Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.706
- Поени од реакции
- 11.942
Мислам дека Де Јонг е малку подобар така да него би го избрал. Мада и да го земат Рики нема да се бунам. Гледав некои споредби сезона по сезона и мислам дека Де Јонг малку побрзо напредува ама не за многу. Одма тука е и Рики така да кој било е супер опција. Идните предводници на нападот на Холандија се овие двајцата. Агентот на Де Јонг потврди дека сме имале преговори со нив. Исто испратена е понуда за Рамирез како што знаете а еве некако и многу се шпекулира дека Елм е договорен. Овие тројца плус Адам Џонсон би ме усреќиле летово колку толкуЕ сеа кој од овие двајца би бил подобар? Позитивно кај двајцата е што се млади, па нема да плачат да играат у прв тим, туку ќе се борат за место во него. Исто така и двајцата имаат искуство во Европа. Еден од овие ако дојде би било топ, поготово ако ги земеме за пониска сума. Стварно не знам кој е подобар, и двајцата се врвни стрелци во клубовите во кои играат, и некако премногу се слични, но јас можеби мааалце сум на страната на Де Јонг... Али ако Кени и компанија се решат за еден од нив ќе треба темелно да видат кој подобро би ни се совпаднал во играта, да не направиме грешка и да се чешаме после...