Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И ја би сакал да е тој али тешко, Хендерсон и Кајт сигурно ке бидат у состав..
Ја баш мислам дека овие двајца нема да играат само пошто играа на претходниве натпревари т.е. Хендерсон фул 90 на двата, а Кајт играше со Фулам, додека Даунинг беше на клупа а Белами го немаше у составот. Тоа ме теши дека овие двајца ќе бидат стартери.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Јас пак полагам утре така да ослободен сум од правење тактики и формации. На друго сум насочен.
А ионака нити многу ќе скокам ако освоиме ФА нити пак ќе сум изнервиран ако не освоиме. Инаку сонував дека сме заводиле 1-0 Керол фркнал гол. Па одејќи според тоа дека се случува обратното изгледа јудата ќе ни стегни гол за 1-0

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Јас пак полагам утре така да ослободен сум од правење тактики и формации. На друго сум насочен.
А ионака нити многу ќе скокам ако освоиме ФА нити пак ќе сум изнервиран ако не освоиме. Инаку сонував дека сме заводиле 1-0 Керол фркнал гол. Па одејќи според тоа дека се случува обратното изгледа јудата ќе ни стегни гол за 1-0
Ако се деси тоа те колам :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060

...една низа денеска ќе биде завршена !

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
За кој како ама јас знам оти ова ќе биди бурна ноќ за мене, сета среќа е што НБА ќе гледам до кај 5, 5 и 30 па веројатно после уморен лесно ќе заспијам и се надевам оти ќе се разбудам утре во 17:45 оти знам ако се разбудам претходно цел ќе бидам под стрес а знам оти од 11 часот ќе бидам буден и цел ден само на една работа ќе мислам

S

Stivie G

Гостин
Луѓе како сте?
Мене нервоза ќе ме изеде до вечер, незнам како ќе издржам, само 3 саати спиев, уште од 6 сум буден. Денес ме демне некое лошо чувство, незнам шо ми е :cenzura:.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Луѓе како сте?
Мене нервоза ќе ме изеде до вечер, незнам како ќе издржам, само 3 саати спиев, уште од 6 сум буден. Денес ме демне некое лошо чувство, незнам шо ми е :cenzura:.
уста ти пеЈала г****а ти јала :) !

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Bitches!!!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Може некој да ми каже како е у Irish Pub? Сум бил али не сум глеал Ливерпул досеа таму. Мора да се најде место да се седи и не можеш да стоиш? И надвор или внатре кај се глеа? Цените како се отприлика? Повеќе info ако може :)

S

Stivie G

Гостин
Може некој да ми каже како е у Irish Pub? Сум бил али не сум глеал Ливерпул досеа таму. Мора да се најде место да се седи и не можеш да стоиш? И надвор или внатре кај се глеа? Цените како се отприлика? Повеќе info ако може :)
Одлично е, ако си од Скопје марш да одиш да гледаш. За Карлинг Купот мислам дека беше исполнет цел паб освен 2-3 маси кои беа зафатени од други, место имаше за сите. Во врска со цените знам само дека точено пиво беше 60 или 70денари.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Одлично е, ако си од Скопје марш да одиш да гледаш. За Карлинг Купот мислам дека беше исполнет цел паб освен 2-3 маси кои беа зафатени од други, место имаше за сите. Во врска со цените знам само дека точено пиво беше 60 или 70денари.
Значи има место и ако се стои така? А надвор ќе се глеа или внатре?

S

Stivie G

Гостин
Значи има место и ако се стои така? А надвор ќе се глеа или внатре?
Место би требало да има. Зимата се гледаше внатре бидејки беше студено а и не видов надвор да има место за гледање.

Kajgana Shop

На врв Bottom