Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
може за 10 да дојде, но мое мислење е дека нема да се снајде кај нас, не дај Боже
Грешиш и те како би се снашол ... :D ( според мене ) .... и не толку дека го сакам у Ливерпул , мене ми е да не трошам пари на пес да го купуам ( иако ќе се најде некој чит за МЛ пари :D )

S

Stivie G

Гостин
Абе некако како за инает сите играчи што не ги сакав сезонава добро играат. Уствари само Енрике ќе ми беше по ќејф. Ама пак......дајте ваму некој супер играч каков Зарате карате
Супер играч во 5 до 12 тешко, најверојатно ќе е овој, и мене воопшто не ми е по кеф но што е тоа е

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Другар.....доста ти е на редс на фб да објавуваш официјални работи. Немој овде. Не може човек од тебе ништо да објави.:P Ама добро сега простено ти е :D
Само да те предупредам
Сликите ги објавува колегата Суперстар
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:51 PM ---
Супер играч во 5 до 12 тешко, најверојатно ќе е овој, и мене воопшто не ми е по кеф но што е тоа е
Е да.....абе арен ќе е. Од Кол подобар во секој случај. За добар добар е ама многу се себичи

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Другар.....доста ти е на редс на фб да објавуваш официјални работи. Немој овде. Не може човек од тебе ништо да објави.:P Ама добро сега простено ти е :D
Само да те предупредам
Не објавив на Мредс па морав тука да се издувам :D

Иначе ДОГОВОРЕНО во врска со сликите ...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Абе не е проблемот до мене. Ќе ти се налути колегата после не ќе можиме да го смириме. Ќе треба воспитни да фрштат :D
И ај ако запнале за Зарате нека биди. Давам Амин!! :coffee:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Редно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер :icon_lol::vozbud:
епа ај среќен роденден, се најдобро! :)

S

Stivie G

Гостин
Е да.....абе арен ќе е. Од Кол подобар во секој случај. За добар добар е ама многу се себичи[/quote]

Ќе видиме колку е подобар од Кол, Кол барем без пари го зедовме а за овој ке фрлат 10 милиони ќе видеме дали ке се исплати или ќе биде напразно
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:00 PM ---
епа ај среќен роденден, се најдобро! :)
Фала :)
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:02 PM ---
кој ли број ќе го добие Коатес сега онака прашувам?

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Абе не е проблемот до мене. Ќе ти се налути колегата после не ќе можиме да го смириме
Ок, не знаев дека имало задолжен за објавување официјални работи за друг пат ќе знаем .... :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Нема за официјални работи задолжен. Ама ти се објави деновиве ништо за нас не остана :D Баш сакав за Коатес да објавам гледам веќе си објавил :D А за слики е суперстар задолжен мада ако закасни имаш дозвола ти да објавиш

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Само да те предупредам
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:51 PM ---

Е да.....абе арен ќе е. Од Кол подобар во секој случај. За добар добар е ама многу се себичи
Стварно неможе на ред да дојде човек од него.... :))) хахахаха!! Како и да е...нека ни е со среќа ИГРАЧИШТЕВО....презадоволен сум....млад, недоволно искусен...ама мислам дека ќе биде за година дена незаменлива алка...!!!
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:33 PM ---
Редно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер :icon_lol::vozbud:
Среќен роденден :)

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Стварно неможе на ред да дојде човек од него.... :)
Па бидите малце побрзи .... се шалам , има уште 24 часа па ќе вљда ќе зееме уште некој да објавите и вие нешто :P
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:49 PM ---
Среќен роденден ... :)

S

Stivie G

Гостин
Па бидите малце побрзи .... се шалам , има уште 24 часа па ќе вљда ќе зееме уште некој да објавите и вие нешто :P
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:49 PM ---

најбрз си ти, така на пример јас не би ни пробал да објавам нешто бидејки знам дека ке бидеш пред мене
Среќен роденден ... :)
фала :)

Kajgana Shop

На врв Bottom