Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.936
Ние сме идеолошки потковани :icon_lol:
книги ова , она ... итд .
абе шо се деси ќе идам на позајмица Rosemberg ?
Не знам. Ете во Баерн не сакаш, во Челзи не те пуштам дури не ги дадат оние двајца копуци. Сакаш во Рома?? Имаме пријатели таму. Или пак во Барселона?? Ернесто ЧЕ Гевара ќе ја нареди работата

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.936
Тика-така ... дај во Реал ко не :D сакам Пепе да ми биде favourite :D кој ќе го клоца Меско :pos:
Во лоши односи сме со реалОВЦИТЕ. Плус се работи за двонеделна позајмица. Нема ни да дочекаш Ел Класико

S

Stivie G

Гостин
Peja989 ајде неколку прашања во врска со фан клубот.
Колку луѓе имаат уплатено?
Дали маиците што ќе ги печатите ќе бидат вакви
323017_3544599336916_897473865_o.jpg
До кога треба да бидат готови?

И предлог од мене е да не давате да се купуваат маици од страна на луѓе кои не платиле членарина туку испечатите точен број на маици.
Не беше фер кон поголем дел од оние кои имаа платено.
Тоа ми е единствената критика од минатата сезона.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.936
^ Глупости...оти да не можи да се купат?? Ионака кој сака можи сам да си испечати.
Ако се такви маиците имам забелешка. Не можи назад на грбот она да го пиши. A liverbird upon my chest - едноставно не можиш ова на грбот да го ставиш. Напишете го однапред.
Назад ставете нешто како 96 или така

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.936
Оти бараш таму кај шо не можи?!! Добро, оди во Реал!!!

S

Stivie G

Гостин
^ Глупости...оти да не можи да се купат?? Ионака кој сака можи сам да си испечати.
Ако се такви маиците имам забелешка. Не можи назад на грбот она да го пиши. A liverbird upon my chest - едноставно не можиш ова на грбот да го ставиш. Напишете го однапред.
Назад ставете нешто како 96 или така
Бидејќи не е фер кон оние кои платиле членарина.
А за маиците прашав дали ќе се такви бидејки знам дека се предложени. Не знам шо одлучиле.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Peja989 ко што знаеш ја ретко доаѓам да глеам, али ете сеа коа се упознав со некои од вас ќе се трудам почесто да доаѓам. Само проблемот (и воедно предлог) ми е тоа што многу лоши места за гледање погодувате. Егер беше добро, али ете по кавгата со газдата мораше друго чаре да се бара (а сеа и онака го затворија). Ајриш беше океј во смисла на локација и услови (пиење јадење), али тоа шо ме изнервира беше у финалето ФА куп шо не можев на раат да глеам пошто каснеше снимката кај нив, а у другите кафичи побрзо идеше. Тоа не можам да го поднесам коа се дешава, и бољи дома би глеал. Корнер не е баш идеално за групно гледање, и таму каснат некои телевизори, кај тие шо не каснат е тесен просторот и не ги собира сите навивачи, а викаат и ако урлаш многу дека ќе ти јадат гомна да се стишиш. Затоа предлогот ми е да се организираме, или ете не мора организирано да шетаме низ градов и да бараме, али коа излагаме низ градов (општо зборам како нормални луѓе шо си искачаат) било дење или навечер да разгледуваме кафичи и пабови, да се распрашуваме за тоа дали дозволуваат заедничко гледање на фудбал, да прашаме за условите какви се, да го разгледаме просторот ова она, воедно да најдеме едно убаво и асално место за гледање фудбал. Тоа е мојот предлог :)
Прво, што повеќе доаѓаш, тоа поубаво ќе биде и ќе им дадеш еден вид храброст на тие што до сега немаат дојдено а не знаат никој и им е не пријатно.
Агер веќе не работи, како што знаеш...а и плус газдата направи не промислени потези према нашето здружение и фанови. Ние сакавме да се заштитиме и се раздвоивме. За место, викаш дека не ти се допаѓа ни Ајриш ни Корнер. Иксрено, не ми се допаѓа ни мене, разгледуваме други опции, локали а еве, слободно, распрашај се и ти, каде би можеле да гледаме и дај предлог место, слободно....верувај дека ќе биде земено во предвид. Значи, наместо да кажеш дека ова или она место не го бива, кажи кое според тебе е подобро од тоа каде што гледаме и ќе биде земено во предвид, те уверувам. Не го сфаќај ова како напад, туку напротив.

