубот го плати за него:wink:
Абе јас што зборев претходните страници...такви ги имало и секогаш ке ги има...Димче влегува во форма,тоа е најважно...Роналдо после толку време постигна 2 гола и тоа е за вракање на самодовербата...кога ја видам табелата не ми се верува дека А Вила исто така се бори за титулата сега за сега ама кога и да е ке паднат...Головите се супер,се надевам дека и понатаму ке ги полниме мрежите вака.