Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Не идеме ние во ЛЕ не се грижи :D
Да во право си за Пато.Не ми текна на него (иако јас не ја правев листата :) )
Ама нема ни во ЛШ :D Ќе ве тепаме на крајот ако е потребно колку и да не ни треба нас утакмицата за да ни правите друштво во ЛЕ :pos:
--- надополнето: 12 март 2012 во 23:52 ---
Џерард: Вака веќе не може

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Реакцијата на Стиви да не е за тоа што не му ја даваат капитенската лента во репрезентација...:pos:

Веќе вака не може....еден Паркер да е пред мене

S

Stivie G

Гостин
Ај да се вклучам и јас, не бива без мене :pos:. Ќе ве однесам на друга тема малку.
Најпрво добредојде на новиот член. Само да не биде за 2 3 дена и потоа чао. Колку повеќе не има толку подобро (y) .
За утре очекувам Кени да излезе со следниот состав:Реина, Кели, Карагер, Шкртел, Енрике, Даунинг, Џерард, Спиринг, Белами, Кајт и Суарез. Не очекувам младинци за овој натпревар.
И да ве потсетам дека во среда младите играат полуфинале против Ајакс.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас не памптам пораз на Енфилд од Евертон.......АМА, како што кажа Розата, сезонава ни е за рушење рекорди во крајно негативна насока, па зошто и да не извади младинци да ги спржи и по цена на пораз. Зарем уште живееме во сонот 4то место оваа година, па да не смее да се дозволи лабава игра?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.826
Ај да се вклучам и јас, не бива без мене :pos:. Ќе ве однесам на друга тема малку.
Најпрво добредојде на новиот член. Само да не биде за 2 3 дена и потоа чао. Колку повеќе не има толку подобро (y) .
За утре очекувам Кени да излезе со следниот состав:Реина, Кели, Карагер, Шкртел, Енрике, Даунинг, Џерард, Спиринг, Белами, Кајт и Суарез. Не очекувам младинци за овој натпревар.
И да ве потсетам дека во среда младите играат полуфинале против Ајакс.
Суарез и Кајт напред? Секоја чест ама ја би ги седнал на клупа до крај на сезона. Има Керол да игра па и Морган ( после утакмицата со Ајакс)

S

Stivie G

Гостин
Уште пораз од Евертон ни фали и таман ќе биде работата. И јас сум за да играт младите ама баш утре не. Може на 21 дури кога играме со КПР, многу сакам да го видам Сусо во тимот, штета ќе биде да пропадне таков талент. Јас дојдов до заклучок дека без Шпанец во тимот(напаѓач или играч од средината) едноставно не ни оди.
--- надополнето: 13 март 2012 во 00:19 ---
Суарез и Кајт напред? Секоја чест ама ја би ги седнал на клупа до крај на сезона. Има Керол да игра па и Морган ( после утакмицата со Ајакс)
Ти запна со Морган. Стерлинг сигурно ќе влезе пред Морган во првиот тим па и тој унгарецот Адорјан.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Уште пораз од Евертон ни фали и таман ќе биде работата. И јас сум за да играт младите ама баш утре не. Може на 21 дури кога играме со КПР, многу сакам да го видам Сусо во тимот, штета ќе биде да пропадне таков талент. Јас дојдов до заклучок дека без Шпанец во тимот(напаѓач или играч од средината) едноставно не ни оди.
Секоаш , утре не ... тоа е тоа се нема мадиња да се игра некој младинец шо е подобар од Даунинг и Адам заедно ...
Нема врска шо е млад 18/19 године тогај децата се докажуа ако не им се даде шанса нема когај ,а дека ќе го видиш Сусо у тимов барем оваа сезона , НЕМА , барем оваа сезона , Кени не го става ...

S

Stivie G

Гостин
Секоаш , утре не ... тоа е тоа се нема мадиња да се игра некој младинец шо е подобар од Даунинг и Адам заедно ...
Нема врска шо е млад 18/19 године тогај децата се докажуа ако не им се даде шанса нема когај ,а дека ќе го видиш Сусо у тимов барем оваа сезона , НЕМА , барем оваа сезона , Кени не го става ...
Сум за младите да добијат шанса ама баш на градско дерби да имаат деби не се согласувам. А Адам не сакам да го видам до крајот на сезоната во почетен состав бидејки не заслужува. За Даунинг незнам, овој барем се труди за разлика од претходниот и во последните натпревари покажува солидни изданија.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
даде во градско дерби не а кели против челзи што дебитираше попара кога ги праваше еден не го помина , робинсон против арсенал дебитираше кога не мрднаа по лева страна и тоа требаше да го чекаме да не биде на дерби утакмица ? таму се поакажуваат мудата сине или ќе те биде или не

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Што се труди тој Даунинг не ме заебавајте, за тие пари да имаш 0 голови 0 асистенции во 20+ утакмици у пл не е возможно. Го играше лево десно крило и пак не му тргна. Нека се средат што побрзо несмее во никој случај да изгубат од Евертон. И да, дур има реални шанси за 4то место (математички) јас уште се надевам!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сум за младите да добијат шанса ама баш на градско дерби да имаат деби не се согласувам. А Адам не сакам да го видам до крајот на сезоната во почетен состав бидејки не заслужува. За Даунинг незнам, овој барем се труди за разлика од претходниот и во последните натпревари покажува солидни изданија.
Даунинг и Адам под итно на клупа до крај на сезона, под итно..под казна...макар побарале трансфер на Лето и да не им биде одобрен, па да ги мачат од клуб, кој ги е*е...не се залагаат, не ни заслужуваат поддршка. Од повозрасниве Кара и Кајт исто аут до крај, доста им е за сезонава.

Е сега, од младинциве, не би знаел кој чиво место би завземал, само сакам Себа да биде во прв тим до крај на сезона.
--- надополнето: 13 март 2012 во 00:33 ---
Што се труди тој Даунинг не ме заебавајте, за тие пари да имаш 0 голови 0 асистенции во 20+ утакмици у пл не е возможно. Го играше лево десно крило и пак не му тргна. Нека се средат што побрзо несмее во никој случај да изгубат од Евертон. И да, дур има реални шанси за 4то место (математички) јас уште се надевам!
Ќе ти стаев лајк, ама ова со надевањево ме предомисли :)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
даде во градско дерби не а кели против челзи што дебитираше попара кога ги праваше еден не го помина , робинсон против арсенал дебитираше кога не мрднаа по лева страна и тоа требаше да го чекаме да не биде на дерби утакмица ? таму се поакажуваат мудата сине или ќе те биде или не
едит:
за кели неможев да најдам видео за со челзи али за робинсон молимте изгледај го и кажи ми колку пати волкот помина и нафрли ?

S

Stivie G

Гостин
А кој утре според тебе треба да дебитира? Кели дебитираше бидејки немаше кој друг, исто и Робинсон. Тоа сега не е случај со останатите. Ако зависи од мене утре би го ставил Шелви пред Даунинг за друг незнам барем за утрешениот натпревар.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А кој утре според тебе треба да дебитира? Кели дебитираше бидејки немаше кој друг, исто и Робинсон. Тоа сега не е случај со останатите. Ако зависи од мене утре би го ставил Шелви пред Даунинг за друг незнам барем за утрешениот натпревар.
Можеш Шелви место Адам, не место Даунинг. Ептен ќе биде згусната и некорисна средината.

Kajgana Shop

На врв Bottom