Абе ви се повлекол спонзорот или грешно сум разбрал?
ШТО ТИ Е БЕ СЕЛОДРОМСКИ КОПАЧУ,ЈА НЕМАШ ЗЕМАНО ДОЗАТА ДЕНЕСКА ИЗГЛЕДА...:pusk:hahahaha ajde kopaci sea da ve vidam so ke kazete...5 dena nema nikoj da postira nisto,ne se sramete....ama jbg tolku znaete,ne zasluzivte ni da se pojavite vo kvalifikacii,ali toa e FFm ne znae na kogo deli licenci
НАПРЕД ВАРДАР....
Читај ја првата вест:Не бе брат,тука изгледа грешно си разбрал...:smir:
Од кога се верува на спортско радио не знам
Па изгледа не ти се доверливи изворите. По сите медиуми информираа дека си поднел оставка и нема да повеќе да биде главен финансиерОд кога се верува на спортско радио не знам
Од доверливи извори ти кажувам дека не е отиден,а нема ни најмала намера да си отиде.....
Кој се тие сите,јас освен на А1 не видов никаде на друго место.А1 не го сметам за доверлив медиум,само трескаат глупости на квадрат...Па изгледа не ти се доверливи изворите. По сите медиуми информираа дека си поднел оставка и нема да повеќе да биде главен финансиер
И јас слушнав да,и официјално е веке....:nesum::nesum:i oficijalno blagoja nikolovski se povlekol imase na kanal 5
Значи ипак не ти била доверлива информацијата!И јас слушнав да,и официјално е веке....:nesum::nesum:
Значи ипак не ти била доверлива информацијата!