- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
За што да бидат познати?Агер и Шкртел не беа баш познати
За што да бидат познати?Агер и Шкртел не беа баш познати
Не беа познати у светот на фудбалот пред да ги земеме, па пак се шампионски матерјал - тоа го посочувавЗа што да бидат познати?
Јас посочував на тоа дека за да бидат шампионски материјал треба и да бидат шампиони во нештоНе беа познати у светот на фудбалот пред да ги земеме, па пак се шампионски матерјал - тоа го посочував
Јасно, ама овој Ливерпул не е во состојба да си игра „лотарија“. Ако ме разбираш. Али добро, најмалку страшно е ова. Може само позитивно да испадне.Агер и Шкртел не беа баш познати
Така е, што можеме да изгубиме за 3 милиони. Млад е, брз дриблер, немаме и онака многу опции по крилата. Ко што викаш само позитивно може да биде.Јасно, ама овој Ливерпул не е во состојба да си игра „лотарија“. Ако ме разбираш. Али добро, најмалку страшно е ова. Може само позитивно да испадне.
Ако вака испадне све, и Сахин и Демпси ако дојдат, тогаш јас сум комплетно задоволен од овој трансфер прозор. Исто така треба да видиме дали и кој ќе си оди од клубот на трајна база, а кој на позајмица.Значи дефинитивно Роџерс има околу 30 м буџер за сезонава....
Борини 10
Ален 15
Асаиди 3
28 му идат и отприлика 2м за позајмицата на Сахин тоа се 30м.... Со огледа на продажбата на Аква,Макси и Кајт ќе се соберат уште 10м значи има буџет за уште еден играч од 4-5 милиони (на пример Демпси)....на пресот денеска Роџ истакна оти уште има простор за некој да биде продаден.....
Се произјаснив уште од порано за ова. А и на претходнава страна по не знам кој пат пишав. Секогаш има по некој ваков зачинко во трансфер периодите.Ова е за Rosemberg... Came out of nowhere...
Демпси ке не спасува ако ни го украдат Сахин пред носАко Шахин дојде, може да биде Ок. Ако не дојде, рачунајте дека се е џабе. И овај новиов, и се останато.
Ферари му е прекаротДобро, сеа освен расист имаме и терорист - Oussama...