Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Навас не знам? ..... Но знам дека статијата беше бааги опширна и сериозна.

Што се однесува до Солдадо ..... Колку шосе сеќавам тој е бааги склон на повреди, и никогаш нема одиграно комплетна сезона. Впрочем затоа и му Реал се одкажаа од него.

Кавани - Керол .... Можеби и двајцата ја играат истата улога, но се различни во својата игра светлосни години!
Е па Хесус Навас пати од носталгија. Обично не патува со Севиља на турнеи и веројатно затоа уште не ја напуштил Севиља. На светското 2010 читав дека имал проблеми пошто 1 месец не бил отиден дома. За Дамиао барав сега такво нешто и единствено прочитав дека како помлад имал таков проблем ама го надминал. Сега скоро имаше изјава дека преферирал да оди во Англија неголи во Шпанија
Солдадо - не знам како точно стои со повредите ама еве веќе втора сезона во Валенсија како игра 40+ утакмици што според мене е доволно. Е сега ако стварно има некои проблеми Комоли ќе го чкртни од списокот.
За Кавани веќе се изјаснив. Не ни треба уште еден таков тип на напаѓач. Ако веќе се фрлаат толку пари ене го Фалкао
И џабе сето ова на крај ќе земиме некој недокажан дибек за 20 милиони и пак по старо.
А за Лукас Моура по англискиве форуми читам и Интер го барале. Па чим Интер го бара оти да не можиме и ние? Треба да го земиме детето.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Денека играме против Астонси . Победа добро би дошла без разлика што немаме никаква шанса за топ4 .
Составот за утре според мене :
Дони , Флано , Коатес ( Коутс) , Шкртел , Енрике , Стиви , Хендо , Спиринг , Суарез , Даунинг , Керол

Стерлинг ( ако даде КЕНИ ) да поигра малце , има 17 години ( ако не се лажам ) ама по тоа што го покажа за тие 15 минути со Виган, подбро решение сега за сега е малиов него Даунинг .

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еве го официјалниот состав: Doni, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Henderson, Shelvey, Gerrard, Downing, Suarez, Kuyt.

Subs: Jones, Bellamy, Carroll, Maxi, Spearing, Agger, Coates.

Составов може ќе ги изиритира тие што сакаат да ги видат Коатес (наместо Кара), Керол (наместо Кајт) и Стерлинг на клупата, али ете тоа е. Мило ми е што повторно го гледаме и Агер во составот, сепак навреме се врати и ќе биде спремен за последниве 7-8 утакмици до крајов на сезоната (сосе ФА купот). Исто така ќе видиме сега како ќе ни иде без деструктивец со оглед на тоа дека Спиро ни е на клупа. Не сум сигурен дали Кајт ќе игра десно, Даунинг лево, Шелви, Џерард и Хендо средина, а Суарез осамен во 4-4-3 формација, или пак Кајт и Суарез напред, Даунинг лево, Хендо десно, Шелви и Стиви средина во 4-4-2. Како и да е се надевам дека конечно ќе забележиме победа.

А да, и со среќа на првиот компетативен настап на Дони во дресот на Ливерпул, се надевам дека добро ќе се покаже :)

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
:pos::tapp::facepalm::icon_lol: 0-1 УУУУ КАТАСТРОФА !!
--- надополнето: 7 април 2012 во 16:51 ---
Нека му спремат отказ на Кени после мечов .

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Со овој тим Вила ни води на домашен. Herd, Lichaj, Bannan, Heskey срамота. Незнам што ќе се прави веќе, нешто е ептен отидено во пм... Мора да има некаква промена иначе Евертон ќе не преврти на Вембли.

S

Stivie G

Гостин
Кени не оди никаде до крајот на сезоната. За потоа незнам.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не бе не ми се верува што глеам. Дај кажете ми жити све, вие што повеќе од мене ги гледате другите тимови, дали бе вака сите прават. Дали има и други играчи кои коа имаат шанса да шутнат они паѓаат за да изнудат фаул? Дали празни голови промашуваат и дали топката изглеа ко да е маѓепсана да не влага у голот? Дали само кај нас не се суди игра со рака во шеснаесетник од противничкиот тим? Што се дешава бе како е можно вакво нешто да се случува на терен. Не е возможно волку... проколнати да сме да не можеме ништо да напраиме... Ајде другово полувреме нека ми паднат у вода овие зборови, нека се деси нешто што ќе ги разбие овие монотони натпревари кои секад ист тек и ист крај имаат...

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Четири стативи/пречки - четири, кој ти ги дава...:icon_lol:
Три недосудени пенали....добро е....
Бункер/смртна досада/Everton lookalikes Villa со една единствена шанса во 90 минути.

Бод ! Yay !:vozbud:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ке ни, Ке ни, Ке ни, Ке ни.......

Пази измена....... Агер на местото на Енрике
Керол наместото на Даунинг
Белами на местото на Шелви

Кајт и Хендерсон играчи на натпреварот! Хахахахаха

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Кени аут најпаметно решение у оваа мизерна ситуација . Не за друго , не мислам следната сезона Кени пак да ми носи играчи од типот на Даунинг , Керол и компанија !
Ако секој играч што го носи дресот на Ливерпул треба време за доказ дека вреди е*ени 20,15 или 5 милиони , не фала !
Немаме време 22 години или колку се веќе , преку глава од такви докажување и имање на време .
СЕКОЈА АМА БАШ СЕКОЈА СЕЗОНА Е ИСТО ! ЖАЛНО АМА ВИСТИНИТО ....

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Добри зборови што ги прочитав од една англиска фан-страна на фејсбук...

Even though you have not win in the last 7 games.
Even though you have only won 2 of the last 13.
Even though you missed more than you scored.
Even though you are at a ridiculous position.
Even though year in year out, we are telling yourselves that the next season will be better.
Even though others are mocking at you for your performance and signings.
There's only one word I've chosen - BELIEVE.
Why would I walk away from love?
I CHOOSE TO WALK ON WITH HOPE IN MY HEART♥.
Ultimately, we/I/you will never walk alone. For bad for good, we are still one red army!
This is Liverpool FC.
I am proud to be a kopite till my last breath

Upon my chest the Liverbird above the rest. YNWA!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
^ Претерувате со овие стварно. Во вакви моменти треба нешто да се смени и треба напорна работа а не попување за тоа како клубот се сакал ве правел горди итн итн. 100 пати е кажано истото па истото и не знам која е поентата со тоа. Демек ако не напишите такви срања не сте навивачи? Ние овде што се нервираме и се расправаме не сме навивачи? Или само тие паметните што решиле поезија да пишат се издвојуваат од нас? Не важи конкретно за тебе туку за сите кои решиле со поезија и говори да се бават. Мразам поезија и вакви говори од типот - горд сум, секогаш ќе бидам ова она итн итн

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Добри зборови што ги прочитав од една англиска фан-страна на фејсбук...

Even though you have not win in the last 7 games.
Even though you have only won 2 of the last 13.
Even though you missed more than you scored.
Even though you are at a ridiculous position.
Even though year in year out, we are telling yourselves that the next season will be better.
Even though others are mocking at you for your performance and signings.
There's only one word I've chosen - BELIEVE.
Why would I walk away from love?
I CHOOSE TO WALK ON WITH HOPE IN MY HEART♥.
Ultimately, we/I/you will never walk alone. For bad for good, we are still one red army!
This is Liverpool FC.
I am proud to be a kopite till my last breath

Upon my chest the Liverbird above the rest. YNWA!
и до коа ке се тешиме со тоа дека ние сме ливерпул ?

Kajgana Shop

На врв Bottom