Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не се тешам со ова, и ја викам дека треба големи промени да се воведат. И ја не би сакал да гледам само вакви ствари како кружат, туку повеќе би сакал да славиме победи и успеси. Ова е за тие што ми се смеат дека сум фан на Ливерпул и што мислат дека плачам по дома за време на ваква форма. Што друго може да се прави освен да се надеваме на подобри времиња? Што ако сеа земам да ги пишам муабетите што сите ги вртат и сите ги знаеме: Керол треба да добие повеќе време во стартни 11, Хендерсон не треба да игра десно, Коатес требаше да игра место Кара дур беше повреден Агер, ни фалат главна замена деструктивец, ново крило и врвен напаѓач, лоша ни беше трансфер политиката летово, ни треба свежина во играта, ни треба промена во финишот...

Еве ова ви се главните проблеми, па ај да ги продискутираме, мислам дека со сите овие ствари што ги напишав сите се слагаме.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Вечерва у 9 играме со Блекбурн на Ивуд Парк. Се појавија некои шпекулации дека ќе сме излегле со комбиниран состав. Ова е составот што ја би го избрал:

Дони, Флано, Шкртел, Коатес, Аурелио (ако е фит), Даунинг, Спиринг, Хендо, Кајт, Белами, Керол.

На клупа: Џонс, Агер, Кара, Стиви Џи, Суарез, Сусо и Стерлинг.

Енрике треба да одмори за полуфиналето, а на Аурелио главна задача ќе му биде да го сопре Хоилет. Агер уште една нека одмори на клупа за да биде 100% фит за со Евертон. Средината вреди да се проба вака да се почне, па ако не иде може да влезе Стиви за да ја подгрее играта. Ако пак добро иде може да влезат Стерлинг и/или Сусо за да ги видиме на теренот и да ги потспремиме за наредна сезона. Едино не сум сигурен за нападот. Не би сакал да го видам Суарез на клупа, но од друга страна треба да биде спремен за со Евертон. А веќе еднаш игравме со Керол и Белами во нападот, а Кајт од десна страна, а тоа беше кога ги тепавме Волвс 3:0, па зошто не би пробале пак така...

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Вечер ако не извади три бода Кенчо , парталите и марш да го нема ....
Стерлинг место Даунинг - Составот - Дони , Флано , Коатес , Робинсон , Шкртел , Спиринг , Стерлинг , Хендо , Макси , Белами и Керол ... не ми се веруе дека ќе го извади овој состав, баш би сакал да видам одбраната со тројца ( надежни ) таленти :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Вечер ако не извади три бода Кенчо , парталите и марш да го нема ....
Стерлинг место Даунинг - Составот - Дони , Флано , Коатес , Робинсон , Шкртел , Спиринг , Стерлинг , Хендо , Макси , Белами и Керол ... не ми се веруе дека ќе го извади овој состав, баш би сакал да видам одбраната со тројца ( надежни ) таленти :)
Не знам баш колку лесно ќе може Робинзон да го сопре Хоилет. Тој коа ќе влезе у форма ништо не го запира. А Коатес мора да игра у одбрана за да го пази Јакубу. И јас би сакал да го видам Стерлинг во први 11, ама не верувам дека е спремен за тоа.

S

Stivie G

Гостин
До крајот на сезоната не очекувам многу, 1 до 2 победи максимум, 1 реми и 3 или 4 порази. Вечерва очекувам пораз или бод максимум, победа во никој случај. Инаку очекувам пласман во финалето на ФА Купот и негово освојување. За вечер во составот време е Коатес да добие шанса макар да направи и 1000 грешки а исто и Шелви со цел да стекнат искуство. Шанса би требало да добие и Стелинг бидејки денес не играл за резервите.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мала измена во мојот посакуван состав - Шелви наместо Хендо :)
--- надополнето: 10 април 2012 во 20:20 ---
Излезе официјалниот состав, пу за малце сум го утнал :D

Doni, Flanagan, Skrtel, Coates, Johnson, Henderson, Shelvey, Spearing, Maxi, Carroll, Bellamy.

Subs: Jones, Agger, Enrique, Kuyt, Suarez, Aurelio, Carragher

Џонсон неочекувано се враќа во првиот состав. Али пак го нема Стерлинг, а Џерард и Дауиннг не се ни на клупата. Ова би значело дека сигурни стартери за мечот со Евертон се Агер, Енрике, Џерард, Даунинг и Суарез...

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ајде време е Хендо да покаже дали вреди и дали е способен да ја превземе одговорноста на себе ,истиот товар го презема и Шелви !

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А и исто така мислам дека Шкртел е назначен за капитен. Па мислам дека он како (сеуште неофицијален, но сепак најверојатно) играч на сезоната највеќе заслужува да ја носи капитенската лента :)

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Kaтастрофален беше Флано , Дони несреќник , добро деби на Џонс !! :)
Макси , Макси до крај на кариера да се чува !!!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако досега некогаш сум кажал дека не ми се верува што гледам, тогаш тоа не било ништо во споредба со ова. Не ми се верува што све се деси во првово полувреме... не верував дека и вакво нешто ќе доживеам како фан на Ливерпул. Ако тепаме вечерва една слика од Бред Џоунс ќе мавнеме тука :D А за Макси немам зборови. Коа не му иде не му иде, не ја ни чепка топката. Ама коа ќе му тргне... бољи бегате од нашиот Аргентинец :) Се надевам дека ќе успееме да го задржиме водството до крај на натпреварот. YNWA !!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе Росенберг постигнал гол за победа:D..честито нека вие и да ви се множат:D

Kajgana Shop

На врв Bottom