Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Нашиве сакаат да се запишат во Guinness-овата книга на рекорди, со најмногу погодени стативи во една сезона. Колку добро промислено ова со црвениот картон. Единствениот DMF во тимот и одма директен црвен и тоа по старт кој не беше ни за жолт, т.е. Spearo одеше на топка... :mad:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.711
Поени од реакции
11.949
Абе да ти ебам и стативи и судии и голман и фудбал и се.
Ај црвениот ама Реина :tapp:
Керол поштено на клупа наредна утакмица. Доста му беше бранење. Онакви шанси да промашиш односно топката да не ја погодиш :tapp: Ова е веќе трагикомично

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Значи не ми се верува колку нашиот клуб неможи да се промени, години наназад гледаме иста слика-победуваме со големите екипи губиме од малите е само заради тоа неможиме да бидиме на врвот на табелата...
Незнам што да кажам за утакмицата повторно немавме срека 2 стативи погодивме, колку и да го бранам Керол дефинитивно не е играч за во Ливерпул се надевам оти ке ме демантира ама тешко.....Не ми се јасни судиските одлуки, сите видовме дека голот од Суарез е чист како солза, ни по милион години тој старт на Спиринг нема да се окарактеризира со црвен картон не ми се верува за што доби црвен, стартот врз Адам беше и внатре и надвор од шеснаесетникот ама нормално Френд се реши да покажи слободен, голема грешка на Пепе за голот на Фулам ама тоа е и тој е човек да згреши, и дефинитивно многу недостасува Лукас не дека Спиринг одигра лошо туку Лукас играше перфектно ни треба играч во Јануари на таа позиција а јас мислам оти одлично засилување би бил Кеита од Барса има многу слични карактеристики на Луукас плус знае да постигне и по некој гол и дефинитивно морам да го искритикувам Кени со неговите доцни доцни замени, но што е тука е одиме понатаму ние сме ЛИВЕРПУЛ

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
но што е тука е одиме понатаму ние сме ЛИВЕРПУЛ
се се ама последново некако 20 години наназад како да не е така па човече овоа не е тој ливерпул што го знам јас каде што фулам бил ситно залче а не корка , овакви тимови сме ги џвакале без проблем а години наназад тоа ние маката па кени човече и најголемиот идиот на светот не би извадил покатастрофа состав и не би чекал другиот менаџер СЕКОГАШ прв да прави потег од клупа
ги донесе даунинг и хендерсон па и во краен случај макси и кајт по крила да играа ќе имаше центаршутеви кон керол атој го става керол без крила ? логика нула
енрике со даунинг мелат по лево крило , по десно џонсон и кајт и незнам зошто ги растура овие тандеми кои веќе се уклопени и добро се слагаат исто и агер со шкртел
се повеќе и повеќе почиња да ме нервира со тие кукавички потези во 80 минута измена да праи па не се игра 150 минути дај нека го научат таму и за кој фактор се помошници околу него
ни фалат најмалку 5 КЛАСА играчи , а во зимо пак ќе ја чекаат 5 до 12 предосеќам и па ништо ќе донесат некој "надежни" таленти божем малце се у школата

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.711
Поени од реакции
11.949
се се ама последново некако 20 години наназад како да не е така па човече овоа не е тој ливерпул што го знам јас каде што фулам бил ситно залче а не корка , овакви тимови сме ги џвакале без проблем а години наназад тоа ние маката па кени човече и најголемиот идиот на светот не би извадил покатастрофа состав и не би чекал другиот менаџер СЕКОГАШ прв да прави потег од клупа
ги донесе даунинг и хендерсон па и во краен случај макси и кајт по крила да играа ќе имаше центаршутеви кон керол атој го става керол без крила ? логика нула
енрике со даунинг мелат по лево крило , по десно џонсон и кајт и незнам зошто ги растура овие тандеми кои веќе се уклопени и добро се слагаат исто и агер со шкртел
се повеќе и повеќе почиња да ме нервира со тие кукавички потези во 80 минута измена да праи па не се игра 150 минути дај нека го научат таму и за кој фактор се помошници околу него
ни фалат најмалку 5 КЛАСА играчи , а во зимо пак ќе ја чекаат 5 до 12 предосеќам и па ништо ќе донесат некој "надежни" таленти божем малце се у школата
Се се ама со ова 5 класа играчи не се слагам.
Знаеш што ни фали?
Едно ебано десно крило од типот на Адам Џонсон
Шамари и клоци за секоја ебана грешка
Седнување на клупа и по некоја дебела казна
Најмување на добар психолог
Или со еден збор да заигра дрвен Господ за да се научат на дисциплина па да видиш како ќе бидат концентрирани после и од една шанса - три гола ќе ставаат.
Тимот си е добар ама ова погоре изгледа фали

S

Stivie G

Гостин
Ајде доста се плачете, тимот таков тимот онаков, тој играч не чини тој чинел, Кени бил добар, не бил добар. Шенкли добро рекол:Ако не не подржувате кога губиме и кога играме реми не не подржувајте кога победуваме

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.711
Поени од реакции
11.949
Ајде доста се плачете, тимот таков тимот онаков, тој играч не чини тој чинел, Кени бил добар, не бил добар. Шенкли добро рекол:Ако не не подржувате кога губиме и кога играме реми не не подржувајте кога победуваме
Уште да победувавме :pos:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Се се ама со ова 5 класа играчи не се слагам.
Знаеш што ни фали?
Едно ебано десно крило од типот на Адам Џонсон
Шамари и клоци за секоја ебана грешка
Седнување на клупа и по некоја дебела казна
Најмување на добар психолог
Или со еден збор да заигра дрвен Господ за да се научат на дисциплина па да видиш како ќе бидат концентрирани после и од една шанса - три гола ќе ставаат.
Тимот си е добар ама ова погоре изгледа фали
бато еден играч не не вади од калта
--- надополнето: Dec 6, 2011 12:44 AM ---
а што као демек ако коментирам контра а не браво и несум навивач , подржувач ?
достате со вакви постови коа и самиот гледаш дека не сјае се као што треба во тимот

S

Stivie G

Гостин
бато еден играч не не вади од калта
А колку според тебе треба да се променат? Зар секоја сезона треба да менуваме по 5 6 играчи кои ќе треба да се прилагодуваат и пак истата песна да се повтара секоја сезона, уште 1 или 2 играчи ни требаат, но треба тие 2 внимателно да се одберат, за да се вклопат брзо во тимот

Kajgana Shop

На врв Bottom