Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе каков Демпси знајме сите оти летово со 150 играчи ќе не поврзат, и би бил изненаден на dailymail ако не го поврзат Ливерпул со трансфер оти мене ќе ме купат :icon_mrgr:
Jа у зимата чекав мене со трансфер у Ливерпул да ме поврзат, али ништо не бидна од тоа, другар ми го поврзаа. Се надевам дека ова лето ќе имам повеќе шанси :)

Шала на страна, Демпси е добар играч, ама мислам дека можеме и нешто подобро да зееме. И не верувам дека Вернер кажал дека ќе остане Кени, не се такви овие јавно да кажуваат шо ќе праат, ќе одлучат на крај на сезона шо како. Само се надевам дека овојпат стварно ќе донесеме неколку добри клучни играчи во клубот, само жити све немојте да се буните за цената која ќе ја платиме пошто ако сакаме вакви имиња ќе мора да го празниме ќесето, а играчите што ќе ги земаме или клубот нема да сака да ги пушти за ефтино или пак тие ќе бидат премногу сместени во клубот. Како и да е, и да освоиме ФА куп и да не го освоиме, ќе мора Кени и компанија многу да се ценкаат и да трчаат низ Европа и пошироко за добри играчи да дојдат кај нас. Али нека трчаат било кај, само не низ Англија...
--- надополнето: 3 мај 2012 во 20:39 ---

- Aгер го вежба лактот за нов нокаут на Торес да му даде :D

- Ова само еден менаџер го прави на тренинг: KING KENNY !!

:)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
. И the_kop, еве ако знаеш ти некое црнче добар напаѓач што мислиш дека е добро да го донесеме, па нека им бапне црнечки голови на педерите од гејчестер, да видат кој ќе биде расист после :D Мене само на Думбија ми текнува, али мислам дека нема добро да ни се вклопи во играта...

:D:sneaky:
--- надополнето: 3 мај 2012 во 22:09 ---
Незнам за вас ама кај мене почнаа несониците....вчера неможев да заспијам до 4 h се само умот ми беше во финалето всабота...
И јас не можев да спијам. Пошто во 15h станав претходниот ден :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

:D:sneaky:
--- надополнето: 3 мај 2012 во 22:09 ---

И јас не можев да спијам. Пошто во 15h станав претходниот ден :D
Ех... сега откако се разиграа Њукасл, Сисе можеме само да го сонуваме :place:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Гласајте за играч на сезоната, јас му дадов глас на Мартинчо(си го заслужи целосно;)).
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/vote-for-lfc-player-of-season-1
Лукас да беше фит 100 % тој ќе си ја земеш пак наградата ,а и ќе бевме помеѓу првите четери екипи , ептен фали тој човек .

Иначе во овој случај Мартинчо без дилема , иако некој на почеток сакаја да го пратат во Макачкала по секоја цена зашо бил дрво , пфф... :cautious:

S

Stivie G

Гостин
Лукас да беше фит , 100 % тој ќе си ја земеш пак наградата ,а и ќе бевме помеѓу првите четери екипи , ептен фали тој човек .
Мене па најмногу ми фалеше Агер, откога се повреди во финалето ги загубивме сите шанси за 4 место и редовно си бевме поразени.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
И мојот глас отиде за Шкртел, цела сезона беше најконстантен и би било реално тој да ја земи наградата за играч на сезоната

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
ете го шкртел и одмене :noze:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сабота е денот што го чекаме, цела година, цела година!!!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Имам чувство дека вечерва нема да можам да спијам лесно. Низ глава ќе ми фрчат тактики и слични ствари. Конечен состав кој мислам дека ќе излезе утре: Реина, Џонсон, Шкртел, Агер, Енрике, Спиро, Стиви Џи, Белами, Даунинг, Суарез, Керол. Измени: Дони, Коатес/Кели, Кара, Шелви, Хендерсон, Макси, Кајт.

Г

Гучи

Гостин
Имам чувство дека вечерва нема да можам да спијам лесно. Низ глава ќе ми фрчат тактики и слични ствари. Конечен состав кој мислам дека ќе излезе утре: Реина, Џонсон, Шкртел, Агер, Енрике, Спиро, Стиви Џи, Белами, Даунинг, Суарез, Керол. Измени: Дони, Коатес/Кели, Кара, Шелви, Хендерсон, Макси, Кајт.
И ја би сакал да е тој али тешко, Хендерсон и Кајт сигурно ке бидат у состав..

S

Stivie G

Гостин
Премногу сум возбуден и јас, не знам ни како ќе спијам вечерва. Единственето нешто што ме плаши за утре е Торес бидејки влезе во ритам. Состав за утре според мене:Реина, Џонсон, Шкртел, Агер, Енрике, Даунинг, Џерард, Спиринг, Белами, Кајт, Суарез.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
пред финале неможете ами после финали како ќе ве биде господ знае :icon_lol: ќе си ја рокате по цел ден инсомниа од јелена карлеуша или подобрата од тиесто инсомниа :LOL:

ако овој ден е за македонска историја да се надеваме дека утре е за ливерпул-ска историја

Kajgana Shop

На врв Bottom