Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А како бе, друже. Можда треба со слика од Роналдо, доле од Војводи... шо викаш?

Не си ласкај бе, на вас ќе љубомориме со 3 утакмици во Европа. Нели бевте многу јаки, ова ви беше шанса да се докажете...и? Второ полувреме, 90% од „верните“ навивачи ви ги снема.
А ја уште еднаш повторувам: немам намера ни сега, ни во иднина да се појавувам и да бодрам други мак екипи, освен на Вардар, па сакале тие да играат и финале на ЛШ. Тоа би било врв на непознавање на навивачките правила што се практикуваат низ светот. А ти како сакаш протумачи го.
Добро ајде ти си во право,што сакаме ке правиме ние....ајт сеа донирај пари на жиро сметката за спас на Вардар,пошо како што гледам пола пропадна Вардар.....Ајт поздрав :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А како бе, друже. Можда треба со слика од Роналдо, доле од Војводи... шо викаш?
Ти реплицирав за тоа дека на стадион биле само тие што немаат отидено на натпревар од наша лига и што не навиваат за ниеден тим од нашава лига. Тоа нема врска.

И што има врска што го имам Роналдо на слика? Значи за да сакаш некој клуб од нашава лига, не треба да те интересира ништо друго? Изгледа дека вие не разликувате САКАЊЕ и СИМПАТИЗИРАЊЕ на клуб.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
епа ајде нека ни е со срека утре па нашиве барем да изиграат подобро од тука:baeh::wink:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
ДАј боже да биде така...барем подобро

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајде со срека нека ни е денеска,да одиграме барем подобро од тука како што изиграа,без предавање,сепак уште 90 минути има...

Кој сака стрим за да гледа Бате Борисов-Македонија Ѓ.П нека пише за да поставам покасно...

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Ќе има пренос на белорускиве телевизии, поточно пренос ќе врши телевизијата „ЛАД“, па сега најдете ја на интернет ако можете.

Еве им ја програмата.
http://lad.tvr.by/rus/program.asp?day=2

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И јас барам нема никаде....мислев дека А1 ке ја даваат живо ама ништо...:nerv:

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Не го гледав цело прво полувреме, ама некако како подобро да играат нашиве отколку во Скопје.

Kajgana Shop

На врв Bottom