Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
12 март 2012
Мислења
201
Поени од реакции
166
Ај здраво живо Ливерпулци.Ве читам веке една година па викам редно е и да пишам.Денес се запрепастив од изјавта на милиот ни Суарез,тоа дека имало шанси да игра во ПСЖ или во некој друг голем клуб кој бил заинтересиран за неговите услуги и кој има големи планови за иднина.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
Ај здраво живо Ливерпулци.Ве читам веке една година па викам редно е и да пишам.Денес се запрепастив од изјавта на милиот ни Суарез,тоа дека имало шанси да игра во ПСЖ или во некој друг голем клуб кој бил заинтересиран за неговите услуги и кој има големи планови за иднина.
Добре ни дојде. И од старт да добиеш демант. Тоа со Суарез се глупости и не оди никаде. А ако оди тоа само ќе биди една потврда дека ќе се вртиме во круг. Купи играч оплескај ја сезоната после продај го па пак одново. Само да не почнуваме сега за тоа пошто ќе ни се нафрлат другиве.
--- надополнето: 12 март 2012 во 22:41 ---
И да.....ако си некој од оние на фб шо ми тераат инает и за тебе важи мостот. А ако не си, јбг ќе се согласуваме :LOL: (y)

Член од
12 март 2012
Мислења
201
Поени од реакции
166
Цел ден ми е у ПМ од како ја прочитав таа вест,а денес форумот го отворив 100 пати да прочитам некој коментар како овој твојот.Прочитав и дека кометарот му бил изваден од контекст,дека наводно тој онака кажал дека би играл со Лугано.....Како и да е ако го продадат Суарез ке се откажам преку Нова Македонија од оваа управа од КД па до чистачите на Енфилд.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од старт добредојде. Штета што оваа класична шпекулација те натерала да станеш член на форумот а не пример триумфот во Карлинг :) Се согласувам со Розата, не задржување на големи играчи, како Торес, Алонсо, Маскерано е одлига на мал клуб. Купување на такви во ек на кариера е одлика на голем. Го купивме Суарез во најдобар период за него, истото важи и за Керол. Суарез нема да се продаде, во спротивно, ќе си купиме друг (барем имаме сега пари, нема да правиме трансфери ко Киргијакос од 75 денари:P)

Член од
12 март 2012
Мислења
201
Поени од реакции
166
Не бе брат не ме натера таа вест.За Карлинг трофејот сакав да пишам ама бев здраво пијан па викам ај де не се глупирам:).Него се најавуваа некои протести пред утакмицата со Евертон,што бидна со тоа??

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не бе брат не ме натера таа вест.За Карлинг трофејот сакав да пишам ама бев здраво пијан па викам ај де не се глупирам:).Него се најавуваа некои протести пред утакмицата со Евертон,што бидна со тоа??
Ако сакаш да цитираш, оди на "Одговори" кај мојот пост и цитирај ме, како сега јас тебе (корисна информација, јас барав 1 недела, пред да прашам некој и да ми објасни). Иначе, разбрав и јас за протестите, баш и тука пишав. Не ми се допаѓа работата на Далглиш, да беше Хоџсон или било кој, до сега ќе гореше на сред Енфилд, но, само затоа што е тој добива воклав кредит. Е сега, конкретно за истите, мислам дека е рано и претерано да се прават протести зошто верувам дека тој, како огромен фан на клубот ќе сфати дека доклку парви било каква грешка и не е кадарен да го води клубот, сам ќе си поднесе отставка.

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Ако сакаш да цитираш, оди на "Одговори" кај мојот пост и цитирај ме, како сега јас тебе (корисна информација, јас барав 1 недела, пред да прашам некој и да ми објасни). Иначе, разбрав и јас за протестите, баш и тука пишав. Не ми се допаѓа работата на Далглиш, да беше Хоџсон или било кој, до сега ќе гореше на сред Енфилд, но, само затоа што е тој добива воклав кредит. Е сега, конкретно за истите, мислам дека е рано и претерано да се прават протести зошто верувам дека тој, како огромен фан на клубот ќе сфати дека доклку парви било каква грешка и не е кадарен да го води клубот, сам ќе си поднесе отставка.
Едвај чекам да го видам утрешниот резултат, па да видиме што понатаму ќе се случува со Далглиш.. Иначе ова со маршов мислам дека премногу, некако според мене е непочитување спрема Далглиш, иако никој не е поголем од клубот, не мора веднаш на таков начин да се реагира, нејсе... Ако Далглиш си оди, сакам да го видам Рафа на Енфилд повторно, сакам да ги видам трансферите што ќе ги прави со волку пари, а слушнав дека газдите спремале 70 милиони...

