Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Идам за финалето и јас, гледам и на настанот што е сите шоу најавуваат, баш ме интересира што е тоа.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Да земам бакља ќе ме пуштите да ја срокам на крај :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Идам за финалето и јас, гледам и на настанот што е сите шоу најавуваат, баш ме интересира што е тоа.
Се моли Фичо да даде свое мислење на прашањето колку ке биде медови во недела?
Шала на страна, момци почнавме 4ца пред година ипол гледајќи фудбал во АјриШ паб и онака некој спомна колку би било добро кога некад би го наполниле цел да е со Скаузери...и така се роди идејата и почнавме полека полека да ја реализираме.
Година ипол после тоа успеавме да споиме финале на нашиот омилен клуб и официјална презентација на фан клубот, по наши очекувања ќе успееме да го преполниме Ајриш пабот и има да грми. Секој член ќе ја добие првата официјална маичка на фан клубот, ќе си добие членска и ќе бидете информирани за се она што следи понатака. Ова не е врвот, ова е само почеток, врвот ние го змаислуваме организирана посета на Енфилд:)
Замислете само, недела финале преполн паб сите во црвено, леле какви медови на душава...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Шала на страна, момци почнавме 4ца пред година ипол гледајќи фудбал во АјриШ паб и онака некој спомна колку би било добро кога некад би го наполниле цел да е со Скаузери...и така се роди идејата и почнавме полека полека да ја реализираме.
Година ипол после тоа успеавме да споиме финале на нашиот омилен клуб и официјална презентација на фан клубот, по наши очекувања ќе успееме да го преполниме Ајриш пабот и има да грми. Секој член ќе ја добие првата официјална маичка на фан клубот, ќе си добие членска и ќе бидете информирани за се она што следи понатака. Ова не е врвот, ова е само почеток, врвот ние го змаислуваме организирана посета на Енфилд:)
Замислете само, недела финале преполн паб сите во црвено, леле какви медови на душава...
Ех кога би го доживеал ова некогаш....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да, пошо Peja989,43+14 - 6, ќе части по 5 кригли пиво за сите.

:vozbud::icon_lol:

:icon_lol:
Само ти задади се и дојди, веќе имаме ние преддоговор...те очекувам :)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 02:38 ---
Се надеваме сите дека ќе биде добро....па ќе видиме... :)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 02:39 ---
Да земам бакља ќе ме пуштите да ја срокам на крај :)
Со оглед на тоа што веќе имаме три бакљи...твојата ќе биде и повеќе од добредојдена :)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 02:41 ---
Што и да кажам е излишно....а мојот став ќе биде демонстриран во живо, во недела, во Ајриш.. :)))))
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 02:42 ---
П.С. Сум надимнам 1000 мислења....сакав 1000тото да го посветам на триумфот на ЛФЦ во Недела, ама еве порано испадна.. :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Штета шо неможам никако да издвојам време за групњачава!:(

Гојак.... љубоморен сум до коска!:sneaky:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Гледам сите пишувате како веќе да сме го освоиле Карлинг Купот.....луѓе сватете финале е, една утакмица е, една грешка наша можи да не кошта губење на финалето, секако апсолутни фаворити сме ама додека не го видам Џерард со трофејот во рака не се радувам.....

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Гледам сите пишувате како веќе да сме го освоиле Карлинг Купот.....луѓе сватете финале е, една утакмица е, една грешка наша можи да не кошта губење на финалето, секако апсолутни фаворити сме ама додека не го видам Џерард со трофејот во рака не се радувам.....

Ајде сега радувај се :D:D:D:D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
:D види го од позадина Хаман или Шмицер кој и да е како го накренал шампањот како последен да му е :D
:pos::pos::pos::pos::pos:
Луѓе не знам дали до вас е или до мене ама вчера и денес се помочав од смеење на форумов. Сте станале духовити :ROFLMAO:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Луѓе не знам дали до вас е или до мене ама вчера и денес се помочав од смеење на форумов. Сте станале духовити :ROFLMAO:
Или ти си станал крајно не сериозна личност, те уништи факултетот, а?!:cautious:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Море само да тепаме внедела и уште подуховит ке станам, а што студираш?

Kajgana Shop

На врв Bottom