- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Да, пошо Peja989,43+14 - 6, ќе части по 5 кригли пиво за сите.
Се моли Фичо да даде свое мислење на прашањето колку ке биде медови во недела?Идам за финалето и јас, гледам и на настанот што е сите шоу најавуваат, баш ме интересира што е тоа.
Ех кога би го доживеал ова некогаш....Се моли Фичо да даде свое мислење на прашањето колку ке биде медови во недела?
Шала на страна, момци почнавме 4ца пред година ипол гледајќи фудбал во АјриШ паб и онака некој спомна колку би било добро кога некад би го наполниле цел да е со Скаузери...и така се роди идејата и почнавме полека полека да ја реализираме.
Година ипол после тоа успеавме да споиме финале на нашиот омилен клуб и официјална презентација на фан клубот, по наши очекувања ќе успееме да го преполниме Ајриш пабот и има да грми. Секој член ќе ја добие првата официјална маичка на фан клубот, ќе си добие членска и ќе бидете информирани за се она што следи понатака. Ова не е врвот, ова е само почеток, врвот ние го змаислуваме организирана посета на Енфилд
Замислете само, недела финале преполн паб сите во црвено, леле какви медови на душава...
Само ти задади се и дојди, веќе имаме ние преддоговор...те очекувамДа, пошо Peja989,43+14 - 6, ќе части по 5 кригли пиво за сите.
Се надеваме сите дека ќе биде добро....па ќе видиме...Идам за финалето и јас, гледам и на настанот што е сите шоу најавуваат, баш ме интересира што е тоа.
Со оглед на тоа што веќе имаме три бакљи...твојата ќе биде и повеќе од добредојденаДа земам бакља ќе ме пуштите да ја срокам на крај
Што и да кажам е излишно....а мојот став ќе биде демонстриран во живо, во недела, во Ајриш.. ))))Се моли Фичо да даде свое мислење на прашањето колку ке биде медови во недела?
Гледам сите пишувате како веќе да сме го освоиле Карлинг Купот.....луѓе сватете финале е, една утакмица е, една грешка наша можи да не кошта губење на финалето, секако апсолутни фаворити сме ама додека не го видам Џерард со трофејот во рака не се радувам.....
види го од позадина Хаман или Шмицер кој и да е како го накренал шампањот како последен да му е
Ајде сега радувај се
види го од позадина Хаман или Шмицер кој и да е како го накренал шампањот како последен да му е
Или ти си станал крајно не сериозна личност, те уништи факултетот, а?!
Луѓе не знам дали до вас е или до мене ама вчера и денес се помочав од смеење на форумов. Сте станале духовити
Можи и тоа да еИли ти си станал крајно не сериозна личност, те уништи факултетот, а?!
Море само да тепаме внедела и уште подуховит ке станам, а што студираш?
Луѓе не знам дали до вас е или до мене ама вчера и денес се помочав од смеење на форумов. Сте станале духовити
Факултетски работиМоре само да тепаме внедела и уште подуховит ке станам, а што студираш?