Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Жал ми е за поразот .. Требаше повеќе игра..

U

UniqueGirl

Гостин
лилаа =) уопште да не те брига ..и научи да комуницираш без провокации

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
лилаа =) уопште да не те брига ..и научи да комуницираш без провокации
Па јас си комуницирам, еве, те прашав за кој клуб навиваш, ти наместо да ми кажеш, ми викаш дека сум провоцирал.:toe:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Скопје навива за Вардар:baeh:
П.С. До лавовите, не ве сметам вас за Скопје, не се секирајте.:smir:
И што ако навива Скопје за Вардар?Значи ли тоа дека ниту еден не смее да отиде на стадион,СРАМОТА.Вие повеќе сакате да испадне Македонија ЃП отколку да пројде и после се нарекувате македонци...смешно.

U

UniqueGirl

Гостин
тоа лилааа..и не ти е баш потребно..инаку Македонија Ѓорче Петров..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајде добро смирете живци сите.....лош беше терминот,времето како во Сахара и повекето беа отидени по одмори,а можевме да се собереме многу повеке.
Но што е тука е,продолжуваме напред...
И башка фудбалерите не ни дадоа повод да навиваме со срце,играа како манекени се предадоа одма уште непочната утакмицата,не ни помислија да го загрозат голот на Бате,само рогаа топки како на тренинг да се...

За Селодромецот....одвај чекам да дојдете кај нас и да шарате,се разбира ако имате муда....па ке видиме како ке излезете сите од Ѓорче....копач тежок :baeh:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Вие повеќе сакате да испадне Македонија ЃП отколку да пројде и после се нарекувате македонци...смешно.
Првин прашај си ги лавчињата кој сака да испадне. Јас отсекогаш сум бил за македонски клубови, но кога некој човек плука по најпрестижниот клуб во државава кој за жал заради некои лопови мораше да работи од почеток и чии родители не навивале за Вардар за време на Југославија, туку за Партизан или Ѕвезда, едноставно јас не можам, ако не му реплицирам за некои работи. Кажав и порано дека ми беше мило што Македонија ЃП после долга пауза повторно влезе во прва лига, идев на некои од нивните утакмици, но кога видов како некој од тука јаде ***** за Вардар, а нивниот клуб нема ништо значајно постигнато во нивната историја, јас не можам, а да не му укажам на некои работи и да го почитуваат она што е над нив.

И до модераторите, не го сметајте секое мислење за провокација. И сега ако имам различно мислење од некој друг кој што има, не можам ли да си го кажам своето мислење? Јас никого не сум му опцул мајка тука, ниту ќе го направам тоа, туку само си го кажувам своето мислење. Поздрав.

П.С. Aksi 16: Ти најде да ми збориш за тоа кој е македонец, па првин погледни се себеси, дркач на Барселона.:tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аеродромец 1989 е баниран од темава. Продолжете со дискусии за вчера, без провокации од другите навивачи.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Првин прашај си ги лавчињата кој сака да испадне. Јас отсекогаш сум бил за македонски клубови, но кога некој човек плука по најпрестижниот клуб во државава кој за жал заради некои лопови мораше да работи од почеток и чии родители не навивале за Вардар за време на Југославија, туку за Партизан или Ѕвезда, едноставно јас не можам, ако не му реплицирам за некои работи. Кажав и порано дека ми беше мило што Македонија ЃП после долга пауза повторно влезе во прва лига, идев на некои од нивните утакмици, но кога видов како некој од тука јаде ***** за Вардар, а нивниот клуб нема ништо значајно постигнато во нивната историја, јас не можам, а да не му укажам на некои работи и да го почитуваат она што е над нив.

И до модераторите, не го сметајте секое мислење за провокација. И сега ако имам различно мислење од некој друг кој што има, не можам ли да си го кажам своето мислење? Јас никого не сум му опцул мајка тука, ниту ќе го направам тоа, туку само си го кажувам своето мислење. Поздрав.

П.С. Aksi 16: Ти најде да ми збориш за тоа кој е македонец, па првин погледни се себеси, дркач на Барселона.:tapp:
Значи кога не поштува некој,го поштуваме и ние него..
Кога не не поштува,вракаме со иста мера....Тоа е.....:helou:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Штета за поразот стварно :nesum: иако навивам за Вардар сепак вчера бев за Македонија ЃП и сепак не ми падна толку криво поразот туку незалагањето на фудбалерите,потајно мислев дека можеме да изнезадиме...па од Белорусија е тимот не од Англија :tapp: ептен се уплашија без разлика што лани играше во групите,како и да е надежда ќе умре во Белорусија,но додека има шанси сакам да отидете понатаму :smir:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
срамота е ова....македонска екипа игра во СК на градски а стадионот празен.....па појдете бе немора да навивате, да се дерете само одете и гледајте....и арно некој рече погоре.....сите се правите македонци а се виде вчера кој навиваше за нашиот претставник а кој :drk::drk::drk:на партизан или звезда..

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
срамота е ова....македонска екипа игра во СК на градски а стадионот празен.....па појдете бе немора да навивате, да се дерете само одете и гледајте....и арно некој рече погоре.....сите се правите македонци а се виде вчера кој навиваше за нашиот претставник а кој :drk::drk::drk:на партизан или звезда..
Прав навивач на еден клуб нема што да оди на натпревари на конкурентите од лигата. Тие вчера што беа на Градски во најголем дел се уствари луѓе што уопште не се појавиле на натпревар од нашето првенство и појма немаат за кој навиваат и затоа кога почна Ѓорче го напуштале стадионот. Клуб што се сака, не се напушта кога му е најтешко. Кога ќе почнат да идат на првенствени натпревари ќе праиме муабет, а вака се само изгубен случај

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Прав навивач на еден клуб нема што да оди на натпревари на конкурентите од лигата. Тие вчера што беа на Градски во најголем дел се уствари луѓе што уопште не се појавиле на натпревар од нашето првенство и појма немаат за кој навиваат и затоа кога почна Ѓорче го напуштале стадионот. Клуб што се сака, не се напушта кога му е најтешко. Кога ќе почнат да идат на првенствени натпревари ќе праиме муабет, а вака се само изгубен случај
Немој така бе...:smir:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Немој така бе...:smir:
А како бе, друже. Можда треба со слика од Роналдо, доле од Војводи... шо викаш?

не бе друже остај ги нели глеаш дека љубоморат сите шо не стигнаа до тука:baeh:
Не си ласкај бе, на вас ќе љубомориме со 3 утакмици во Европа. Нели бевте многу јаки, ова ви беше шанса да се докажете...и? Второ полувреме, 90% од „верните“ навивачи ви ги снема.
А ја уште еднаш повторувам: немам намера ни сега, ни во иднина да се појавувам и да бодрам други мак екипи, освен на Вардар, па сакале тие да играат и финале на ЛШ. Тоа би било врв на непознавање на навивачките правила што се практикуваат низ светот. А ти како сакаш протумачи го.

Kajgana Shop

На врв Bottom