RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Jа у зимата чекав мене со трансфер у Ливерпул да ме поврзат, али ништо не бидна од тоа, другар ми го поврзаа. Се надевам дека ова лето ќе имам повеќе шансиАбе каков Демпси знајме сите оти летово со 150 играчи ќе не поврзат, и би бил изненаден на dailymail ако не го поврзат Ливерпул со трансфер оти мене ќе ме купат
Шала на страна, Демпси е добар играч, ама мислам дека можеме и нешто подобро да зееме. И не верувам дека Вернер кажал дека ќе остане Кени, не се такви овие јавно да кажуваат шо ќе праат, ќе одлучат на крај на сезона шо како. Само се надевам дека овојпат стварно ќе донесеме неколку добри клучни играчи во клубот, само жити све немојте да се буните за цената која ќе ја платиме пошто ако сакаме вакви имиња ќе мора да го празниме ќесето, а играчите што ќе ги земаме или клубот нема да сака да ги пушти за ефтино или пак тие ќе бидат премногу сместени во клубот. Како и да е, и да освоиме ФА куп и да не го освоиме, ќе мора Кени и компанија многу да се ценкаат и да трчаат низ Европа и пошироко за добри играчи да дојдат кај нас. Али нека трчаат било кај, само не низ Англија...
--- надополнето: 3 мај 2012 во 20:39 ---
- Aгер го вежба лактот за нов нокаут на Торес да му даде
- Ова само еден менаџер го прави на тренинг: KING KENNY !!