Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Кени ДА е голем мотиватор .. ама за тактичар воопшто не го бива. Бенитез беше каде каде подобар на тоа поле. Бенитез за разлика од Кени имаше многу помал буџет а сепак направи добри трансфери , за разлика од Кени кој имаше добра пара на располагање а туку така се фрлија 35М за недокажан фудбалер , 20М за пак недокажан фудбалер .. 9М за креатор на игра .. што нема последниве утакмици ни К од тоа .. и 16М за крило што игра многу неконстантно. Сеуште не сум за отказ на Кени .. ама ако продолжи со порази , ако е толку голем кинг сам ќе рече ваа не ја бива и сам ќе си замине. Ни помогна кога највеќе требаше лани .. сега треба и ние да му дадеме поддршка .. ама се треба да си има граница!

S

Stivie G

Гостин
Мочкото е минато свршено време. Сега ако фали напаѓач треба да се бара некој друг. А има за имање само дали нашиве паметњаковци ќе најдат останува да видиме. Ионака ако не чини, Бранко ќе биди крив ама ако чини тогаш тој што го купил ќе е заслужен. Ене го Фалкао - нека фркнат 50 милиона и ќе го донесат ионака не му е до ЛШ дојдено него.Па тука е веројатно Дамиао,Солдадо,Кавани итн итн. Треба само пара а не играње во ЛШ. Десни крила исто така има така да ќе видиме како ќе изиграат на пазарот нашиве. Само да не испадни на крај имаме играчи не ни требаат нови или па да земат некои шабани па да се чудиме. После нормално среќата е крива (не му паднало парето на газда Хенри), стативите се движеле и намерно не попречувале во обидите да постигниме гол, судиите биле педери и не не сакале пошто нашиве не им се тртеле итн итн
Мочкото како шо го викаш не вадеше од калта 3 сезони, заедно со Џерард ни беа главни играчи, му скисна и нему и бараше излез и замина во Челзи но се виде дека погреши. Значи напаѓач фали, тоа сите го знаеме и гледаме. Зошто Кени не купи напаѓач? Бидејки направи една таква грешка(иако се сомневам дека е негова бидејки во тимот беше дојден 3 недели претходно) со Керол минатата зима. Не сакаше да ризикува и оваа зима за да не се повтори пак истото. Значи сигурен сум дека летото ќе стигне напаѓач каков шо сакаме, достојна замена за Торес. И сфатете веќе еднаш дека играта оваа сезона драстично е подобрена, значи немам пропуштено натрпевар на тимот од почетокот и слободно може да кажам дека имаме одиграно само 4 катастофални натпревари(Сандерленд, Болтон, Фулам и Тотенхем), во сите останати доминаравме но бидејки немаме класа напаѓач ете сега сме на мизерното 7 место. По натпреварот со Болтон и самиот Далглиш изјави дека некои играчи не заслужуваат да го носат дресот на Ливерпул. Сигурно незалудно го изјави тоа.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Што е финтата со ова И ЈАС СУМ ИСКОМПЛЕКСИРАН ? :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Што е финтата со ова И ЈАС СУМ ИСКОМПЛЕКСИРАН ? :)
Па постојано не "потсетувате" како тоа сме искомплексирани, па решивме да ви заштедиме време за пишување постови, ако има дискусија да се развие, нека биде било што освен за комплекс.:cool:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Нити сум спомнал некогаш комплекси, ни па имам намера да спомнам, а за добра дискусија секогаш и во секое време сум подготвен! :cool:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нити сум спомнал некогаш комплекси, ни па имам намера да спомнам, а за добра дискусија секогаш и во секое време сум подготвен! :cool:
Јас не те тангирав :) Али ако немаш попаметна работа, пролистај низ темата за ПЛ, ќе видиш кога ние ќе подзаборавиме дека имаме комплекс (најчесто од тимот за кој што навиваш) постојано не потсетуваат. Не поминува Недела...а ние да не бидеме подсетени :cool:

