Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Освен Минитката..

Некако слабо оди продавањето на непотребни играчи!
Како воопшто ни да нема шпекулации!

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
и плус лаказет ако појди во арсенал а ние останеме со Бентеке дефинитивно не заслужуваме да се надеваме на ништо повеќе од 5-6 место

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Освен Минитката..

Некако слабо оди продавањето на непотребни играчи!
Како воопшто ни да нема шпекулации!
Дивајдерот баш сподели на фб.
Мирор јавува за Гомез-Бало трампа.

Многу ќе биде јако ако се случи тоа, остане Рики (што не би сакал) и со останатите пари се оптерети некој друг играч (друга позиција освен напаѓач).

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Ова ќе биде штета ако се случи.
Мислам дека детево и те како ќе бидеше![DOUBLEPOST=1436785709][/DOUBLEPOST] @Peja989 срце ми кажува дека Бентеке до крајот на неделава ќе има сликичка со Црвениот дрес!

Само нека легнат парите од Стерлинг.....мислам дека заради тоа толку се развлечуваше со Бентеке.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@superstarpizza фчера цела вечер пцуеф зошто го продадоа а денес пцујам за можноста да се реализира трансферот со белгиецоф.

Ме нервира што е многу пари, страшно многу пари. Не дека јас ги давам, у принцип не се нервирам за тоа ама кога (според мене) нелогично се трошат, ептен се напињам.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
@superstarpizza фчера цела вечер пцуеф зошто го продадоа а денес пцујам за можноста да се реализира трансферот со белгиецоф.

Ме нервира што е многу пари, страшно многу пари. Не дека јас ги давам, у принцип не се нервирам за тоа ама кога (според мене) нелогично се трошат, ептен се напињам.

Шо е ногу ногу е....ама со оглед на тоа шо трансферо се одвива у Англија...мене сумата не ме чуде.

20м Фунти за мене ќе биде разумна цена за него.

Ама не сум од оние шо викаат кај го најдовте Бентеке.....у смисол на квалитет на играч во моментов!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Јас и за квалитет и цена ќењам :D
У смисол на квалитет...
Во моментот не гледам друг играч кој што може да дојде кај нас а да е поквалитетен од него....вклучувајќи го и Чичарито (мада нема врска шпекулацијава)

У смисол на тоа колку нам ни е потребен такоф профил на играч...
Мислам дека е јасно тоа....воопшто не ни е потребен , не ни е таква концепцијата.
Едино ако не се променува шо е малку веројатно после О Дрискол и Пејпин.

За мене после ваков распоред на теренот....

Едина потребна промена за мене е Голманот;)

Нема логика при Ориги, Ајб, Ингс и здрав Стариџ да се лиска пари на Играч кој шо не влегува во концепцијата на нашиот фудбал туку донесува промена.

Ама сепак....од досегашната Магија на Ајре....трансферот на Бентеке со толкава сума ќе го сметам за добра заушка после добро завршена работа!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
одбраната (вклучувајќи ги и голманите) поише ме загрижува него нападот..

Fuck Olly and fuck Sterling!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
одбраната (вклучувајќи ги и голманите) поише ме загрижува него нападот..

Fuck Olly and fuck Sterling!

Ќе видиме...може О Дрисколи ќе ја среди малце...Башка сеа го имаме Емре како задни везни, а Милнер како замена на неподвижноста на Капетанот!

Она што мене ме загржи најмногу ова лето е голманската позиција.
Дури ме чуди тоа што воопшто нема никаква шпеклулација.....знак дека размислувале барем нешто.
Како се да е ОК.....а не е!

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Никош последно време не сум го гледал Лион, ама според Јутуб каква завршница има Лаказет моментално би го вброил во еден од најдобрите финишери. Не се плаши да шутне, голови надвор од 16тник, силна десница, кога би ги имал ти 60 и кусур удари на гол колку шо ги имаше лани Стерлинг сигурно би постигнал 30 и повеќе. Плус има 23 години и сигурно уште напредок во него. Ќе биде штета ако го изберат Бентеке пред него, а тројка Кутињо, Фирмино, Лаказет би била идеална моментално

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Никош последно време не сум го гледал Лион, ама според Јутуб каква завршница има Лаказет моментално би го вброил во еден од најдобрите финишери. Не се плаши да шутне, голови надвор од 16тник, силна десница, кога би ги имал ти 60 и кусур удари на гол колку шо ги имаше лани Стерлинг сигурно би постигнал 30 и повеќе. Плус има 23 години и сигурно уште напредок во него. Ќе биде штета ако го изберат Бентеке пред него, а тројка Кутињо, Фирмино, Лаказет би била идеална моментално
Со оглед на тоа што не сум го гледал неможам да тврдам ама општата перцепција за француската лига ми кажува дека ваквите споредби се несериозни за тоа што би правел Лаказет кај нас во споредба со Бентеке.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Со оглед на тоа што не сум го гледал неможам да тврдам ама општата перцепција за француската лига ми кажува дека ваквите споредби се несериозни за тоа што би правел Лаказет кај нас во споредба со Бентеке.
Ако знајш да клаваш голој че знајш и во Француска и во Холандска и во Енглеска лига. Ако имаш брзина че знајш исто да трчаш и во Француска и во Холандска и во Енглеска. Сепак Лион беа сериозна екипа лани и до крај се бореа со ПСЖ за титулата, а Лаказет најверојатно бил еден од клучните играчи за тој успех. Исто и статистиката одпретпретходната година не му е така лоша па на 22 и 23 години да имаш таква статистика е навистина одлично. Моја прогноза е дека би бил Торес/Суарез трансфер. За Бентеке општо прифатено е дека повеќе би се снашол во млитава екипа отколку во брза и енергична. Останува на управата да размисли добро што ќе направи, а со оглед на искуството од претходниве години голема е веројатноста од кикс и трошење пари на погрешен играч. Би бил најсреќен од сите ако ме демантираат во ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom