Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Дали озбилно тролавте цело време? Па на пола Валандово кажав оти Ковачич оди во Ливерпул. :pos::pos:

Пизда ви матер преварантска. :cuc:
Се вежбаме за поголеми работи. В година избори има мора да дрмаме. Замисли како цел народ ќе го лажиме со инвестиции, вработеност, повисоки плати. По телевизии само брејкинг њус ќе врват. Готово, официјално ќе се отвара фабрика тамау и таму плата 1000 евра ќе се вработат 5000 луѓе. Абе ќе искиниме на избори :coffee:[DOUBLEPOST=1435277566][/DOUBLEPOST]А за Кова не се секирај. Скриј се некое време, секако ќе го земиме па во право ќе бидиш :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Се вежбаме за поголеми работи. В година избори има мора да дрмаме. Замисли како цел народ ќе го лажиме со инвестиции, вработеност, повисоки плати. По телевизии само брејкинг њус ќе врват. Готово, официјално ќе се отвара фабрика тамау и таму плата 1000 евра ќе се вработат 5000 луѓе. Абе ќе искиниме на избори :coffee:[DOUBLEPOST=1435277566][/DOUBLEPOST]А за Кова не се секирај. Скриј се некое време, секако ќе го земиме па во право ќе бидиш :D
:D

Ве бива нема што. А и не треба кој знае колку да го прелажете народов кај нас. :icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
minjole

klajn..........................skrtel........................................sako.............................moreno

...........hendo...............................kovacic.................................cutnjo...........................

................milner..............................sturige .............................firminjo......................
imame presilen sreden red i soliden napad no za zal odbranava ni e ko svicarsko sirenje ne bi ni se slosilo da ni dojde serhio ramos i otamendi pa da sme konkurenti za titula[DOUBLEPOST=1435285355][/DOUBLEPOST]ama sepak ova so koviacic izgleda ne bidna

Последно уредено:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Со доаѓањето на Фирмино, со шпекулациите за Нов напаѓач....
Каде бре ќе игра Ориги?

Ја иам многу надеж у детево....не ја ...сите имавме и сите сакавме да го имаме уште во Јануари.
Вака испаѓа дека ќе нема место за Стариџ а не еден Ориги.

Истово го мислам и за средниот ред.
Многу играчи за кои очекувавме да играат ќе отпданат. (Лалана, Ален)

Ама ајде...добри се овие главоболки.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дали озбилно тролавте цело време? Па на пола Валандово кажав оти Ковачич оди во Ливерпул. :pos::pos:

Пизда ви матер преварантска. :cuc:
Многу брзо можиш да му кажиш на пола Валандово....:D

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Гледајќи ги хајлајтите на Фирмава.....се повеќе и повеќе ме потцеќа на Суарез!:sramezliv:

ПС.Расипаа ми го филмо со тоа шо ќе и дадат одмор на Кутињо и Фирма за подготовките!:oops:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Гледајќи ги хајлајтите на Фирмава.....се повеќе и повеќе ме потцеќа на Суарез!:sramezliv:

ПС.Расипаа ми го филмо со тоа шо ќе и дадат одмор на Кутињо и Фирма за подготовките!:oops:
1. Исто (само не сакав да кажам, да не ми се смеат али ептен ми е тој тип на кошкалче).

2. Исто :Д

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
1. Исто (само не сакав да кажам, да не ми се смеат али ептен ми е тој тип на кошкалче).

Падни стани играч е....мести кичми.....и пука од 2-30 метри.

Ама ај сеа....да не фрлам уроци!:rolleyes:

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
Ако можи да се клај насловна слика на фан клубов моментално тогаш со сигурност би требало да биди ова

CIPqZ0xWgAA19T-.jpg

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376

Добар играч е ама нешто на што ќе мора да поработат кај вас е неговото залагање на терен.Од што го имам гледано сезонава залагањето му е рамно на нула.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добар играч е ама нешто на што ќе мора да поработат кај вас е неговото залагање на терен.Од што го имам гледано сезонава залагањето му е рамно на нула.
Па ако нешто Роџерс успеа да им пикне на сите тоа е залагањето. Кога еден Балотели покажува знаци на живот и праи пресинг :)

Kajgana Shop

На врв Bottom