Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Шкртел си ја сфати ептен сериозно задачата го ишамара одбранбениот на Блакбурн , Анди си даде тогај гол :P

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Лелелеле ова е утакмица на сезоната. Вакви натпревари највеќе сакаат да гледаат неутралните фанови, али кога ќе излезеш како победник со играч помалку и трет голман помеѓу стативите е стварно добро чувство. Ете им го Керол на сите што го бркаат! И како што ветив, слика од Бред Џоунс :)

YNWA !!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Инаку за утакмицава добри бевме со исклучок на поединци. Фланаган не знам кој го пуштил да игра ама детево веќе да не го видам во прв тим. Нели Робинсон ќе ни беше резерва в година? Е па оти тој не игра како лев бек туку мора Глен да игра а Флано да се глупира десно? Џонс ќе го фалев ама ајде.....
Инаку Хендо беше топ исто и Шелви. Одбраната ок, Керол се трудеше и беше добар. Макси стандард никаде го нема и оп - гол. Белами себичен в крај. Страшно ме изнервира.

S

Stivie G

Гостин
Се враќам сега дома и што да видам, сме победиле. Стварно сум изненаден, очекував дека ќе ја продадат оваа.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ах Макси Макси коа и да игра гол дава, сезонава 5 пати дали го ставија.
Не е можно да е волку заразна песнава.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Немојте премногу за Фланаган, ипак е премногу млад и неискусен, требаше сезонава да отиде негде на позајмица. Се надевам дека тоа ќе биде следната сезона, малце искуство да добие во некој послаб тим и да се врати ојачан како Шелви. Јас повеќе сакав да го видам Аурелио како лев бек, но ете така одлучил Кени. Битно Џонсон ни се врати у составот. Али врти-сучи на крај си ги добивме 3те бода. Едино лошо е што сега ни Реина ни Дони ги немаме за да ни бранат у полуфиналето, па најверојатно сега на тренинг Бред Џоунс ќе го пунат со концентрати, протеини, креатини и слично :D Како и да е, ќе видиме од старт како ќе се покаже човекот и дали ќе се исплати овој трансфер на Хоџсон, а ние секако во стилот на Ливерпул ќе си го поддржиме голманот кој го носи бројот 1 на дресот :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не бев во можност да ја глеам вчера утакмицата и сеа глеам хајлајти...оу, јеботе шта се то дешавало!? :vozbud:

Макси секоја добиена шанса у прв состав ја исплатува со гол(ови).

Него, сеа кој ќе ни биде втор голман и дали ова значи дека Џоунс ќе ни брани во ФА-куп!?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
wonderking а а а ?
--- надополнето: 11 април 2012 во 17:31 ---
тео волкот одбил да потпише нов договор со арсенал а сегашниот му истекува во 2013 така да заинтересирани биле ливерпул а тој е фан на ливерпул дали кај што има чад ќе има и оган ќе видиме

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Инаку за утакмицава добри бевме со исклучок на поединци. Фланаган не знам кој го пуштил да игра ама детево веќе да не го видам во прв тим. Нели Робинсон ќе ни беше резерва в година? Е па оти тој не игра како лев бек туку мора Глен да игра а Флано да се глупира десно? Џонс ќе го фалев ама ајде.....
Инаку Хендо беше топ исто и Шелви. Одбраната ок, Керол се трудеше и беше добар. Макси стандард никаде го нема и оп - гол. Белами себичен в крај. Страшно ме изнервира.

Ебаго..... стварно серете и вие!

Вие како тргнавте ке треба сите да ги исфрлиме од тимот.

Не заборавајте дека Флано нема уште в’на на к*от!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Комоли го напушти Ливерпул и поради семејни причини замина во Франција. Мислам дека ова е местото што треба да го пополни Бенитез...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
FA Cup: Story of the Legend Trophy“

At the end of road to Wembley, there's a double city-derby.
For the Trophy they will settle, who will join the final battle?

Spurs and Chelsea will colide, who will win at Merseyside?
The old rivals Reds and Toffees, always fighting for the trophies.

Let's go Moyes, turn the page, it's the semi-final stage.
Come on Maxi, yo te quiero, Carroll, Kuyt and Pistolero.

Harry Redknapp same old story, always fighting for the glory.
Juan Mata virtuoso, with El Nino furioso.

All victories are forsaken, final steps are to be taken.
While Sir Alex drinks the coffee, they are fighting for the Trophy!
:D

S

Stivie G

Гостин
Кружат некои информации(шпекулации) дека местото на Камоли ќе го пополни Кројф.
Исто така главниот доктор Петер Брукнер најверојатно ќе биде новата жртва на промените.
Изгледа не чека бурно лето проследено пред се со промени во управата.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Ебаго..... стварно серете и вие!

Вие како тргнавте ке треба сите да ги исфрлиме од тимот.

Не заборавајте дека Флано нема уште в’на на к*от!
Кои бе сите? Само за Флано реков. Не смее да игра прв тим па не знам шо да е. Освен ако нема друга опција а во случајов имаше. Оти то јда игра а стално кикса а шанса да не добие на пример Робинсон?
Не реков јас да се исфрлат туку малку ред да има. А Белами дефинитивно заслужи казна
--- надополнето: 12 април 2012 во 17:32 ---
Комоли го напушти Ливерпул и поради семејни причини замина во Франција. Мислам дека ова е местото што треба да го пополни Бенитез...
Време беше. Стварно беше неспособен човеков. А и докторчето си заминало

Kajgana Shop

На врв Bottom