П.С. се надевам се гледаме во Сабота со предлози.

Peja989 ајде неколку прашања во врска со фан клубот.
Колку луѓе имаат уплатено?
Дали маиците што ќе ги печатите ќе бидат вакви
Прегледај го приврзокот 48888
До кога треба да бидат готови?

И предлог од мене е да не давате да се купуваат маици од страна на луѓе кои не платиле членарина туку испечатите точен број на маици.
Не беше фер кон поголем дел од оние кои имаа платено.
Тоа ми е единствената критика од минатата сезона.
1.До сега 20
2.Уште не се знае кои маици ќе се печатат, се собираат предлози и ќе бидат дадени на гласање а право на глас ќе имаат само тие што ќе платат чланарина. Да, таа што ја имаш постирано е една од предлозите.
3. Ќе бидат готови одприла 20тина дена од последниот ден за уплата (знам дека беше 10ти Септември, но ќе биде продолжен рокот од проста причина што има доста што сакаат да уплатат а се слаби со пари, па да испаднеме фер према нив, да не бидеме егоистични). Што повеќе членови, тоа подобро.
4. Маици нема да има во продажба од оваа година. Кој е член, тој ќе добие со членарината како и членска, привезок и изненадување за старите членови.

Сега, дај предлог за нешто :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Прво, што повеќе доаѓаш, тоа поубаво ќе биде и ќе им дадеш еден вид храброст на тие што до сега немаат дојдено а не знаат никој и им е не пријатно.
Агер веќе не работи, како што знаеш...а и плус газдата направи не промислени потези према нашето здружение и фанови. Ние сакавме да се заштитиме и се раздвоивме. За место, викаш дека не ти се допаѓа ни Ајриш ни Корнер. Иксрено, не ми се допаѓа ни мене, разгледуваме други опции, локали а еве, слободно, распрашај се и ти, каде би можеле да гледаме и дај предлог место, слободно....верувај дека ќе биде земено во предвид. Значи, наместо да кажеш дека ова или она место не го бива, кажи кое според тебе е подобро од тоа каде што гледаме и ќе биде земено во предвид, те уверувам. Не го сфаќај ова како напад, туку напротив.

Епа ова го кажав пошто ја иам разгледувано неколку места, али на сите шо ги глеав им фали нешто. Камо да имав предлог да дадам, одма ќе пишев. Али тоа ми е муабетот, сеа не знам колку активно се бараат места за гледање, али нека се активираат сите, не мора само тие што се челници на здружението, туку и другите шо присуствуваат на следењата (шо би се кажало од смртник до бесмртник :D ), па мора негде у центар да се најде некое убаво местенце. И ја ќе разгледувам и ќе се распрашувам, па ако најдам нешто одма ти пишувам.

S

Stivie G

Гостин

1.До сега 20
2.Уште не се знае кои маици ќе се печатат, се собираат предлози и ќе бидат дадени на гласање а право на глас ќе имаат само тие што ќе платат чланарина. Да, таа што ја имаш постирано е една од предлозите.
3. Ќе бидат готови одприла 20тина дена од последниот ден за уплата (знам дека беше 10ти Септември, но ќе биде продолжен рокот од проста причина што има доста што сакаат да уплатат а се слаби со пари, па да испаднеме фер према нив, да не бидеме егоистични). Што повеќе членови, тоа подобро.
4. Маици нема да има во продажба од оваа година. Кој е член, тој ќе добие со членарината како и членска, привезок и изненадување за старите членови.

Сега, дај предлог за нешто :)
Еве и од мене предлог како да изгледа маицата ;). Може и Macedonian Reds да биде напишано одзади а може и обратно таму каде што пишува YNWA да биде напишано Macedonian Reds а YNWA да биде напишано одзади.
Кога ќе ми текне нешто друго пак ќе ти пишам..
534951_112873515513362_100003721421011_68983_1761853318_n.jpg

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616

Малце ретро од лани да се потсетите што значеше Кени и како одма лапавме титули со него на клупата..

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Правдата е задоволена ,се извинија педерите !! JFT96 !

Kajgana Shop

На врв Bottom