Г
Гучи
Гостин
Се шегувам човеку, рилексПа? Ама зборувам на пример во период од два месеци ова се случуваше....
Се шегувам човеку, рилексПа? Ама зборувам на пример во период од два месеци ова се случуваше....
Јас уплатив! Од БТ сум и тешко дека ќе можам сабота да присуствувам.Еј, малку сериозност...прочитајте, дајте мислење и слично. Се разви дискусија, гоооолема дискусија околу фан клубов. Да знаете, за утакмицата со Сандерленд пожелно е да присуствуваат сите, буквално сите што имаат уплатено, планираат да уплатат, се мислат дали треба или не. Нека дојдат, да видат што и како се одвиваат работите, да допридонесат затоа што ова здружение не може да го водат само оснивачите. За тие што не се од Скопје, а исто така се членови или се размислуваат дали да станат може слободно да ме исконтатираат мене, со желби, идеи, предлози и слично.
Состанокот ќе се одржи во најмала рака час и половина пред почеток на натпреварот во Сабота. Ќе ве известам подетално за време и место.
НЕМОЈ ДА БИДЕТЕ ПАСИВНИ, НЕМОЈ ДА БИДЕТЕ КЛАСИЧНИ ФИРОМЈАНИ И ДА ЧЕКАТЕ 2-3ца ДА ЈА ЗАВРШАТ ЦЕЛАТА РАБОТА И ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАКО БУТИК ЗА МАИЧКИ НА ПОЧЕТОК НА СЕКОЈА СЕЗОНА. ОЗБИЛНО, САКАМ ДА ПРОЧИТАМ/СЛУШНАМ ИДЕИ И ПРЕДЛОЗИ.
Мене ми се поколнуваш?? И уште не си заминат на позајмица??
Супер штом си уплатил, штета што не можеш да присуствуаш, јасно е дека не сме сите во можност да се акаме по државава за утакмица, туку така.Јас уплатив! Од БТ сум и тешко дека ќе можам сабота да присуствувам.
Кажете каква е работата, шо фали шо не фали, да знајме за шо да даваме предлози.
Единствено шо можам да предложам сега е, шо побрзо да се организираме ако е можно и да одиме на Енфилд
па не сум јас крив ... вие ништо не сте се догвориле ,а Челси испратиле понуда вие сте игнориралеМене ми се поколнуваш?? И уште не си заминат на позајмица??
Кажав јас...... dragonsky на позајмица кај нас плус Чарли (Супер Френк) перманентно кај нас и можиш да одишпа не сум јас крив ... вие ништо не сте се догвориле ,а Челси испратиле понуда вие сте игнорирале
Мојата мачка никад не ја вбројувам во преговорите, non-negotiable termпа не сум јас крив ... вие ништо не сте се догвориле ,а Челси испратиле понуда вие сте игнорирале
таа оди со мене на тетоворање ... Бренди или Линди незнам шо име и имаш оштампано и дали има дрвце или дупче ... у секој случај да не должам мачката оди со менеМојата мачка никад не ја вбројувам во преговорите, non-negotiable term