Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Кемпбел игра денеска за Тотенхем и има една асистенција.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Гледам сите англиски екипи, особено лондонските се групираат заедно против Јунајтед. Е нееееееееееееееее. Не ќе се против некој друг, ќе се против најдобриот клуб од Англија.
А бе сите ни завидуваат, знам дека сега пукаат од радост поради слабата форма, но многу ќе ми е ќеф в година да им ги видам разочараните лица:vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Гледам сите англиски екипи, особено лондонските се групираат заедно против Јунајтед. Е нееееееееееееееее. Не ќе се против некој друг, ќе се против најдобриот клуб од Англија.
А бе сите ни завидуваат, знам дека сега пукаат од радост поради слабата форма, но многу ќе ми е ќеф в година да им ги видам разочараните лица:vozbud:
Абе тоа е нормална појава кај скоро сите тимови па и не само тимовиво се во светот сите го мрзат подобриот од нив. Ама ај ја знам само Сандерленд со Рој Кин таму не не мрзат. :pos:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Зошто не ми дава опција измени морам пост под пост.

Еве нешто од поинтересните вести денес барем до 11

Тука

Тука Инаку коментар за ова и да го сакаат нема да го добијат.

Тука

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142

Абе ако сакат сите заедно нека играт против шампионот Мамчестер пак нема да можат да го постигнат тоа што го постигна Јунајтед:toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Гледам сите англиски екипи, особено лондонските се глупираат заедно против Јунајтед. Е нееееееееееееееее. Не ќе се против некој друг, ќе се против најдобриот клуб од Англија.
Само една мала измена :pipi:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Роналдо: Ќе го удрам Челзи таму каде што највеќе боли

Ѕвездата на Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо вети дека ќе го удри Челзи таму каде што боли, доколку противникот се обиде на различни начини да го исфрли од игра.

Кристијано Роналдо конечно е во состојба да му помогне на Манчестер Јунајтед на теренот, португалскиот фудбалер се враќа токму за дерби натпреварот од Премиер лигата против Челзи на Стемфорд Бриџ. "Знам дека они ќе се обидат да ме заплашат на теренот, но порано или подоцна ќе дознаат дека нема да можам лесно да ги изгубам нервите".
"Ќе бидам исфиркуван повторно, но нема да се изгубам кога тоа ќе се случи, силен сум, и тоа е само дел од ваквите спектакли".
"Но јас како и вообичаено, ќе пробам да им наштетам со постигнувањето на погодоци и надигрувањето со нив" - заврши Кристијано Роналдо.

Нема лабаво со Кики:pipi:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Зошто не ми дава опција измени морам пост под пост.

Еве нешто од поинтересните вести денес барем до 11

Тука

Тука Инаку коментар за ова и да го сакаат нема да го добијат.

Тука
Можеш да го измениш само првите 30 минути од кога си го пишал. После отиде во неповрат.

А за фановите на селските екипи, нека се групираат против Јунајтед, така ќе биде послатка победата :pusk:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас знам зошто се групираат!
После ќе им е полесно да си се тешат. Друго ќе е да си сам, а друго кога имаш рамо за плачење:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења