Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Браво, одлична изведба :cuc: на 0:50 дечкото има ист шал како мојот....
--- надополнето: 6 мај 2012 во 15:38 ---
Демпси пак постигна гол за Фулам, одсекогаш сум го посакувал тој играч да дојди на Енфилд ама сега има 29 години и не сум сигурен колку ќе биди паметен потег овај....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
http://www.youtube.com/watch?v=0AksiHN3JR8
Pepe is our goalie, the best there is around
And Adam is the greatest that Kenny ever found
Suarez is our favourite the wizard of the game
and here's mighty Carroll to do it once again!!!!!

Запамтете по точно една година ова ќе го пееме....Да не заборавите по една година да ја посетите страницата 226 и да го видите текстов и да видите оти сум имал право(y)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
http://www.youtube.com/watch?v=0AksiHN3JR8
Pepe is our goalie, the best there is around
And Adam is the greatest that Kenny ever found
Suarez is our favourite the wizard of the game
and here's mighty Carroll to do it once again!!!!!

Запамтете по точно една година ова ќе го пееме....Да не заборавите по една година да ја посетите страницата 226 и да го видите текстов и да видите оти сум имал право(y)
Ја си ја пеев Суарез место Адам, Стиви место Суарез и Кара место Керол :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дали ти текнува на еден дечко што го праша колку е висок, за да ти помогне да залепиш еден од банерите кај надворешното стакло од пабот? :)
Ми текнува....а се мислев повозрасен дека си :) Мило ми е.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ми текнува....а се мислев повозрасен дека си :) Мило ми е.
17 години иам шо да праам, ќе пораснам :D Али ваљда големината на фановите на Ливерпул не се мери по возраст. Тоа го наведува филмот за Ливерпул "Will" ако не сте го глеале :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
17 години иам шо да праам, ќе пораснам :D Али ваљда големината на фановите на Ливерпул не се мери по возраст. Тоа го наведува филмот за Ливерпул "Will" ако не сте го глеале :)
беше ајриш така ? од која страна седеше од кај банерот или од другата кај излез / влез ? :D
мислам на банерот шо е штампан од МФКЛ .
--- надополнето: 7 мај 2012 во 23:07 ---
:love:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.080
Што ќе се дешава летово со клубот, со менаџерот, со играчите којзнај..........Не чека долго лето. И тешко

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
беше ајриш така ? од која страна седеше од кај банерот или од другата кај излез / влез ? :D
мислам на банерот шо е штампан од МФКЛ .
--- надополнето: 7 мај 2012 во 23:07 ---
:love:
Седев на оние ко фотелјички/двоседи што се и лево од мене на стаклото имаше 2 банера залепено, едниот малце понапред (у насока накај телевизорот), другиот поназад. На тој од напред пишуваше нешто што многу ми се допадна: Victory is for the moment - Pride is forever, па ваљда на тој мислиш. А тој позади не ми текнува како изгледаше тачно. Да не си ме познал слчајно? :)

S

Stivie G

Гостин
Седев на оние ко фотелјички/двоседи што се и лево од мене на стаклото имаше 2 банера залепено, едниот малце понапред (у насока накај телевизорот), другиот поназад. На тој од напред пишуваше нешто што многу ми се допадна: Victory is for the moment - Pride is forever, па ваљда на тој мислиш. А тој позади не ми текнува како изгледаше тачно. Да не си ме познал слчајно? :)
Ај да не се мачиш многу, може преку сликата да кажеш кој си, таман има таква слика како шо објасни ;).
574924_3362803501241_1003707554_32450801_725403157_n.jpg

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мене ме нема на сликиве.. :(

Него, видеото со Чаби што е стаено на Редс на фб, ми го напраи денот :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Баш за овај филм ќе прашував дали некој можи да ми најди линк да го даунлодирам.....инаку при доделувањето на медалите Хенри не му пружил рака на Кени....после ова и не сум баш сигурен дали Кени и понатаму ќе биде менаџер на Ливерпул и вгодина....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Баш за овај филм ќе прашував дали некој можи да ми најди линк да го даунлодирам.....инаку при доделувањето на медалите Хенри не му пружил рака на Кени....после ова и не сум баш сигурен дали Кени и понатаму ќе биде менаџер на Ливерпул и вгодина....
Ма нема врска.....тоа се медиумски шпекулации.
Човек бизнисмен како Хенри не би си дозволил такво нешто!

Иако после поразот во финалето, ке биде и те каков минус за Кени, мада според мене мали ми изгледаат шансите за смена на Кени!

Kajgana Shop

На врв Bottom