Брат, губи 12.5м фунти по трансфер период до истек на договорот. Нема да им смени а ќе му покажат кај му е место.
Јас од повеќе причини не сакам да го продадат меѓу кои тоа дека можеа да се справат со еден Суарез, па да не можат со Стерлинг, не им е дојдено до пари, покажаа до сега и мора да му дадат до знаење дека не смее така да се курчи. Јас разбирам да сакаш или не сакаш да играш за еден клуб ама однесувањето е циганско, што ме напиња.
Исто така, уште еднаш ќе напоменам дека е најдобриот играч на негови години на негова позиција и не смееме да го изгубиме.
Не дека не смееме...туку веќе е изгубен!
Него не работава веќе на докажување на тоа каде му е местото....туку битен е моментот да се искористи.
Кај Суарез беше сигурно дека некој и после една година ќе понуди голема сума за него...
Кај Миниткава мене ми се чини дека цела кариера може да му отиде у курац ако нашиве го бапнат у резервен тим.
Башка англиски менталитет....ако се сеќаваш оној наводниот наследник на Бекам (му го заборавив името) отиде у курац со кариерата на 24-5 години.
Ќе видиме....ама мислам дека веќе е ризик да се чува.
Не во смисол дека ќе имаме некоја штета....него од публицитет и моментална цена.
Сега му е мајката ....
ПС.Да ги немаше направено глупостиве што ги направи до сега.....и ќе сакав да остане.....ама вака не....ни под точка разно![DOUBLEPOST=1436616324][/DOUBLEPOST]Допуна....
Фабијан Делф и Бентеке се тргнати од твитер хедерот на Астон Вила.