Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Еј, ќе ти бришам од сега вакви постови. Не сакам ни да ти реплицирам :)

П.С. Нема ништо во врска со Али. На Скај репортерот кажа као демек сме се договориле ама ништо конкретно (Роџерс).

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еј, ќе ти бришам од сега вакви постови. Не сакам ни да ти реплицирам :)

П.С. Нема ништо во врска со Али. На Скај репортерот кажа као демек сме се договориле ама ништо конкретно (Роџерс).
Извини. А шо викаш утре бунар да делиме а?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки среќно нека ни е утре, тие што ќе се збирате во Орхидеја убаво да си помините, јас стандардно заедно со the_kop ќе си гледаме, неќам и јас ама ете така господ рекол да мора со него фудбал да гледам.
Ај бе пак и ти, заедно ќе си пцуеме, ти е гајле ;)

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.974
Поени од реакции
1.406
Интересон ќе биде денес ...
Баш да видиме како ќе функционираат .
Доколку успееме да ги совладаме полесниве противници + некое дерби да земеме и имаме големи шанси за топ 4 .
Интересен состав имаме , сега ќе биде интересно Сисоко и овој од Анжи да се земе .
Суарез не си оди , Стариџ , Кутињо , Вилиам( или со н беше ) , Аспас , Ајби , Стерлинг , Борини ... интересна навална линиа имаме .

Член од
14 април 2012
Мислења
32.906
Поени од реакции
67.563
Во очи пресрет на почетокот на новата сезона, да кажам дека позитивно сум изненаден од све што прави Роџерс...
Сериозен сум...

Од засилувањата кои ги донесе, начинот на кој што се справи со Суарез, Робинсон, Даунинг, Шелви, начинот на кој размислува за засилувања, Кутињо, целите како Мики Рајан на пример...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Xabi Alonso: "Prva stvar koju mi je Ancelotti rekao je 'Duguješ mi Ligu prvaka!'" - aludirajući na

pobjedu Liverpoola nad Carlovim Milanom 2005. godine.
--- надополнето: 17 август 2013 во 04:30 ---
Данас....ИДЕМО БРЕ!!!!!!!!!!!!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Лајкот ти е за првиот дел, за делот за Арсенал, ни цел стартен состав да ни го дадат ја не би им го дал :P

Иначе може да организираме пак и со manure коа ќе играме, гледам за тогаш сакаат повеќето и онака :)
Ја би! Нека ој у 3 лепе пм! Цела сезона кука дека сака да си ој, ПИ.КА! Ја растури позитивната атмосфера во тимот, не тренираше ко шо треба, не се воигра со другите нови играчи... шо треба повеќе. дај сега нека ој дури вреќи појче, оти после нема ни 10 милки да земиме. Вака можиме убо да се омрсиме.

НЕКА НИ Е СО СРЕЌА ДЕНЕС, да имаме триумфален старт. На сите кои ќе бидите на собиранката ви посакувам убав престој и добро дружење, нормално зачинето со скара, добро пиченце и нормално 3 БОДА ДЕНЕСКА! Жалам шо нема да бидам таму :(, но се надевам дека во најскоро време ќе се видиме

Јас незнам дали ќе можам да ја гледам утакмицата заради обврски, но ќе микажите како и шо било.
YNWA!!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Me znam dali ke imam pristap do tElevizor, sakam prenos na forum...bigjaat! Glavni momenti!!

3+ u 1!!!!!

Idemeeeeeeeeeee!!!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Каков КЕЦ сум ја опнал ..мераци:)

у 1 и 10 на бензиска сите:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Zamisli...neam rakija u mene denes...sluzba jbg...ama tepaaaaaame!!!

YNWAAAAAAAAA!!!

Sho ne moze na mobiljkava da gleam :(

P.S. Najdov TV so SPORT KLUB!!!!!!!

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.974
Поени од реакции
1.406
Нека е со среќа !