П.С. Добредојде на новиот член!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Едвај чекам да го видам утрешниот резултат, па да видиме што понатаму ќе се случува со Далглиш.. Иначе ова со маршов мислам дека премногу, некако според мене е непочитување спрема Далглиш, иако никој не е поголем од клубот, не мора веднаш на таков начин да се реагира, нејсе... Ако Далглиш си оди, сакам да го видам Рафа на Енфилд повторно, сакам да ги видам трансферите што ќе ги прави со волку пари, а слушнав дека газдите спремале 70 милиони...

Сите сме согласни дека е премногу и не почитување према Кралот, но, тоа е што е...некои се наапале премногу. Мада очигледно е дека е само шпекулација и нема ништо од маршот, мислам, нема нова информација сега за сега. А за трансфери јас разбрав дека 70 од газдите, плус одприлика 30 од продажба на играчи како Аква, Кол, Полсен...уствари сите што се на позајмица...плус 20 од Вориор (новиот ни спонзор на дресови)

Е сега, нека дојде Господ лично да се симне и да ми каже дека со 120 милиони не може да се купат играчи.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
Абе викам јас треба диктатор. Плати паричка земи играч има да игра и да молчи. Дисциплина во највисок степен да не смеат да му писнат ни на тренинг ни на утакмица. Ако губат да грми соблекувалната на полувреме. Страв да имаат од менаџерот :coffee: Сака некој да си оди? Нема одење бе. Има да скапи во резерви ако помисли на бегање. Бил некој добар играч? Клаузула како Барселона и Реал што ставаат. Ни треба Суарез (пример) за понатаму? Го сметаме за светска класа и не смееме да го изгубиме? Фркни му една клаузула од 80 милки па и да си оди да биди за мрсна пара. Треба Кени ваков да биди оти некако многу е мек и добар па затоа и си играат курташак овие
--- надополнето: 12 март 2012 во 23:27 ---

Нема врска со Евертон. Отиде сезоната во неповрат. Сега само ФА нешто да се изигра да се освои титула.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
А бе што се нервирате.До година 100 % играте ЛЕ (барем квалификации).А 5ти а 17ти исто ви се фаќа

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Утре или ќе незнаат нашиве кај е излезот или ќе се курчат ....
Ако биде првотот Кени ќе го бесат , дали играле играчите или фаќале прашина не е битно , Кени е крив ,а недај боже Керол да игра прва постава .
Ако биде вотрото , Керол ќе биде МОТМ на натпреварот , Кени цар ,а Адам најбољи креатор на игра шо сме го имале некоаш :sleep:

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Нема врска со Евертон. Отиде сезоната во неповрат. Сега само ФА нешто да се изигра да се освои титула.
Абе сезоната за одење, отиде.. Мислев на тоа што ќе се случува со Далглиш ако изгубиме, дали ќе се зголеми интензитетот за он да даде отставка, во спротивно, ако победиме, дали сите ќе сакаат да остане...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
А бе што се нервирате.До година 100 % играте ЛЕ (барем квалификации).А 5ти а 17ти исто ви се фаќа
Ние не се нервираме за тоа. Сакаме сега младинците да добијат шанса баш поради тоа што сезоната отиде. А како вие се спремате за ЛЕ ? :D
П.С за она со филмовите - ќерката на мојот шеф - Пато, најмногу одговара тој
--- надополнето: 12 март 2012 во 23:44 ---
Абе сезоната за одење, отиде.. Мислев на тоа што ќе се случува со Далглиш ако изгубиме, дали ќе се зголеми интензитетот за он да даде отставка, во спротивно, ако победиме, дали сите ќе сакаат да остане...
Нема ништо да се зголеми. Посекако тој треба да ја заврши сезоната нема смисла сега да си оди. Е дали ќе ја почни другата ќе видиме

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Ние не се нервираме за тоа. Сакаме сега младинците да добијат шанса баш поради тоа што сезоната отиде. А како вие се спремате за ЛЕ ? :D
П.С за она со филмовите - ќерката на мојот шеф - Пато, најмногу одговара тој
--- надополнето: 12 март 2012 во 23:44 ---

Нема ништо да се зголеми. Посекако тој треба да ја заврши сезоната нема смисла сега да си оди. Е дали ќе ја почни другата ќе видиме
Не идеме ние во ЛЕ не се грижи :D
Да во право си за Пато.Не ми текна на него (иако јас не ја правев листата :) )

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јасно ми е...всушност на сите ни е јасно. Криво ми е што Купот служи како прикривање на лошата сезона, што реално ја имаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom