Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Сите работи на страна............. Каде е Борини на турнејава, зар не го прекина одморот да се придружи порано и он?
Ја или сум преспал една недела, или Борини никаде го нема!
Borini треба да се врати заедно со англичаните т.е. мислам дека треба да се вратат во текот на оваа недела ама не сум сигурен, а требаше да се врати заедно со Reina.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Borini треба да се врати заедно со англичаните т.е. мислам дека треба да се вратат во текот на оваа недела ама не сум сигурен, а требаше да се врати заедно со Reina.
Ја као шо разбрав требаше тој да биде веке во америчкиот камп!

Али ај може сум утнал нешто.... не ни обрнав внимание за тоа се до сеа!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Според мене ако го купиме Ален, типувам на Адам да си оди....премногу е бавен за да се вклопи во играта на Бренди (се надевам оти грешам, имам високо мислење за Чарли). Инаку Ален....па што знам не е лош играч, ќе биди одличен играч во ростерот на Бренди (некогаш стартер, некогаш од клупа ќе влегува) ама јас колку пати што го гледав Свонси лани, толку пати Ален не ги играше сите 90 минути....веројатно не е спремен да игра 90 минути на исто ниво, ама е прав волшебник со топката.......
--- надополнето: 21 јули 2012 во 11:30 ---
http://sportskatreska.com/?p=1349&lang=mk
Дали постои човек на светот кој нема да се наежи кога ќе го прочита ова....?
--- надополнето: 21 јули 2012 во 11:38 ---
Вечер ја почнуваме новава сезона.....леле само кога ќе ми текни, кој ќе се нервира 9 месеци :D
туку ај ако можи некој нека ги пиши играчите кои му се на располагање на Бренди за вечерва.....

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Според мене ако го купиме Ален, типувам на Адам да си оди....премногу е бавен за да се вклопи во играта на Бренди (се надевам оти грешам, имам високо мислење за Чарли). Инаку Ален....па што знам не е лош играч, ќе биди одличен играч во ростерот на Бренди (некогаш стартер, некогаш од клупа ќе влегува) ама јас колку пати што го гледав Свонси лани, толку пати Ален не ги играше сите 90 минути....веројатно не е спремен да игра 90 минути на исто ниво, ама е прав волшебник со топката.......
--- надополнето: 21 јули 2012 во 11:30 ---
http://sportskatreska.com/?p=1349&lang=mk
Дали постои човек на светот кој нема да се наежи кога ќе го прочита ова....?
--- надополнето: 21 јули 2012 во 11:38 ---
Вечер ја почнуваме новава сезона.....леле само кога ќе ми текни, кој ќе се нервира 9 месеци :D
туку ај ако можи некој нека ги пиши играчите кои му се на располагање на Бренди за вечерва.....
Charlie Adam, Daniel Agger, Alberto Aquilani, Jamie Carragher, Joe Cole, Jon Flanagan, Adam Morgan, Stephen Sama, Brad Smith, Suso, Andy Carroll, Peter Gulacsi, Brad Jones, Glen Johnson, Daniel Pacheco, Lucas Leiva, Jose Enrique, Stewart Downing, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Jonjo Shelvey, Martin Skrtel, Jay Spearing, Raheem Sterling, Danny Wilson, Martin Kelly, Krisztian Adorjan, Fabio Borini, Nathan Eccleston, Jordon Ibe, Ryan McLaughlin, Andre Wisdom, Danny Ward, Jack Robinson

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Charlie Adam, Daniel Agger, Alberto Aquilani, Jamie Carragher, Joe Cole, Jon Flanagan, Adam Morgan, Stephen Sama, Brad Smith, Suso, Andy Carroll, Peter Gulacsi, Brad Jones, Glen Johnson, Daniel Pacheco, Lucas Leiva, Jose Enrique, Stewart Downing, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Jonjo Shelvey, Martin Skrtel, Jay Spearing, Raheem Sterling, Danny Wilson, Martin Kelly, Krisztian Adorjan, Fabio Borini, Nathan Eccleston, Jordon Ibe, Ryan McLaughlin, Andre Wisdom, Danny Ward, Jack Robinson
А добро Англичаниве што беа на Европско, им заврши одморот и можат да играат денеска?

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
А добро Англичаниве што беа на Европско, им заврши одморот и можат да играат денеска?
Епа незнам можеби нема да играат на оваа утакмица ама на наредната со Рома ќе бидат на располагање. Ова е составот за американската турнеја.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Мислам дека на овие одморашиве сеуште не им е завршен одморот..... англичаните, шпанците, итаљаните......!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Мислам дека на овие одморашиве сеуште не им е завршен одморот..... англичаните, шпанците, итаљаните......!
Керол,Даунинг,Борини сите се напишани на списокот од турнејата..али не ги видов до сега на видеата од тренинзи ..

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Керол,Даунинг,Борини сите се напишани на списокот од турнејата..али не ги видов до сега на видеата од тренинзи ..

Веке пишав.... сите се на одмор, колку шо досеа читнав нешто најверојатно се вракаат на 1 август сите!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се поверојатно е оти нема да бидам во состојба да ја гледам утакмицава, ама очекувам од вас да споделите линк од хајлатсите за да можам вечер да ги гледам.......

S

Stivie G

Гостин
Кога веќе почнавте да се фалите да ви се пофалам дека и јас нема да гледам:pos::pos:.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Еми и тие закажале во Сабота во 10 навечер....не се свесни оти младиве одат на родендени, на пиење....:D

Kajgana Shop

На врв Bottom