Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Не филoзoфирaј :D
Добро извини :oops:

@Џонтра Волта да ти ебам главата , вчера се закануваш дека ќе ти платиме денес одма сакаш да вратиш. :D Не оди така тоа треба малку време да помини. Се гледа дека од тебе нема мафијаш да биди. А она Рики многу сакам да го претепам. Пошто ми е далеку оставам на тебе. Тој беше лидерот на операцијата вчера. Него истепај го и раздолжени сме. Нема потреба ни со мене ни со Филипао ни со останатите да се пресметуваш :coffee:
Мислам сите ќе се сложат така да имаме договор?? (y)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро извини :oops:

@Џонтра Волта да ти ебам главата , вчера се закануваш дека ќе ти платиме денес одма сакаш да вратиш. :D Не оди така тоа треба малку време да помини. Се гледа дека од тебе нема мафијаш да биди. А она Рики многу сакам да го претепам. Пошто ми е далеку оставам на тебе. Тој беше лидерот на операцијата вчера. Него истепај го и раздолжени сме. Нема потреба ни со мене ни со Филипао ни со останатите да се пресметуваш :coffee:
Мислам сите ќе се сложат така да имаме договор?? (y)
Ја сум веќе мафијаш. :cool:
Рики нема што да го тепам ја, сам ќе се тепа у ноември коа ќе бидете 16то место и Роџерс ќе јаде шпиц. :P

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Ја сум веќе мафијаш. :cool:
Рики нема што да го тепам ја, сам ќе се тепа у ноември коа ќе бидете 16то место и Роџерс ќе јаде шпиц. :P
Со овој тим засилен со Ковачич? :kuracc:

Мафијаш бил :pos: Тогаш јас сум Ал Капоне и Пабло Ескобар во едно :gjavol:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Кристијан Голубовиќ сум ја бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Сакаш да те ставам во онаа темата за криминалци и криминални групи во Македонија?
Како Џонтра Волта ќе те именуваме да не ставаме вистинско име и презиме. Ќе напишиме одговорен за безброј искинати билтени, паднати ливчиња, и рушење на рекорди за број на пцовки во денот. Ќе си ја зголемиш славата :zloo:[DOUBLEPOST=1435358684][/DOUBLEPOST]Море дај да се исклучам јас оти како тргнав со сите да се карам и бан ќе добијам вечерва :motorce:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Едниов бил Кристијан Голубовиќ, другиот Пабло Ескобар. :tapp::tapp:
А едниов да се удави во Вардар, а другиот во Драгор, немаше воопшто да биди лошо.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
Хахахаха немало да го продадат Ковачич. Нека бидат среќни што имаме премногу играчи на неговата позиција, што останати позиции како лев бег, ДМ ни се многу послаби, а и веќе потрошивме доста пари ова лето па последните ќе одат за напаѓач што е и приоритет. Но сепак долго е летото и со продажба на Стерлинг и одредени играчи ништо чудно да се тргни по него.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А едниов да се удави во Вардар, а другиот во Драгор, немаше воопшто да биди лошо.
Дечко, населбата на Џонтра има 3 пати повеќе жители од тоа што има твојот град. Прекини.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Daniel Agger on his time at Liverpool:

''I had some great experiences and played in some great matches, with fierce fighting, which not many footballers come close to experiencing.

''What annoys me the most is that I didn’t know my body better - I played, although I was struggling with minor injuries, and I played when I shouldn't. In the long-term it cost me many matches.''

On staying at Liverpool when he could have left, for the likes of Barcelona or Manchester City, Agger added:

''I have always thought that there are many footballers who change clubs each time something happens. Every time there is something that affects and bothers them, they move to a new club.

''I also believe that there are many of those who look back on their time at Liverpool and think, ‘Why didn’t I stay?’

''They only figure out how good they had it when they have moved on. The grass is not always greener on the other side and, when it comes to Liverpool, there are not many places where the grass is greener.''

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Абе немаше да биди лошо ама не можиш во Драгор да се удавиш бре :(
Џонтра нека се дави во Вардар шо да ти речам :sneaky: Само прво еднаш убо да те истепаме :coffee:

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
Daniel Agger on his time at Liverpool:

''I had some great experiences and played in some great matches, with fierce fighting, which not many footballers come close to experiencing.

''What annoys me the most is that I didn’t know my body better - I played, although I was struggling with minor injuries, and I played when I shouldn't. In the long-term it cost me many matches.''

On staying at Liverpool when he could have left, for the likes of Barcelona or Manchester City, Agger added:

''I have always thought that there are many footballers who change clubs each time something happens. Every time there is something that affects and bothers them, they move to a new club.

''I also believe that there are many of those who look back on their time at Liverpool and think, ‘Why didn’t I stay?’

''They only figure out how good they had it when they have moved on. The grass is not always greener on the other side and, when it comes to Liverpool, there are not many places where the grass is greener.''
Еден од ретките што знае што е тоа лојалност. За домашна на Стерлинг треба да му го дадат да го прочита ова 100 пати

Kajgana Shop

На врв Bottom