Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Еј, малку сериозност...прочитајте, дајте мислење и слично. Се разви дискусија, гоооолема дискусија околу фан клубов. Да знаете, за утакмицата со Сандерленд пожелно е да присуствуваат сите, буквално сите што имаат уплатено, планираат да уплатат, се мислат дали треба или не. Нека дојдат, да видат што и како се одвиваат работите, да допридонесат затоа што ова здружение не може да го водат само оснивачите. За тие што не се од Скопје, а исто така се членови или се размислуваат дали да станат може слободно да ме исконтатираат мене, со желби, идеи, предлози и слично.

Состанокот ќе се одржи во најмала рака час и половина пред почеток на натпреварот во Сабота. Ќе ве известам подетално за време и место.

НЕМОЈ ДА БИДЕТЕ ПАСИВНИ, НЕМОЈ ДА БИДЕТЕ КЛАСИЧНИ ФИРОМЈАНИ И ДА ЧЕКАТЕ 2-3ца ДА ЈА ЗАВРШАТ ЦЕЛАТА РАБОТА И ДА НЕ ГЛЕДАТЕ КАКО БУТИК ЗА МАИЧКИ НА ПОЧЕТОК НА СЕКОЈА СЕЗОНА. ОЗБИЛНО, САКАМ ДА ПРОЧИТАМ/СЛУШНАМ ИДЕИ И ПРЕДЛОЗИ.
Јас уплатив! Од БТ сум и тешко дека ќе можам сабота да присуствувам.
Кажете каква е работата, шо фали шо не фали, да знајме за шо да даваме предлози.
Единствено шо можам да предложам сега е, шо побрзо да се организираме ако е можно и да одиме на Енфилд :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас уплатив! Од БТ сум и тешко дека ќе можам сабота да присуствувам.
Кажете каква е работата, шо фали шо не фали, да знајме за шо да даваме предлози.
Единствено шо можам да предложам сега е, шо побрзо да се организираме ако е можно и да одиме на Енфилд :D
Супер штом си уплатил, штета што не можеш да присуствуаш, јасно е дека не сме сите во можност да се акаме по државава за утакмица, туку така.

За првиот болд...не барај да ти кажам, кажи сам што сакаш, што не сакаш...што мислиш дека треба, на што мислиш дека треба да се стремиме...буквално, СЕ што мислиш дека треба да кажеш во врска со здружението, предложиш...слободно. Ако не сакаш тука, во ПП пиши ми.

Вториот болд, рано е брат...рано е барем за организирано гледање....индивидаулно секако дека ќе може :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Мене ми се поколнуваш?? И уште не си заминат на позајмица??
па не сум јас крив ... вие ништо не сте се догвориле ,а Челси испратиле понуда вие сте игнорирале (n)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
па не сум јас крив ... вие ништо не сте се догвориле ,а Челси испратиле понуда вие сте игнорирале (n)
Кажав јас...... dragonsky на позајмица кај нас плус Чарли (Супер Френк) перманентно кај нас и можиш да одиш

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мојата мачка никад не ја вбројувам во преговорите, non-negotiable term :P

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Мојата мачка никад не ја вбројувам во преговорите, non-negotiable term :P
таа оди со мене на тетоворање :icon_lol: ... Бренди или Линди незнам шо име и имаш оштампано и дали има дрвце или дупче ... у секој случај да не должам мачката оди со мене :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Peja989 ко што знаеш ја ретко доаѓам да глеам, али ете сеа коа се упознав со некои од вас ќе се трудам почесто да доаѓам. Само проблемот (и воедно предлог) ми е тоа што многу лоши места за гледање погодувате. Егер беше добро, али ете по кавгата со газдата мораше друго чаре да се бара (а сеа и онака го затворија). Ајриш беше океј во смисла на локација и услови (пиење јадење), али тоа шо ме изнервира беше у финалето ФА куп шо не можев на раат да глеам пошто каснеше снимката кај нив, а у другите кафичи побрзо идеше. Тоа не можам да го поднесам коа се дешава, и бољи дома би глеал. Корнер не е баш идеално за групно гледање, и таму каснат некои телевизори, кај тие шо не каснат е тесен просторот и не ги собира сите навивачи, а викаат и ако урлаш многу дека ќе ти јадат гомна да се стишиш. Затоа предлогот ми е да се организираме, или ете не мора организирано да шетаме низ градов и да бараме, али коа излагаме низ градов (општо зборам како нормални луѓе шо си искачаат) било дење или навечер да разгледуваме кафичи и пабови, да се распрашуваме за тоа дали дозволуваат заедничко гледање на фудбал, да прашаме за условите какви се, да го разгледаме просторот ова она, воедно да најдеме едно убаво и асално место за гледање фудбал. Тоа е мојот предлог :)

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
најглупо нешто е со каснењето ... вратот си го скапав на финалето со Челси .
имаше некои фанчиња шо се тепаа као демек не гледајте ,ако не одeте таму ...
ајбе у ку*ац идете !

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Оф-топик малце али... Адам уште си ги фура опасниве стартови, влезе за Шкотска и одма жут... Си се билда за новиот клуб :D

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Чедомир Јаневски да се донеси во Ливерпул под итно, оти че го правим хаусс че го правим :D
Според нашата идеологија, ако со онаков тим игра онаква игра, со нас Барселона ќе биди!

Kajgana Shop

На врв Bottom