Г
Гучи
Гостин
Меѓу двајца другари? Малце awkward ситуација е, али ако тоа те пали..Сакам бе, заш? Најмногу ги сакам ко ќе сум меѓу нив и јас
Меѓу двајца другари? Малце awkward ситуација е, али ако тоа те пали..Сакам бе, заш? Најмногу ги сакам ко ќе сум меѓу нив и јас
Прво и основно ние не сме "граѓани" ние сме "црвени" ако ме разбираш...( во муабетов некој ќе си се пронајди, верувај)За разлика од вас постарите граѓани, Рики на школо беше а после тоа алкохол купуваше
Од Битола сме јас , Dekio7 и Господ. Други немаАко имам прилика баш би сакал да дојдам да изгледаме еден натпревар заедно, ама тешко, кајнас во Кавадарци фанови на Ливерпул на прсти се бројат сам ли ќе идам. Башка сега е Гроздобер па може да дојдете вие наваму.
Не ќе да сум го гледал скечовПрво и основно ние не сме "граѓани" ние сме "црвени" ако ме разбираш...( во муабетов некој ќе си се пронајди, верувај)
и второ Рики од поручек на школо не беше оти он од сабајле беше (к-15 )
Како бе така малолетен а алкохол купуваш??И од часови ли бегаш???За разлика од вас постарите граѓани, Рики на школо беше а после тоа алкохол купуваше
Е, рекламата за Нико компјутериНе ќе да сум го гледал скечов
Не, одговорен сум и останувам на часови А вие којзнае колку сте локале на млади, луди години, затоа не ми зборете мене за воспитувањеКако бе така малолетен а алкохол купуваш??И од часови ли бегаш???
Biafran Jet Set мора да се превоспитаат младиве.......мора
Случајно ти ко беше малолетен кожувчанка да не купуваше?Како бе така малолетен а алкохол купуваш??И од часови ли бегаш???
Biafran Jet Set мора да се превоспитаат младиве.......мора
Абе како само ќе те исплескам, па верувај Рамбо, Херкулес и Роки ќе ми подзавидат. Јас би ти предложил да се закажиш за сликање за нова лична. Старава нема да ти важи од причина што нема да те познаатВардар плиток....треба да купам дупка, за да се удавиш, да ти се скратат маките. Ќе мора брзо да те средам, зошто ептен за ЛФЦ си, па жално ќе биде да се мачиш....ко Карпош што бил ставен на Камени....
Случајно ти ко беше малолетен кожувчанка да не купуваше?
За нас помина тоа. Сега треба помладиве да ги средиме. Кога спомнавте локање, баш треба винцето да си го спремам за вечерваНе, одговорен сум и останувам на часови А вие којзнае колку сте локале на млади, луди години, затоа не ми зборете мене за воспитување
А па шо дека ќе има натпревари?? Само ќе пцуеме. Вака еднаш без пцуење да помини викендотДефинитивно Ливерпул треба почесто да има празен викенд без натпревари за вакви уникатни муабети да си праиме
Ако лока Керол Јелен од 2 литра, бујрумА па шо дека ќе има натпревари?? Само ќе пцуеме. Вака еднаш без пцуење да помини викендот
И спремај тоа пивото да се лади за утре. Какво шо пие Керол такво ќе пијам и јас
Ти ебам битолчанецотАбе како само ќе те исплескам, па верувај Рамбо, Херкулес и Роки ќе ми подзавидат. Јас би ти предложил да се закажиш за сликање за нова лична. Старава нема да ти важи од причина што нема да те познаат