Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
машини сме .. полека полека се враќаме во посекуваната форма...нападот почнува да функционире.. одбраната е СУПЕР и сега одаме на победа над евертон очекувам да биде убедлива

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
1-1 добро е .. кикснаа ливерпул...сега ни е шансата да се одалечиме повеќе со заостанатиот натпревар

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леле како онаа баба ванѓа станав. Се шо кажав скоро се оствари. Реков Ливерпул и притисок не може ќе киксне и ете кикснаа. Ајмо идеме да зголемуваме предност сеа со фулам со заостанатион и да формализираме титула.

Член од
25 декември 2008
Мислења
191
Поени од реакции
18
Ливерпул киксна Арсенал губи Челзи победи .. ова е добро премногу добро ... само да изгуби уште арсенал

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Ц Ц Ц уште сега ни честитате...сепак фала...заслужено сме на прво место...ова реми беше рамно на пораз за Ливерпул....леле баш сакав да му видам фацата на Ферги кога видел дека примале гол Ливерпул...се прашувам дали некогаш Ливерпул ке ја освои титулата?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
леле лузерпул заборавиле како се крева пехар во премиер лигата а gerrard не ни осетил како е чустовото да се крева хухухууху:pos2::pos2::vozbud:

која пречка ја погоди тој чиганпот не знам како се вика да беше и тоа гол ке пукнев од смеја
Леле ја на тоа пречкана да видиш као подрипав. Аууу требаше да влезе според мене заслужија и поеќе. Сеа да дека малку и за манчестер корист глеам ама стварно во второ полувреме играа убаво виган и требаше да даат уште еден.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Оф патетичен!
Иначе како што реков на почеток од сезона така и испадна.Челси и Манчестер ќе се борат за титула годинава..подобриот ќе ја освои.

Да да, ќе се борат Астон Вила и Ман Утд... ќе видиме... и ќе земеме титула кога ке дојде некој како Мурињо, што не ги вади напаѓачите и најдобрите играчи во 70та минута со водство од 1:0... Како со цел памет ги мењава играчине незнам ни јас, па внук ми од 2 год болје ќе смисли од него..

Имаме шанси сеуште, но премали се... и ние, и вие знаете.. Следната со Челзи пак реми ќе биде со паметот на Бенитез и тогаш остануваат Астон Вила и Манчестер за прво место да се борат, слушајте што ви зборам......

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Како потсетување, имате тема F.A. Premier League, нека остане темава за Манчестер Јунајтед.

N

navivacka

Гостин
Според мене сега Ферги треба да мисли за со Евертон,мислам дека тој натпревар ке биде потежок...треба да внимаваме на нив а највеке на Кејхил...им брцна гол на Ливерпул и им одзеде бод а сега гледам дека го решил натпреварот и со Афронал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom