vie ne dojdovte vo aerodrom vie pominavte niz aerodrom i skrtavte po zgradi sto se do ulica,nedaj boze vo maalo kaj nekoj da ste vlegle pickici....nas ni ljubomorat deka ne ne zabelezuvaat :pos2:jas zelen sakas veruvaj sakas ne ama ne go ni znam kako izgleda....postoime zosto sme najdobri ne radi nekoj poedinec..... prestani da
na FA i Aerodrom za koj nemozes ni da sonuvas deka si del od Familijata
Вака сега неписмен еден...прво и основно пишувај на кирилица,правило на форумот....
Сега за тоа што си го постирал....бевме прво кај салата,цела ја направивме лом,како што си видел...потоа отидовме низ цел Аеродром,влеговме во Бисер,седеа едни батки таму,група и додека шаравме не рекоа ништо....потоа во околните згради,сите ги ишаравме и седнавме дури да јадеме на раат на сред Аеродром.Тоа бурекот за кур не ви го бива...
Потоа влеговме во Скопјанка,таму се ишаравме и околните згради,еден батка се курчеше,демек манга,ни вика шо кур праите и си го доби заслуженото расцепена чутура....
Што повеке да ти кажам,не ни сакам да сум дел од таа ваша фамилија која пати од комплекси.....си знаете и сами од кого да не именувам...
И веке не замарај на фан-клубот не го гнаси со твоите дебилоидни дебати како сме пичкици.....отидовме цел Аеродром црвен го направивме,дојдете вие и ке збориме после.....
Ајт копачот у раце,нивата те чека....:helou::smir:
Иии да.....пазете да не ви ја земе некој и таа церадата нова што ја имате....