В
Вори
Гостин
Ние од Челси ни провоцираме ни збориме нешто,зборуваат од Арсенал и Ливерпул:smir:Како што кажав пред некој ден,сето ова е само игра,и како што би рекол Чомбе нивата е долга за орање...:pos2:
Не зборам за Челзи, туку за тие другите. Како што кажав ако се случи најлошото и не сме шампиони, подобро да е Челзи, отколку Лузерпуч или Афронал.Ние од Челси ни провоцираме ни збориме нешто,зборуваат од Арсенал и Ливерпул:smir:Како што кажав пред некој ден,сето ова е само игра,и како што би рекол Чомбе нивата е долга за орање...:pos2:
Поголем тим во трофеи и поголем конкурент историски гледано ДА!Manchester United manager Sir Alex Ferguson has stoked the flames ahead of his side's clash with Chelsea this weekend by insisting that Arsenal are a bigger team and a better rival than Sunday's opponents..
Според тебе.Поголем тим во трофеи и поголем конкурент историски гледано ДА!
Ама моментален состав и форма која ја има Челзи е подобра од онаа на твојата екипа!
Според мене и според милиони други љубители на фудбалот и голем број на стручњаци!Според тебе.
...они ќе се обидат...Роналдо: Ќе го удрам Челзи таму каде што највеќе боли
Ѕвездата на Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо вети дека ќе го удри Челзи таму каде што боли, доколку противникот се обиде на различни начини да го исфрли од игра.
Кристијано Роналдо конечно е во состојба да му помогне на Манчестер Јунајтед на теренот, португалскиот фудбалер се враќа токму за дерби натпреварот од Премиер лигата против Челзи на Стемфорд Бриџ. "Знам дека они ќе се обидат да ме заплашат на теренот, но порано или подоцна ќе дознаат дека нема да можам лесно да ги изгубам нервите".
"Ќе бидам исфиркуван повторно, но нема да се изгубам кога тоа ќе се случи, силен сум, и тоа е само дел од ваквите спектакли".
"Но јас како и вообичаено, ќе пробам да им наштетам со постигнувањето на погодоци и надигрувањето со нив" - заврши Кристијано Роналдо.
Нема лабаво со Кики![]()
Ах, шо мачор е...:pishtoldzManchester United manager Sir Alex Ferguson has stoked the flames ahead of his side's clash with Chelsea this weekend by insisting that Arsenal are a bigger team and a better rival than Sunday's opponents..
...они ќе се обидат...
И едно мало прашање: Каде највеќе го боли Челзи?:pos2::smir:
Ах, шо мачор е...:pishtoldz![]()
Колку убав цртеж, ама на змијата и опашката да и го скинеш таа преживува, затоа не се знаи. Да не биде фатално каснувањето. Истиот тој зозе ти има оставено рани на душата...знаиш ти фино кога не зборуваше со никој во СД Гоце Делчев, ќе се скриваш под Јорган Планина од срам.Доколку годинава го сретнеме Зозе со неговиот Интер, ќе му се деси ова
![]()
Не сум истиот што бев. Не се кријам веќе, излегувам, дискутирам.Колку убав цртеж, ама на змијата и опашката да и го скинеш таа преживува, затоа не се знаи. Да не биде фатално каснувањето. Истиот тој зозе ти има оставено рани на душата...знаиш ти фино кога не зборуваше со никој во СД Гоце Делчев, ќе се скриваш под Јорган Планина од срам.
Кога последен пат имате победено,а ?
Убава серија си направивте , лелеле ако продолжи и во недела.
е сега спремајте Пушки , секири, мотики , вили, а ќе заборавев и БАН-ови за да се браните против Челзи.
Спортски поздрав.
Ман Утд е во криза,
али тука невреди да си нервозен,
кајнибеше муабетот, ЗА АРНО , ЗА УБО..![]()
А тебе те пецка што се работи за Интер а?Колку убав цртеж, ама на змијата и опашката да и го скинеш таа преживува, затоа не се знаи. Да не биде фатално каснувањето. Истиот тој зозе ти има оставено рани на душата...знаиш ти фино кога не зборуваше со никој во СД Гоце Делчев, ќе се скриваш под Јорган Планина од срам.
Кога последен пат имате победено,а ?
Убава серија си направивте , лелеле ако продолжи и во недела.
е сега спремајте Пушки , секири, мотики , вили, а ќе заборавев и БАН-ови за да се браните против Челзи.
Спортски поздрав.
Ман Утд е во криза,
али тука невреди да си нервозен,
кајнибеше муабетот, ЗА АРНО , ЗА УБО..![]()
Не бе, кај глеш карање. Опуштам атмосфера малку, се заебаваме не глеш...Шо се карате не ми е јасно ќе видиме које по добар
Има две работи од кои се плашам за мечо в недела:Не сум истиот што бев. Не се кријам веќе, излегувам, дискутирам.
Признавам дека сме во криза, не е тајна тоа, признавам дека Челзи има помоќен состав од нас но тоа не е мерило, не победува секогаш тој со посилен состав на хартија.
А за змијата ако касне човек да, ама да го касне Ѓаволот кој ја создал не верувам. Кога Јунајтед играа фудбал, Интер правеа осмици со газот во пепел.
Спортски поздрав!