Извини. А шо викаш утре бунар да делиме а?Еј, ќе ти бришам од сега вакви постови. Не сакам ни да ти реплицирам
П.С. Нема ништо во врска со Али. На Скај репортерот кажа као демек сме се договориле ама ништо конкретно (Роџерс).
Извини. А шо викаш утре бунар да делиме а?
Ај бе пак и ти, заедно ќе си пцуеме, ти е гајлеДечки среќно нека ни е утре, тие што ќе се збирате во Орхидеја убаво да си помините, јас стандардно заедно со the_kop ќе си гледаме, неќам и јас ама ете така господ рекол да мора со него фудбал да гледам.
Ја би! Нека ој у 3 лепе пм! Цела сезона кука дека сака да си ој, ПИ.КА! Ја растури позитивната атмосфера во тимот, не тренираше ко шо треба, не се воигра со другите нови играчи... шо треба повеќе. дај сега нека ој дури вреќи појче, оти после нема ни 10 милки да земиме. Вака можиме убо да се омрсиме.Лајкот ти е за првиот дел, за делот за Арсенал, ни цел стартен состав да ни го дадат ја не би им го дал
Иначе може да организираме пак и со manure коа ќе играме, гледам за тогаш сакаат повеќето и онака![]()
Ти глеј тинтрај ја победничката ракија, ако не тепаме ќе знам дека си заебалMe znam dali ke imam pristap do tElevizor, sakam prenos na forum...bigjaat! Glavni momenti!!
3+ u 1!!!!!
Idemeeeeeeeeeee!!!