Фала “векот “ !!Честито победа. Да ви се множат и очекувам во Мај да го подигнете пехарот во ПЛ.:smir:
Да ги видам!Морам да ги прашам сите тие скептици, кои кажуваа по форумов и јадеа трици за Бербатов, дека не е за голем клуб како Јунајтед, дека нема да се снајде, дека многу пари потрошил Ферги за него, што сега мислат за БЕРБАТОВ?
+1 :wink:Едно големо браво за БЕРБАТОВ, засега го заслужува секој цент што клубот го плати за него:wink:
Конечно сме чекор поблизу, колку само ја посакувам, не можам да опишам, да се израмниме со лузерите и да не јадат трици дека биле најуспешни во Англија.Да ги видам!
+1 :wink:
Каков меч!!!
Long Live United
Чекор поблиску до 18-та титула!
Не само тоа, човекот помага многу и во одбрана. Можеби изгледа апсурдно,но синоќа неколкупати го забележав на позицијата лев напаѓачки бек. Бев возбуден летото поради неговиот трансфер, но по доаѓањето не бев импресиониран многу. Сепак, со оглед на тоа како игра во последно време, може да биде клучен фактор за бројот на титулите кои ќе ги освоиме сезонава.Морам да ги прашам сите тие скептици, кои кажуваа по форумов и јадеа трици за Бербатов, дека не е за голем клуб како Јунајтед, дека нема да се снајде, дека многу пари потрошил Ферги за него, што сега мислат за БЕРБАТОВ?
Човекот како одминува сезонава, се повеќе и повеќе ме убедува дека е нешто најдобро што можеше да посака Јунајтед оваа сезона. Вистинско освежување во нападот, висок и корпулентен, дава голови и проигрува.
Па што сакаат повеќе злобниците, да дава по 5 гола на натпревар?
Убаво рече Ферги, мило ми е што Бербатов не размислува само за противничкиот гол, размислува и да проигра некој од соиграчите ако е во поповолна позиција.
Едно големо браво за БЕРБАТОВ, засега го заслужува секој цент што клубот го плати за него:wink: