superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
Нека е честито.... на г’з на глава... полека се ослободивме од цицачите!
Дечки колку пати треба да се каже дека тоа не е „официјална“.... тоа е генератор на вести од разни медиуми во кој пишува за Ливерпул!Ајде ајде Хазард!!
Гледам и на официјалната страна испаднало! дека Кени е заентирсиран за Крајнчар и Чорлука зар мозе ова да биде трансфер БОМБА ??
поарно со овој состав да останиме одколку да даваме плати пак на дрва , кој што со тешки маки ги манавме од тимот!
Абе да ја ........... јас неа ( офтопик сум ама кога веќе ја спомна ...Така ке испадне ко Иванна (од ексклузив)Лиљана, по нашки
![]()
E па и јас да земам толку пари ќе ме болиЏо Кол можам да кажам со сигурност го боли цеф кај ќе заигра....и дали ќе заигра.....битно парите да му идат секој 1ви!!! Тежок мани мејкер станал...![]()
За сликите зборам алоооооооНе го лажи детето...... тука нема официјални лица така да слободно објавувај!
За жал јас сум пребукиран па немав време ни да објавам иако ја имав сликата уште пред да се појави на официјалниот сајт!![]()
This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.Гледам и на официјалната страна испаднало! дека Кени е заентирсиран за Крајнчар и Чорлука зар мозе ова да биде трансфер БОМБА ??
И додека добие работна дозвола ке биде на позајмица у Фортуна Дизелдорф.
не е секогаш се така светло како што изгледа а белами иако е 30 и кусур годишен трча повеќе од нгог и керол заедно ако е потребно за расправање не му е проблем и од едниот крај до другиот да го истрча само за картон да добие хаахахане знам само како се уклапа Белами во плановите и политиката на тимот..