Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ние од Челси ни провоцираме ни збориме нешто,зборуваат од Арсенал и Ливерпул:smir:Како што кажав пред некој ден,сето ова е само игра,и како што би рекол Чомбе нивата е долга за орање...:pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ние од Челси ни провоцираме ни збориме нешто,зборуваат од Арсенал и Ливерпул:smir:Како што кажав пред некој ден,сето ова е само игра,и како што би рекол Чомбе нивата е долга за орање...:pos2:
Не зборам за Челзи, туку за тие другите. Како што кажав ако се случи најлошото и не сме шампиони, подобро да е Челзи, отколку Лузерпуч или Афронал.
Спортски поздрав до тебе:smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has stoked the flames ahead of his side's clash with Chelsea this weekend by insisting that Arsenal are a bigger team and a better rival than Sunday's opponents..

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has stoked the flames ahead of his side's clash with Chelsea this weekend by insisting that Arsenal are a bigger team and a better rival than Sunday's opponents..
Поголем тим во трофеи и поголем конкурент историски гледано ДА!
Ама моментален состав и форма која ја има Челзи е подобра од онаа на твојата екипа!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Според тебе.
Според мене и според милиони други љубители на фудбалот и голем број на стручњаци!
Челзи има веќе 2-3 години Дрим-тим, тоа што Арсенал го нема веќе 4-5 години од кога ја почнаа влашката политика на штедење.:toe:

F

fantomX

Гостин
Роналдо: Ќе го удрам Челзи таму каде што највеќе боли

Ѕвездата на Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо вети дека ќе го удри Челзи таму каде што боли, доколку противникот се обиде на различни начини да го исфрли од игра.

Кристијано Роналдо конечно е во состојба да му помогне на Манчестер Јунајтед на теренот, португалскиот фудбалер се враќа токму за дерби натпреварот од Премиер лигата против Челзи на Стемфорд Бриџ. "Знам дека они ќе се обидат да ме заплашат на теренот, но порано или подоцна ќе дознаат дека нема да можам лесно да ги изгубам нервите".
"Ќе бидам исфиркуван повторно, но нема да се изгубам кога тоа ќе се случи, силен сум, и тоа е само дел од ваквите спектакли".
"Но јас како и вообичаено, ќе пробам да им наштетам со постигнувањето на погодоци и надигрувањето со нив" - заврши Кристијано Роналдо.

Нема лабаво со Кики:pipi:
...они ќе се обидат... :pipi:
И едно мало прашање: Каде највеќе го боли Челзи?:pos2::smir:

Ах, шо мачор е...:pishtoldz:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Доколку годинава го сретнеме Зозе со неговиот Интер, ќе му се деси ова

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Шо се карате не ми е јасно ќе видиме које по добар

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Доколку годинава го сретнеме Зозе со неговиот Интер, ќе му се деси ова

Колку убав цртеж, ама на змијата и опашката да и го скинеш таа преживува, затоа не се знаи. Да не биде фатално каснувањето. Истиот тој зозе ти има оставено рани на душата...знаиш ти фино кога не зборуваше со никој во СД Гоце Делчев, ќе се скриваш под Јорган Планина од срам.
Кога последен пат имате победено,а ?
Убава серија си направивте , лелеле ако продолжи и во недела.
е сега спремајте Пушки , секири, мотики , вили, а ќе заборавев и БАН-ови за да се браните против Челзи.
Спортски поздрав.
Ман Утд е во криза,
али тука невреди да си нервозен,
кајнибеше муабетот, ЗА АРНО , ЗА УБО..:toe:

едит: ќе заборавев, кој ти е тоа на сликата ?
Да не е тоа бугариштето што почна да ја грее клупата, абе Чомбе слушај поискусен за оваа работа, кажими што биднало од Бугар , па да бидне фудбалска ѕвезда.
Ако Ман Утд , не го сакав поради свињчето Руни, сега уште 3 пати повеќе поради бугариштево, да го снајде исто што го снајде на лицето Д.П во Интер, никогаш да не се израдува.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Колку убав цртеж, ама на змијата и опашката да и го скинеш таа преживува, затоа не се знаи. Да не биде фатално каснувањето. Истиот тој зозе ти има оставено рани на душата...знаиш ти фино кога не зборуваше со никој во СД Гоце Делчев, ќе се скриваш под Јорган Планина од срам.
е сега спремајте Пушки , секири, мотики , вили, а ќе заборавев и БАН-ови за да се браните против Челзи.
Спортски поздрав.
Ман Утд е во криза,
Не сум истиот што бев. Не се кријам веќе, излегувам, дискутирам.
Признавам дека сме во криза, не е тајна тоа, признавам дека Челзи има помоќен состав од нас но тоа не е мерило, не победува секогаш тој со посилен состав на хартија.
А за змијата ако касне човек да, ама да го касне Ѓаволот кој ја создал не верувам. Кога Јунајтед играа фудбал, Интер правеа осмици со газот во пепел.
Спортски поздрав!

G

Gray Foxx

Гостин
Спортски поздрав.
Ман Утд е во криза,
А тебе те пецка што се работи за Интер а?
Иначе ако не си знаел БАН ти дадоа Фантом Ох и Димитар кои се за Челзи и Интер. А бан се дава ради крекање нели? Не за бранење против Челзи. Гледаше ли фудбал 99? Го памтиш ли Сколс? :pos2:

F

fantomX

Гостин
Шо се карате не ми е јасно ќе видиме које по добар
Не бе, кај глеш карање. Опуштам атмосфера малку, се заебаваме не глеш...:)

Не сум истиот што бев. Не се кријам веќе, излегувам, дискутирам.
Признавам дека сме во криза, не е тајна тоа, признавам дека Челзи има помоќен состав од нас но тоа не е мерило, не победува секогаш тој со посилен состав на хартија.
А за змијата ако касне човек да, ама да го касне Ѓаволот кој ја создал не верувам. Кога Јунајтед играа фудбал, Интер правеа осмици со газот во пепел.
Спортски поздрав!
Има две работи од кои се плашам за мечо в недела:
1. Алекс Фергусон. Не дека Сколари е наивен, ама овај е мачор бе...:)
2. Ај во една да речам поговорка че кажам, за појасно: Лавот е најопасен ко че е ранет...или така нешто беше. Толку утакмици без победа се премногу за старт на еден тим со шампионски амбиции. Плус два порази во низа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom