Значи не ми се верува колку нашиот клуб неможи да се промени, години наназад гледаме иста слика-победуваме со големите екипи губиме од малите е само заради тоа неможиме да бидиме на врвот на табелата...
Незнам што да кажам за утакмицата повторно немавме срека 2 стативи погодивме, колку и да го бранам Керол дефинитивно не е играч за во Ливерпул се надевам оти ке ме демантира ама тешко.....Не ми се јасни судиските одлуки, сите видовме дека голот од Суарез е чист како солза, ни по милион години тој старт на Спиринг нема да се окарактеризира со црвен картон не ми се верува за што доби црвен, стартот врз Адам беше и внатре и надвор од шеснаесетникот ама нормално Френд се реши да покажи слободен, голема грешка на Пепе за голот на Фулам ама тоа е и тој е човек да згреши, и дефинитивно многу недостасува Лукас не дека Спиринг одигра лошо туку Лукас играше перфектно ни треба играч во Јануари на таа позиција а јас мислам оти одлично засилување би бил Кеита од Барса има многу слични карактеристики на Луукас плус знае да постигне и по некој гол и дефинитивно морам да го искритикувам Кени со неговите доцни доцни замени, но што е тука е одиме понатаму ние сме ЛИВЕРПУЛ