Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Стиви и Кaрa нa Инстa стaвијa слики сo Гери Мекaлистер и oпис "good luck to Gary Mc to his new role at lfc"
Oнa штo се шпекулирaше декa пoрaнешен игрaч нa клубoт ќе биде нaзнaчен зa тренер, нaјверoјaтнo е тoa:)
https://instagram.com/p/4-jD7EnHh6/
https://instagram.com/p/4-Jvn-KMrs/

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сега уште да се донесе напаѓачот и може да се тргне за Тајланд.
Штета ќе биде ако на не присуствува на турнеата....тие утакмици ќе бидат одлични за уигравање на евентуален Бентеке!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Последната понуда 44м фунти, демек.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/raheem-sterling-transfer-manchester-city-6046091

Не верувам дека ќе попуштат а и не смеат, според мене.

Мислам дека ќе го договорат....премногу излезе од контрола, па ризикуваат да изгубат прилично добра сума на пари.
Башка што со прифаќање ќе ја решат главоболката до крајот на трансфер периодот за тоа коа че биде наредната глупост на Миниткава!

Според мене.....треба да се прифати и одма да се купи оној што наумиле да го купат (Бентеке,Лаказет..) како би можел да стигне на време во Тајланд!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мислам дека ќе го договорат....премногу излезе од контрола, па ризикуваат да изгубат прилично добра сума на пари.
Башка што со прифаќање ќе ја решат главоболката до крајот на трансфер периодот за тоа коа че биде наредната глупост на Миниткава!

Според мене.....треба да се прифати и одма да се купи оној што наумиле да го купат (Бентеке,Лаказет..) како би можел да стигне на време во Тајланд!
Брат, губи 12.5м фунти по трансфер период до истек на договорот. Нема да им смени а ќе му покажат кај му е место.

Јас од повеќе причини не сакам да го продадат меѓу кои тоа дека можеа да се справат со еден Суарез, па да не можат со Стерлинг, не им е дојдено до пари, покажаа до сега и мора да му дадат до знаење дека не смее така да се курчи. Јас разбирам да сакаш или не сакаш да играш за еден клуб ама однесувањето е циганско, што ме напиња.

Исто така, уште еднаш ќе напоменам дека е најдобриот играч на негови години на негова позиција и не смееме да го изгубиме.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Брат, губи 12.5м фунти по трансфер период до истек на договорот. Нема да им смени а ќе му покажат кај му е место.

Јас од повеќе причини не сакам да го продадат меѓу кои тоа дека можеа да се справат со еден Суарез, па да не можат со Стерлинг, не им е дојдено до пари, покажаа до сега и мора да му дадат до знаење дека не смее така да се курчи. Јас разбирам да сакаш или не сакаш да играш за еден клуб ама однесувањето е циганско, што ме напиња.

Исто така, уште еднаш ќе напоменам дека е најдобриот играч на негови години на негова позиција и не смееме да го изгубиме.

Не дека не смееме...туку веќе е изгубен!

Него не работава веќе на докажување на тоа каде му е местото....туку битен е моментот да се искористи.
Кај Суарез беше сигурно дека некој и после една година ќе понуди голема сума за него...
Кај Миниткава мене ми се чини дека цела кариера може да му отиде у курац ако нашиве го бапнат у резервен тим.

Башка англиски менталитет....ако се сеќаваш оној наводниот наследник на Бекам (му го заборавив името) отиде у курац со кариерата на 24-5 години.

Ќе видиме....ама мислам дека веќе е ризик да се чува.
Не во смисол дека ќе имаме некоја штета....него од публицитет и моментална цена.
Сега му е мајката ....

ПС.Да ги немаше направено глупостиве што ги направи до сега.....и ќе сакав да остане.....ама вака не....ни под точка разно![DOUBLEPOST=1436616324][/DOUBLEPOST]Допуна....

Фабијан Делф и Бентеке се тргнати од твитер хедерот на Астон Вила.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Не сте ми јасни. Зашто го сакате Бентеке, кога никако не се вклопува во филозофијата и начинот на кој играте фудбал?
Бентеке би бил многу корисен во тим кој игра на нафрлени топки. Во тим како вашиот кој игра фудбал по земја, некој поагилен и технички поспремен напаѓач многу повеќе би дошол до израз.
Бентеке со hold up play и игра со глава не ми се уклапа кај вас.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Подобра опција би било да остани, но дали Ливерпул има капацитет да се носи со парите потрошени до сега, плус уште еден напаѓач без Стерлинг да биде продаден. Доколку има, тогаш нема никаков проблем да остане, кога тогаш че сфати дека повеќе ќе изгуби отколку што ќе добие ако остане 2 години закован за клупа, па можи и понатаму да прифати договор од 100 000 месечно. Исто така и на агентот че му го напикаат дури оди, по мене појче е од него сета оваа работа исценирана отколку од самиот Стерлинг. Но тешко дека ова ќе се оствари, а би било најидеално

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Не сте ми јасни. Зашто го сакате Бентеке, кога никако не се вклопува во филозофијата и начинот на кој играте фудбал?
Бентеке би бил многу корисен во тим кој игра на нафрлени топки. Во тим како вашиот кој игра фудбал по земја, некој поагилен и технички поспремен напаѓач многу повеќе би дошол до израз.
Бентеке со hold up play и игра со глава не ми се уклапа кај вас.
Ние не го сакаме, Роџерс го сака. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom