- Член од
- 18 март 2009
- Мислења
- 1.120
- Поени од реакции
- 343
Абе ќе дојдам јас, а кафе ќе порачаме од бифе да ни донесат, ние од Ливерпул од големото добро утро смеМоре Стивен, земи долго еспресо (X2) од кај Влатко и дој во просторија 226![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Абе ќе дојдам јас, а кафе ќе порачаме од бифе да ни донесат, ние од Ливерпул од големото добро утро смеМоре Стивен, земи долго еспресо (X2) од кај Влатко и дој во просторија 226![]()
Како сакаш да те средам?? Брзо и лесно или бавно и болно???Rosemberg....поздрави се со домашните дечко, зошто жално ќе биде да отидеш без поздрав!!
Баш за концертот идам ама не одам на концерт (ако ме сфаќаш)Ако идеш на концертот на Филип II шо ќе биде за 20 денари, онда ова е ненормална коинциденција. Ја славам роденден у парк (пред стадионот) таа вечер, па моеш да наминеш на некое пивце![]()
Важи, ај иди заедно да паѓаме на испити , да не бидам aloneИ он ли е у образовниот сектор?
Охоо да го завршам овој факс, па идам кај вас, онака колку да си имам 2![]()
За разлика од вас постарите граѓани, Рики на школо беше а после тоа алкохол купувашеЗато нигде го нема ни да пиши ни ништо![]()
Ако имам прилика баш би сакал да дојдам да изгледаме еден натпревар заедно, ама тешко, кајнас во Кавадарци фанови на Ливерпул на прсти се бројат сам ли ќе идам. Башка сега е Гроздобер па може да дојдете вие наваму.the_kop, да дојш, редно е да напрајме генерална собиранка.
Јас дури се обрзувам да му платам пат (се разбира, карта со воз, не сум буржуј да финансирам автобуска карта), на Rosemberg. Едвај ја чекам епската средба меѓу Розата и Peja989, тоа би било joy to behold.
Другите, од кај сте бе? Scouser88, intro, kazioX, @S.L, Suarez 7; што мисли дека сум за City...@Ливерпул, genius2...
За другите знам, а за тие што заборајв, проштевајте и дај да се собериме некош.![]()
Опааа ете кај кој ке идеме на одмор наредно летоМожит бе, не е лоша опција. Можит дрво ке се напрајме, па филозофијата на Величествениот (Велемајсторот, Големиот лидер, Драгиот лидер, Маршалот од Северна Ирска, Генералот Рококајко, ....) ќе ни биде „сфатлива“.
Ко бев помал, во Охрид напрсти се броеа фаној на Ливерпул.
Сега, ... пак на прсти се бројат.![]()
Каде бе? Јас од Велешта сум.Опааа ете кај кој ке идеме на одмор наредно лето![]()
Па даваш лажни информации, мислев од Охрид сиКаде бе? Јас од Велешта сум.
Абе ти да не несакаш гости па за тоа вака правиш сеа?Каде бе? Јас од Велешта сум.
Ќе средиме заедно со Дилавер Б. ЛекуКаде бе? Јас од Велешта сум.
Вардар плиток....треба да купам дупка, за да се удавиш, да ти се скратат маките. Ќе мора брзо да те средам, зошто ептен за ЛФЦ си, па жално ќе биде да се мачиш....ко Карпош што бил ставен на Камени....Како сакаш да те средам?? Брзо и лесно или бавно и болно???
Подобро намотај си синџири со камења околу врат и скокни од мостот отколку јас да те фрлам. Ова добронамерен совет![]()
Izvinuvaњето се прифаќа. Инаку, од Охер сум, ама пак се прифаќа.Па даваш лажни информации, мислев од Охрид сисе извинувам од дното на душата.
Сакам бе, заш? Најмногу ги сакам ко ќе сум меѓу нив и јасАбе ти да не несакаш гости па за тоа вака правиш сеа?![]()