- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
А ти а скопјаните. Исто е. Во сојуз со нив си. Дајте ми сега маица!!!!!!!!
Акмак, ти реков.....дознај кое комбе може да ти пренесе...јас лично ќе отидам до автобуска и ќе ти оставам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти а скопјаните. Исто е. Во сојуз со нив си. Дајте ми сега маица!!!!!!!!
Ај нека е исто а за маица почеки до утре јас ќе ти пратам слика на фб од тоа како изгледаА ти а скопјаните. Исто е. Во сојуз со нив си. Дајте ми сега маица!!!!!!!!
А има вакви црни? Или само во црвена боја засега?! Дајте произведете во поголема количина и разни асортимани.http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/560413_326243127437611_984286596_n.jpg - eве ти ако успееш да ја облечеш ок ...![]()
Немој вака Симон, мојата е поубаваhttp://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/560413_326243127437611_984286596_n.jpg - eве ти ако успееш да ја облечеш ок ...![]()
Не можи.....ама ќе дојдам таму лично да си земам. А какви ќе бидат новите? Со 6 ѕвезди?Акмак, ти реков.....дознај кое комбе може да ти пренесе...јас лично ќе отидам до автобуска и ќе ти оставам.
Не можи.....ама ќе дојдам таму лично да си земам. А какви ќе бидат новите? Со 6 ѕвезди?![]()
соба 23 она ЛШ 5 + 18 ЕПЛНе можи.....ама ќе дојдам таму лично да си земам. А какви ќе бидат новите? Со 6 ѕвезди?![]()
Нема чекање. Ако чекаме нема никогаш да дочекаме. Да си ги напрајме ние со 6 после нека освојат дибецивеХахахаха...прво да се квалификуваме во ЛШ...па после со 6...хахахаха....!!! значи за 2 сезони одприлика, почекај си![]()
Ај сите да ги собериме (ова за друга маица) колку идат таму?! Цела маица со ѕвездисоба 23 она ЛШ 5 + 18 ЕПЛ![]()
Е па ај да продискутираме тогаш (конечно нормална дискусија)............................
1. Леандро Дамиао - нешто како Хесус Навас носталгијата што ја има?Леандро Дамиао ... Веќе имаше една анализа за него и тоа баш во траѓнсфермаркт каде се спомнуваше за неговата приврзаност кон местото на живеење. Пред две сезони знам го бараше Милан но баш поради тој факттие ссе одкажаа однего.
Што сеоднесува до Кавани.... Неможеш да очекуваш од него да дрбла или пакасистира......реков тој е класична 9 каде неговата задача е единствено голови.
Солдадо..?играч које склонна повреди.......не благодарам.
ПС. И да, ти си најзаслужен за спамот во последно време!
1. Леандро Дамиао - нешто како Хесус Навас носталгијата што ја има?
2.Кавани - веќе имaме една класична деветка - Енди Керол и мора да ја добие својата шанса.
3.Солдадо можи да изигра преку 35 утакмици сезоната што според мене е довoлно. Една добра комбинација од Керол,Суарез и Солдадо па и Кајт ако остани и ќе немаме проблеми во нападот.
П.С Не сум само јас. Можи сум заслужен ама тука имаш уште 3-4 други спамери