Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Сити рекле као демек нема да дадат нова понуда за Стерлинг...Ај нека остане и нека скапе на клупа!

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
И јас сум за да остане :)
Јас сум да остане, само ако не влезе во игра (евентуално во прво коло на ФА куп да го пуштат)...Иначе нека си иде барем да земеме некој денар

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Јас сум да остане, само ако не влезе во игра (евентуално во прво коло на ФА куп да го пуштат)...Иначе нека си иде барем да земеме некој денар
Абе какво пуштање... Има да скапе.
Таму со младинците нека жонглира.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Во петок, Хендо ќе биде назначен за капитен, официјално. За заменик капитен ќе се бира меѓу Милнер, Шкртел и Стерлинг.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Во петок, Хендо ќе биде назначен за капитен, официјално. За заменик капитен ќе се бира меѓу Милнер, Шкртел и Стерлинг.
Дали озбилно? :icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Малку ќе биде деградирачки за Шкртс ако Милнер биде назначен пред него ама јас сериозно би за Милнер.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Абе каков Милнер.
Си имаме играчи. Неможе уште дресот не го облекол, капитен да биде.
Попрво на Мињоле би му ја дал траката него на Милнер.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Реално.....единствен логичен избор!

Сега само за заменикот да не ја усерат......мЛИнер :uzi:[DOUBLEPOST=1436520624][/DOUBLEPOST]На колку минус степени треба да го подесам длабокото ......за хибернација прашувам...ми треба за едно 4 дена!

Не мине време у ПМ....

Последно уредено:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Former Liverpool captain Steven Gerrard is disappointed with Raheem Sterling and says the Reds forward is at the "different end of the scale" to "professional" Jordan Henderson. "Jordan's been loyal to the club by signing a new deal and I wish him well," Gerrard, 35, told BBC Sport.
Gerrard said he expected the 25-year-old to have a "wonderful career" for Liverpool and England.

"Raheem and Jordan are at different ends of the scale," he added. "Jordan's so professional, he's a winner, a great lad.

"I don't think there's a more fitting player to take that armband off me. I see a lot of my game in Jordan's game and what I like about him is he's very humble."

Kajgana Shop

На врв Bottom