Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Добар гол на Даунинг
Баш ме интерсира од кај ви е ова информација бидејки јас немам официјална изјава видено. Или па пијан сум?Оваа недела што престои треба да очекуваме дури четири нови имиња ..
Се врткаја по форумиве такви изјави ... па сеа колку е точно незнамБаш ме интерсира од кај ви е ова информација бидејки јас немам официјална изјава видено. Или па пијан сум?
Јас малку се сомневав, знаеш...морав, така ми наложија форумџииве тука Се шалам.Јас никогаш не се сомневав во него.
Ако (ете, дај боже) се случи нешто продуктивно со тимот оваа сезона, тоа ќе биде на грбот на Даунинг.
Дан си од Струга?Дечки прво и основно давајте хајлатси од натпрварот оти овде фати невреме па неможев да го гледам.....
Второ....тика-така не се игра така лесно. Дури и на Барса му требаа 2-3 години за да почне да ја игра (т.е. да ствара добри резултати) , а неможиме со играчи како Адам, Спиринг да ја играме (другиве мислам оти со тек на време ќе се свикнат), значи чим го ставивме Роџерс на чело, мораме и ние да се навикниме на тоа оти ќе ни треба време, колку и да не ни се допаѓало тоа......
Не сум, некој 12-13 пати имам кажано оти од Крушево сум....Дан си од Струга?
Ако си, не ти даваме хајлајтс.
Не бе, не сум заприметил. Знам дека во Монастир си на вакултет. Крушево, а? Најс.Не сум, некој 12-13 пати имам кажано оти од Крушево сум....