- Член од
- 22 мај 2008
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 25
Ај ако може некој нека го постира текстот за VIVA RONALDO. Фала
Viva Ronaldo, Viva Ronaldooo,Ај ако може некој нека го постира текстот за VIVA RONALDO. Фала
Viva Ronaldo, Viva Ronaldooo,
running down the wing,
hear United sing,
Viva Ronaldoooo, Viva Ronaldooo..
.. и се тоа и пак тоа:helou:
Абе тоа е нормална појава кај скоро сите тимови па и не само тимовиво се во светот сите го мрзат подобриот од нив. Ама ај ја знам само Сандерленд со Рој Кин таму не не мрзат.Гледам сите англиски екипи, особено лондонските се групираат заедно против Јунајтед. Е нееееееееееееееее. Не ќе се против некој друг, ќе се против најдобриот клуб од Англија.
А бе сите ни завидуваат, знам дека сега пукаат од радост поради слабата форма, но многу ќе ми е ќеф в година да им ги видам разочараните лица![]()
Гледам сите англиски екипи, особено лондонските се групираат заедно против Јунајтед. Е нееееееееееееееее. Не ќе се против некој друг, ќе се против најдобриот клуб од Англија.
А бе сите ни завидуваат, знам дека сега пукаат од радост поради слабата форма, но многу ќе ми е ќеф в година да им ги видам разочараните лица![]()
Само една мала изменаГледам сите англиски екипи, особено лондонските се глупираат заедно против Јунајтед. Е нееееееееееееееее. Не ќе се против некој друг, ќе се против најдобриот клуб од Англија.
Можеш да го измениш само првите 30 минути од кога си го пишал. После отиде во неповрат.
Ненормални се двајцата, особено Ферги кога го зафркава Капело:pos2:Гледајте го видеово Fergie and Wenger back duo
Добро е што имаат пријателски односи. Мило ми е за ова. :smir:Ненормални се двајцата, особено Ферги кога го зафркава Капело:pos2:
И на прашањето дали се сакате Ферги кога ќе рече:
"Да се сакаме ама до наредниот натпревар":pos2: