Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
Зoшто по ѓаволите ви треба АMC ? Дајте крила две да купиме асални па ќе видите како друга песна ќе се пее. Средината е ок со Џерард и Лукас - овие двајца би ги играл против послаби тимови дома со само двајца во средина. Адам и Хендо тука се да помогнат а и Елм ако дојди ок сме. Плус Рамирез ако го донесат игра тој како AMC а и како крило така да средено ќе биди

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Макси е АМФ/СС.....веќе го имаме во тимот.

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
И уште еден Холанѓанин ми се врти вака низ глава (можеби сакам малце нов Холанѓанин да дојде пошто сум роден таму и интересно ми е да ги глеам во Ливерпул :)), а тоа е Клас-Јан Хунтелар.
Kako prvo, edno toplo dobredojde vo fan klubov i edno golemo BRAVO za postovite! (y)

Inache i jas sakam holangjani da gledam vo Liverpool, poshto mi se slaba tachka.

Ako veke zborime za toa koj da dojde u Liverpool na leto mojot izbor se ovie dvajca

i plus Vurnon Anita.

Shto se odnesuva za mechot u sabota ne ochekuvam nekoja ubava igra za oko, mislam deka ke bide tvrda utakmica i po malce dosadna. Da se nadevame deka ke go obelat obrazot i Kenny i igrachite, za da opravdaat za katastrofalno loshata sezona.
So Fowler (Gospod) napred!
YWNA!

P.S. Ako razbirash holandski i ako imash vreme daj prevedi shto recitiraat poshto jas samo nohmals go razbrav. :) Inache Drenthe ubiva so rapov!

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
што мислете за Belhanda од Монпеље ?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
што мислете за Belhanda од Монпеље ?
Млад перспективен.... моторот на Монпеље..... го имам гледано на двапати.

Би било добро да се земе, сепак 8 миљонки мислам дека се превеке ....... доколку би успеале со вистинска цена би било одлична инвестиција во тимот.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
http://www.youtube.com/watch?v=_fC3rUgyUqQ
Сите титули на Ливерпул од 2001 досега, само е заборавен Супер-купот против ЦСКА после освојувањето на ЛШ, тие што го немате видено погледнете го има што да се види....

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Нека ги земат скаутите од Њукасл, нека не се заебаваат :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Kako prvo, edno toplo dobredojde vo fan klubov i edno golemo BRAVO za postovite! (y)

Inache i jas sakam holangjani da gledam vo Liverpool, poshto mi se slaba tachka.

Ako veke zborime za toa koj da dojde u Liverpool na leto mojot izbor se ovie dvajca

i plus Vurnon Anita.

Shto se odnesuva za mechot u sabota ne ochekuvam nekoja ubava igra za oko, mislam deka ke bide tvrda utakmica i po malce dosadna. Da se nadevame deka ke go obelat obrazot i Kenny i igrachite, za da opravdaat za katastrofalno loshata sezona.
So Fowler (Gospod) napred!
YWNA!

P.S. Ako razbirash holandski i ako imash vreme daj prevedi shto recitiraat poshto jas samo nohmals go razbrav. :) Inache Drenthe ubiva so rapov!
Фала, фала :) Иначе не знам Холандски, немам апсолутно никакво потекло од таму, само сум се родил таму па сум наполнил една година и сум се вратил, да не навлагаме у деталите сеа... :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Незнам за вас ама кај мене почнаа несониците....вчера неможев да заспијам до 4 h се само умот ми беше во финалето всабота...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Коа почнам да читам гласини од типот на Демпси...... почнува да ми се превртува во стомакот!
Бљак.....

Али ја верувам дека тоа е масло на Комоли... според последните гласини кои ги чув, најверојатно ке биде одговорниот за Фулам, па можеби со ова само пушта водичка да ја дигне цената.
Ама ај..... има уште еден куп време, а знаеме како беше лани.... 1233354654684 играчи во Трансфер Госип!:sneaky:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Челзи од Лондон а има 9 паба, ЛФЦ 10......ццц...:pos:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Со Демси ќе свршат работа ....
Абе каков Демпси знајме сите оти летово со 150 играчи ќе не поврзат, и би бил изненаден на dailymail ако не го поврзат Ливерпул со трансфер оти мене ќе ме купат :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom