Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
Е сеа кој од овие двајца би бил подобар? Позитивно кај двајцата е што се млади, па нема да плачат да играат у прв тим, туку ќе се борат за место во него. Исто така и двајцата имаат искуство во Европа. Еден од овие ако дојде би било топ, поготово ако ги земеме за пониска сума. Стварно не знам кој е подобар, и двајцата се врвни стрелци во клубовите во кои играат, и некако премногу се слични, но јас можеби мааалце сум на страната на Де Јонг... Али ако Кени и компанија се решат за еден од нив ќе треба темелно да видат кој подобро би ни се совпаднал во играта, да не направиме грешка и да се чешаме после...
Мислам дека Де Јонг е малку подобар така да него би го избрал. Мада и да го земат Рики нема да се бунам. Гледав некои споредби сезона по сезона и мислам дека Де Јонг малку побрзо напредува ама не за многу. Одма тука е и Рики така да кој било е супер опција. Идните предводници на нападот на Холандија се овие двајцата. Агентот на Де Јонг потврди дека сме имале преговори со нив. Исто испратена е понуда за Рамирез како што знаете а еве некако и многу се шпекулира дека Елм е договорен. Овие тројца плус Адам Џонсон би ме усреќиле летово колку толку

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мислам дека Де Јонг е малку подобар така да него би го избрал. Мада и да го земат Рики нема да се бунам. Гледав некои споредби сезона по сезона и мислам дека Де Јонг малку побрзо напредува ама не за многу. Одма тука е и Рики така да кој било е супер опција. Идните предводници на нападот на Холандија се овие двајцата. Агентот на Де Јонг потврди дека сме имале преговори со нив. Исто испратена е понуда за Рамирез како што знаете а еве некако и многу се шпекулира дека Елм е договорен. Овие тројца плус Адам Џонсон би ме усреќиле летово колку толку
Од агентиве не можам глава да кренам. Коа ќе ми кажат дека агент кажал така, сфаќам дека гласината е 99% лажна. Агентите тоа го праат само да привлечат внимание на клиентите, да беа стварно у преговори ќе си ќутеа пошто така налага Кени да праи и ќе си дојдеше кај нас без шушкање. Вака некако не ме теши многу овој факт пошто еве размисли колку пати досега биле у право агентите...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
Од агентиве не можам глава да кренам. Коа ќе ми кажат дека агент кажал така, сфаќам дека гласината е 99% лажна. Агентите тоа го праат само да привлечат внимание на клиентите, да беа стварно у преговори ќе си ќутеа пошто така налага Кени да праи и ќе си дојдеше кај нас без шушкање. Вака некако не ме теши многу овој факт пошто еве размисли колку пати досега биле у право агентите...
Како што знам ова е добар извор. И не е работата му рекол агентот на брат му па овој прекажал па не знам што......еве ти изјава од агентот. Тоа дека тресат зелени агентите е точно ама и во ова има вистина. Се интересираме за Де Јонг подолго време

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Како што знам ова е добар извор. И не е работата му рекол агентот на брат му па овој прекажал па не знам што......еве ти изјава од агентот. Тоа дека тресат зелени агентите е точно ама и во ова има вистина. Се интересираме за Де Јонг подолго време
Не знам ја не му верувам на агентот ни на било која гласина све дур не слушнам лично од устата на Кени или официјалната страна.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
Не знам ја не му верувам на агентот ни на било која гласина све дур не слушнам лично од устата на Кени или официјалната страна.
Брзо ќе слушниш :D

Г

Гучи

Гостин
Абе каков Рики каков Де Јонг, и онака би барале по 20 милиони за нив, нека дадат 30-35 за Снајдер, еден нигер што ке ора по терен, пример Асамоа од Удинезе, и еден бразилец, Хернанес или Дамиао.
И уште 2 желби имам, Фегули од Валенсија и Џејмс Родригез од Порто.

Инаку мислам летово Џонсон ке иде у Барса, зошо Алвеш сигурно иде у Анжи. Се надевам дека грешам :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Вака како шо глеам...како никој да не прави разлика помеѓу
Напаѓачки ориентиран везњак.....ACM
Централен везњак......CM

Еве пример Елм и Ериксен се тотално различни играчи.....но сепак и двајцата се играчи од средината.

Гласините за Елм ми се тотално неразбирливи затоа што такви играчи веке имаме двајца....Џерард и Адам, башка на тоа коа ке се додаде и позицијата која ја игра во последно време Хендерсон, Елм воопшто не ни треба.

