Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
YNWA !!!
Браво, одлична изведба на 0:50 дечкото има ист шал како мојот....YNWA !!!
Ја си ја пеев Суарез место Адам, Стиви место Суарез и Кара место Керолhttp://www.youtube.com/watch?v=0AksiHN3JR8
Pepe is our goalie, the best there is around
And Adam is the greatest that Kenny ever found
Suarez is our favourite the wizard of the game
and here's mighty Carroll to do it once again!!!!!
Запамтете по точно една година ова ќе го пееме....Да не заборавите по една година да ја посетите страницата 226 и да го видите текстов и да видите оти сум имал право
Ми текнува....а се мислев повозрасен дека си Мило ми е.Дали ти текнува на еден дечко што го праша колку е висок, за да ти помогне да залепиш еден од банерите кај надворешното стакло од пабот?
17 години иам шо да праам, ќе пораснам Али ваљда големината на фановите на Ливерпул не се мери по возраст. Тоа го наведува филмот за Ливерпул "Will" ако не сте го глеалеМи текнува....а се мислев повозрасен дека си Мило ми е.
беше ајриш така ? од која страна седеше од кај банерот или од другата кај излез / влез ?17 години иам шо да праам, ќе пораснам Али ваљда големината на фановите на Ливерпул не се мери по возраст. Тоа го наведува филмот за Ливерпул "Will" ако не сте го глеале
Седев на оние ко фотелјички/двоседи што се и лево од мене на стаклото имаше 2 банера залепено, едниот малце понапред (у насока накај телевизорот), другиот поназад. На тој од напред пишуваше нешто што многу ми се допадна: Victory is for the moment - Pride is forever, па ваљда на тој мислиш. А тој позади не ми текнува како изгледаше тачно. Да не си ме познал слчајно?беше ајриш така ? од која страна седеше од кај банерот или од другата кај излез / влез ?
мислам на банерот шо е штампан од МФКЛ .
--- надополнето: 7 мај 2012 во 23:07 ---
Ај да не се мачиш многу, може преку сликата да кажеш кој си, таман има таква слика како шо објасни .Седев на оние ко фотелјички/двоседи што се и лево од мене на стаклото имаше 2 банера залепено, едниот малце понапред (у насока накај телевизорот), другиот поназад. На тој од напред пишуваше нешто што многу ми се допадна: Victory is for the moment - Pride is forever, па ваљда на тој мислиш. А тој позади не ми текнува како изгледаше тачно. Да не си ме познал слчајно?
Баш за овај филм ќе прашував дали некој можи да ми најди линк да го даунлодирам.....инаку при доделувањето на медалите Хенри не му пружил рака на Кени....после ова и не сум баш сигурен дали Кени и понатаму ќе биде менаџер на Ливерпул и вгодина....17 години иам шо да праам, ќе пораснам Али ваљда големината на фановите на Ливерпул не се мери по возраст. Тоа го наведува филмот за Ливерпул "Will" ако не сте го глеале
Ма нема врска.....тоа се медиумски шпекулации.Баш за овај филм ќе прашував дали некој можи да ми најди линк да го даунлодирам.....инаку при доделувањето на медалите Хенри не му пружил рака на Кени....после ова и не сум баш сигурен дали Кени и понатаму ќе биде менаџер на Ливерпул и вгодина....