S

Stivie G

Гостин
Како шо претпоставував, така и ќе се случи, сега ќе дојдат и во фан клубот ќе почнат да не напаѓат.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Како шо претпоставував, така и ќе се случи, сега ќе дојдат и во фан клубот ќе почнат да не напаѓат.
Кое бе напаѓање брат, онака читав што пишувате и видов сте пишале повеќе души и јас сум искомплексиран и прашав само, пошто неам читано ништо во ПЛ темата за тоа и не ми беше јасно.. Ок извенете ако нешто ве навредив, а немав таква намера ни најмалку!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
Мочкото како шо го викаш не вадеше од калта 3 сезони, заедно со Џерард ни беа главни играчи, му скисна и нему и бараше излез и замина во Челзи но се виде дека погреши. Значи напаѓач фали, тоа сите го знаеме и гледаме. Зошто Кени не купи напаѓач? Бидејки направи една таква грешка(иако се сомневам дека е негова бидејки во тимот беше дојден 3 недели претходно) со Керол минатата зима. Не сакаше да ризикува и оваа зима за да не се повтори пак истото. Значи сигурен сум дека летото ќе стигне напаѓач каков шо сакаме, достојна замена за Торес. И сфатете веќе еднаш дека играта оваа сезона драстично е подобрена, значи немам пропуштено натрпевар на тимот од почетокот и слободно може да кажам дека имаме одиграно само 4 катастофални натпревари(Сандерленд, Болтон, Фулам и Тотенхем), во сите останати доминаравме но бидејки немаме класа напаѓач ете сега сме на мизерното 7 место. По натпреварот со Болтон и самиот Далглиш изјави дека некои играчи не заслужуваат да го носат дресот на Ливерпул. Сигурно незалудно го изјави тоа.
Мочкото играше добро и не вадеше ама на крајот ни го стави кога најмалку требаше. Сам кажа да останеше тој друга песна ќе се пееше. Кај издржа 3 ипол сезони што го кошташе уште 1 да остани баш кога тргна нагоре? Е па извини ама нема простување за него. А и доволно со муабети за јудата. Како што рече еден србин - јудата за мене е мртов, а за покојните не сакам да зборувам (y)
А за напаѓач баш да видам кој ќе земат. Само да не е на крај на лето некој преплатен млад талент. Ќе треба еден за со Керол да игра напред
За утакмиците - повеќе од четири се. Ме мрзи сега ама можам со ред за секоја утакмица да ти напишам што и како изигравме
--- надополнето: 12 март 2012 во 15:31 ---
Тоа точно.....гледам во ПЛ немаат на кој па на челзијашите се нафрлиле :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас не ја ни отварам темата....ама можам да претпоставам колку им се "нафурале".... :)

S

Stivie G

Гостин
Кое бе напаѓање брат, онака читав што пишувате и видов сте пишале повеќе души и јас сум искомплексиран и прашав само, пошто неам читано ништо во ПЛ темата за тоа и не ми беше јасно.. Ок извенете ако нешто ве навредив, а немав таква намера ни најмалку!
Не треба да се извинуваш ништо, јас се извинувам што така бурно изреагирав спрема тебе а ти ни крив ни дужен налета во лош момент, тоа се кавгите се однесува на одредени поединци од твојот клуб кои само знаат да кажат дека сме искомплексирани.
--- надополнето: 12 март 2012 во 17:07 ---
Мочкото играше добро и не вадеше ама на крајот ни го стави кога најмалку требаше. Сам кажа да останеше тој друга песна ќе се пееше. Кај издржа 3 ипол сезони што го кошташе уште 1 да остани баш кога тргна нагоре? Е па извини ама нема простување за него. А и доволно со муабети за јудата. Како што рече еден србин - јудата за мене е мртов, а за покојните не сакам да зборувам (y)
А за напаѓач баш да видам кој ќе земат. Само да не е на крај на лето некој преплатен млад талент. Ќе треба еден за со Керол да игра напред
За утакмиците - повеќе од четири се. Ме мрзи сега ама можам со ред за секоја утакмица да ти напишам што и како изигравме
--- надополнето: 12 март 2012 во 15:31 ---

Со тоа шо замина и тој и ние изгубивме. Трпеше шо трпеше и замина. Баш во тој период и бевме во т.н. криза и затоа замина.
За утакмиците не се повеќе од 4, тие шо ги пишав тие се 4 натпревари кога сме изиграле катастофа а додека останатие пак ќе кажам ги одигавме на ниво. За напаѓач и слеп да си ќе видиш дека ни фали, како и сите така и и јас се надевам дека ќе биде некој класа.
--- надополнето: 12 март 2012 во 17:08 ---
Јас не ја ни отварам темата....ама можам да претпоставам колку им се "нафурале".... :)
Отвори ја, фанови на Арсенал им кажуваат на фановите на Челзи дека се вештачки клуб ко божем тие нешто подобро се.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ја незнам што им е финтата со тоа вештачки клуб. Ко нивните да ги засадиле во земја и со помош на наводнување, ѓубрење и сончева светлина да пораснале стадиони менаџери и навивачи. Секој си навива за одреден клуб со причина. Дали навивачите, дали играчи и начин на игра, дали титули, нешто те привлекло и го сакаш тој клуб. Ама знаеш кога мора цело време да се пишува нешто сеа глупости ќе се тропаат. Да неможеш да пишеш таму, ете еден од Челзи пишал го направија ненормален. Ако пишал и против Ливерпул ама у право си е човекот, секој си го сака клубот заради некој Х причина...

S

Stivie G

Гостин
Замислете кои судии ќе ни судат против Стоук и КПР. Незаменливот Хауард Веб против КПР и ѓубрето Кевин Френд против Стоук. Лоша работа (n).

Kajgana Shop

На врв Bottom