Нам ни треба АСМ.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
Вака како шо глеам...како никој да не прави разлика помеѓу
Напаѓачки ориентиран везњак.....ACM
Централен везњак......CM

Еве пример Елм и Ериксен се тотално различни играчи.....но сепак и двајцата се играчи од средината.

Гласините за Елм ми се тотално неразбирливи затоа што такви играчи веке имаме двајца....Џерард и Адам, башка на тоа коа ке се додаде и позицијата која ја игра во последно време Хендерсон, Елм воопшто не ни треба.

Нам ни треба АСМ.
Пак шибна гол вечерва (y) Инаку можи и крило да игра и лево и десно

А за Елм ќе се најди пошто и Адам и Хендо паѓаат во форма а Стиви е вечито повреден. Ако се повреди на пример Лукас наместо сите утакмици да ги игра Спиро ќе играме со 3 CM на средина. Ќе с енајди Елм нема штета од него. Ти и сам рече Шелви и Хендо на позајмица така да нема штета
--- надополнето: 2 мај 2012 во 23:02 ---
Абе каков Рики каков Де Јонг, и онака би барале по 20 милиони за нив, нека дадат 30-35 за Снајдер, еден нигер што ке ора по терен, пример Асамоа од Удинезе, и еден бразилец, Хернанес или Дамиао.
И уште 2 желби имам, Фегули од Валенсија и Џејмс Родригез од Порто.

Инаку мислам летово Џонсон ке иде у Барса, зошо Алвеш сигурно иде у Анжи. Се надевам дека грешам :)
Повеќе од 15 нема да бараат за Рики и Де Јонг. Снајдер не знам зошто ти е ионака скап ќе биди
Асамоа нема потреба од никаков нигер на средина.

Г

Гучи

Гостин
Повеќе од 15 нема да бараат за Рики и Де Јонг. Снајдер не знам зошто ти е ионака скап ќе биди
И те како ни треба Снајдер, добро не баш Снајдер али таков тип, креативец.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
И те како ни треба Снајдер, добро не баш Снајдер али таков тип, креативец.
Доволно е да донесат квалитетни крила. Преку нив ќе играме

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Пак шибна гол вечерва (y) Инаку можи и крило да игра и лево и десно

А за Елм ќе се најди пошто и Адам и Хендо паѓаат во форма а Стиви е вечито повреден. Ако се повреди на пример Лукас наместо сите утакмици да ги игра Спиро ќе играме со 3 CM на средина. Ќе с енајди Елм нема штета од него. Ти и сам рече Шелви и Хендо на позајмица така да нема штета
--- надополнето: 2 мај 2012 во 23:02 ---

Брат полека со јазиков, не дај боже да прочитаат оние шо се на страната на белецот од гејчестер, ќе не банираат сите да не ги глеаме следните 8 утакмици на Ливерпул, а нејќам баш сеа тоа да ми се деси, финале иаме у сабота јеботе...

:ROFLMAO:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.706
Поени од реакции
11.942
Брат полека со јазиков, не дај боже да прочитаат оние шо се на страната на белецот од гејчестер, ќе не банираат сите да не ги глеаме следните 8 утакмици на Ливерпул, а нејќам баш сеа тоа да ми се деси, финале иаме у сабота јеботе...

:ROFLMAO:
Хахахахха абе Гучи прв почна, тој е расистот во бандава.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Нам ни треба АСМ.
Стиви Џи!

Мора он да игра на таа позиција, ама за да биде тоа така, мора да има некој поквалитетен што ќе биде поназад. Адам разочара, или поточно, се докажа дека Алонсо е незаменлив.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Стиви Џи!

Мора он да игра на таа позиција, ама за да биде тоа така, мора да има некој поквалитетен што ќе биде поназад. Адам разочара, или поточно, се докажа дека Алонсо е незаменлив.
Морам да те корегирам. Адам и Алонсо не се ACM туку тие се deep luying playmaker или во превод не се играчи кои играат позади напаѓачите туку играат во средината и се задолжени за организирање на игра а и понекогаш за да ги прекинуваат акциите на противниците т.е. тие се нешто измеѓу деструктивци и плејмејкери.
Едит: Извини не прочитав точно како напиша не прочитав оти си пишал дека овие двајца играат поназад од ACM, се извинувам уште еднаш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom