Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Честито победа. Да ви се множат и очекувам во Мај да го подигнете пехарот во ПЛ.:smir:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Честито победа. Да ви се множат и очекувам во Мај да го подигнете пехарот во ПЛ.:smir:
Фала “векот “ !!
и вие да го подигните пехарот во премиера...

А во мај да игаме заедничко финале и во ЛШ !!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Тоа ми е најголема желба... :smir:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ми се допаѓаат натпревари како денешниот со оглед на тоа дека во минатиот период нападот и не беше претерано ефикасен. Се победуваше, но со 1 - 0 или 2 - 0. Добро е кога ќе се случи ваква експлозија. Инаку колку натпревари се веќе без примен гол, ќе се турка ли некој рекорд?:)
едит: Сега видов на претходната страна значи се сруши рекордот, браво за Ван Дер Сар и целокупната одбрана.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Морам да ги прашам сите тие скептици, кои кажуваа по форумов и јадеа трици за Бербатов, дека не е за голем клуб како Јунајтед, дека нема да се снајде, дека многу пари потрошил Ферги за него, што сега мислат за БЕРБАТОВ?
Човекот како одминува сезонава, се повеќе и повеќе ме убедува дека е нешто најдобро што можеше да посака Јунајтед оваа сезона. Вистинско освежување во нападот, висок и корпулентен, дава голови и проигрува.
Па што сакаат повеќе злобниците, да дава по 5 гола на натпревар?
Убаво рече Ферги, мило ми е што Бербатов не размислува само за противничкиот гол, размислува и да проигра некој од соиграчите ако е во поповолна позиција.

Едно големо браво за БЕРБАТОВ, засега го заслужува секој цент што клубот го плати за него:wink:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Морам да ги прашам сите тие скептици, кои кажуваа по форумов и јадеа трици за Бербатов, дека не е за голем клуб како Јунајтед, дека нема да се снајде, дека многу пари потрошил Ферги за него, што сега мислат за БЕРБАТОВ?
Да ги видам! :icon_lol:

Едно големо браво за БЕРБАТОВ, засега го заслужува секој цент што клубот го плати за него:wink:
+1 :wink:

Каков меч!!!
Long Live United

Чекор поблиску до 18-та титула!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да ги видам! :icon_lol:

+1 :wink:

Каков меч!!!
Long Live United

Чекор поблиску до 18-та титула!
Конечно сме чекор поблизу, колку само ја посакувам, не можам да опишам, да се израмниме со лузерите и да не јадат трици дека биле најуспешни во Англија.
Исто очекувам наредените години да ги стигнеме и во ЛШ така да доминацијата ќе биде само наша:pipi:

LONG LIVE UNITED

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
После натпреварот, многу реална изјава даде менаџерот на ВБА Tony Mowbray
Овде ќе ја постирам оригиналната изјава на англиски,ако некој не разбира нека праша по ПП:wink:

"Did the red card have any effect on the game? You could see the quality they possess. We did okay for 20-25 minutes and had the best chances early on. But when they get flowing and the fluency is there, I don't think many teams in the world can stop them when they are in that mood of passing and moving the ball around. I would like to think they might not have scored so many goals without the sending-off but I don't think it would have adjusted the result."

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Честитки за победата...
Браво за ВДЦ го сруши рекордот....
Конечно и Бербатов проработи секој натпревар постигнува гол...
А и Роналдо после толку натпревари едвај постигна гол...
За Видич немам зборови прекрасна игра има на секој натпревар...
ЧЕСТИТКИ ДО ЦЕЛИОТ ТИМ!!!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Човекот како одминува сезонава, се повеќе и повеќе ме убедува дека е нешто најдобро што можеше да посака Јунајтед оваа сезона. Вистинско освежување во нападот, висок и корпулентен, дава голови и проигрува.
Па што сакаат повеќе злобниците, да дава по 5 гола на натпревар?
Убаво рече Ферги, мило ми е што Бербатов не размислува само за противничкиот гол, размислува и да проигра некој од соиграчите ако е во поповолна позиција.

Не само тоа, човекот помага многу и во одбрана. Можеби изгледа апсурдно,но синоќа неколкупати го забележав на позицијата лев напаѓачки бек. :) Бев возбуден летото поради неговиот трансфер, но по доаѓањето не бев импресиониран многу. Сепак, со оглед на тоа како игра во последно време, може да биде клучен фактор за бројот на титулите кои ќе ги освоиме сезонава. :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Митко е ѕвер, само така нека продолжи човекот.

Ај нешто ново.
Ситуацијата со повредите станува полесна

Рио, Вес и Парк играа сношти, а за Евертон можно е враќање на Евра и Нани.
Рафаел, Фабио, Еванс и Андерсон немаат шанси за тој меч.
И не се брза со враќањето на Wazzaa.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
сега ги гледав головите од вчера!
Одлични се, посебно ми се бендиса асистенцијата на Гигс(не ми е за џабе омилен:)), и голот на Видич, сварно мајсторски! Би можел да стане и прв стрелец у Англија:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom