Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Море Стивен, земи долго еспресо (X2) од кај Влатко и дој во просторија 226 :D
Абе ќе дојдам јас, а кафе ќе порачаме од бифе да ни донесат, ние од Ливерпул од големото добро утро сме:) Али то ко ќе сум таму сега ми останува уште некој ден од 3 месечното планинарење на Бушева планина ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Rosemberg....поздрави се со домашните дечко, зошто жално ќе биде да отидеш без поздрав!!
Како сакаш да те средам?? Брзо и лесно или бавно и болно???
Подобро намотај си синџири со камења околу врат и скокни од мостот отколку јас да те фрлам. Ова добронамерен совет (y)
--- надополнето: 7 септември 2012 во 16:29 ---
Ако идеш на концертот на Филип II шо ќе биде за 20 денари, онда ова е ненормална коинциденција. Ја славам роденден у парк (пред стадионот) таа вечер, па моеш да наминеш на некое пивце :D
Баш за концертот идам ама не одам на концерт (ако ме сфаќаш) :D
Ќе видиме можи ќе наминам. Таман ќе го средам Peja989 и ќе дојдам да се опуштам со едно пивце.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Оууу шит...... а мислев Rosemberg коа дојде тука, така интелектуално дете ке го биде за дискусии..... оно он некој роднина на Касандра балканска пророчица да ти бил!:facepalm:
Доста бе......не спомнав јас такви работи туку S.L.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
the_kop, да дојш, редно е да напрајме генерална собиранка.

Јас дури се обрзувам да му платам пат (се разбира, карта со воз, не сум буржуј да финансирам автобуска карта), на Rosemberg. Едвај ја чекам епската средба меѓу Розата и Peja989, тоа би било joy to behold.

Другите, од кај сте бе? Scouser88, intro, kazioX, @S.L, Suarez 7; што мисли дека сум за City...@Ливерпул, genius2...

За другите знам, а за тие што заборајв, проштевајте и дај да се собериме некош. :icon_mrgr:
Ако имам прилика баш би сакал да дојдам да изгледаме еден натпревар заедно, ама тешко, кајнас во Кавадарци фанови на Ливерпул на прсти се бројат сам ли ќе идам. Башка сега е Гроздобер па може да дојдете вие наваму. :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Можит бе, не е лоша опција. Можит дрво ке се напрајме, па филозофијата на Величествениот (Велемајсторот, Големиот лидер, Драгиот лидер, Маршалот од Северна Ирска, Генералот Рококајко, ....) ќе ни биде „сфатлива“. :D

Ко бев помал, во Охрид напрсти се броеа фаној на Ливерпул.
Сега, ... пак на прсти се бројат. :D

Г

Гучи

Гостин
Можит бе, не е лоша опција. Можит дрво ке се напрајме, па филозофијата на Величествениот (Велемајсторот, Големиот лидер, Драгиот лидер, Маршалот од Северна Ирска, Генералот Рококајко, ....) ќе ни биде „сфатлива“. :D

Ко бев помал, во Охрид напрсти се броеа фаној на Ливерпул.
Сега, ... пак на прсти се бројат. :D
Опааа ете кај кој ке идеме на одмор наредно лето :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Каде бе? Јас од Велешта сум.
Ќе средиме заедно со Дилавер Б. Леку :) :pos:
--- надополнето: 7 септември 2012 во 18:37 ---
Како сакаш да те средам?? Брзо и лесно или бавно и болно???
Подобро намотај си синџири со камења околу врат и скокни од мостот отколку јас да те фрлам. Ова добронамерен совет (y)
Вардар плиток....треба да купам дупка, за да се удавиш, да ти се скратат маките. Ќе мора брзо да те средам, зошто ептен за ЛФЦ си, па жално ќе биде да се мачиш....ко Карпош што бил ставен на Камени.... :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А за вие шо викате со Сандерленд дека ќе доаѓате, Peja989 нека не извести дали има инфо некое кај ќе се гледа ако може, па порано да им објасниме на луѓево кај се наоѓа :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Па даваш лажни информации, мислев од Охрид си :) се извинувам од дното на душата.
Izvinuvaњето се прифаќа. Инаку, од Охер сум, ама пак се прифаќа.

Абе ти да не несакаш гости па за тоа вака правиш сеа? :D
Сакам бе, заш? Најмногу ги сакам ко ќе сум меѓу нив и јас

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе да не има забуни само, не ми е утре роденден него задутре на 9ти. Утре го славам само, па вечерта на полноќ ќе се пука огномет од Филип Втори у моја чест :P

Kajgana Shop

На врв Bottom