Не ми ја исполни и не ми ја исполни желбата да ја видам Фани во руж црвено на Енфилд. Супер потег направила шеќерчево.Абе ајде, види го оној Раиола денес излага со изјава, опуштете го Марио, има проблеми надвор од терен, не си ја гледа ќерка му ќе му треба време. Отишол изглеа психички...
Even Dracula reacts better to crosses than MignoletEx #LFC keeper Grobbelaar: 'Mignolet worse than Dracula because at least Dracula comes out of his coffin now & then.'
Дракула бе, кај му текнало![]()
Добра досетка, за така неителигентно дете.Even Dracula reacts better to crosses than Mignolet![]()
Не сум дете.Добра досетка, за така неителигентно дете.
Не сакам да бидам Бодо и да викам „ви реков“ ама од старт се виде дека нема да го биде Мињоле во ЛФЦ. Скоро година ипол и ама баш со ништо нит покажа дека вреди 12м фунти нит дека заслужил да му дадат простор за да покаже дека вреди.Ex #LFC keeper Grobbelaar: 'Mignolet worse than Dracula because at least Dracula comes out of his coffin now & then.'
Дракула бе, кај му текнало![]()
Не зафркавај и ти сега, во првата полусезона беше феноменален. Пенал фатен против Стоук, ни спаси 2 бода, зицерот наредно коло против Вила на Бентеке во 85-6 минута, пак ни спаси 2 бода, по 2-3 кола против Сандерленд чуда правеше кога победивме 1-3....Мињоле е многу лош од Јануари наваму, претходно беше сигурно во топ 3 голмани во ПЛ.Не сакам да бидам Бодо и да викам „ви реков“ ама од старт се виде дека нема да го биде Мињоле во ЛФЦ. Скоро година ипол и ама баш со ништо нит покажа дека вреди 12м фунти нит дека заслужил да му дадат простор за да покаже дека вреди.
Запнаа сите од фан клубов со тој ебам фатен пенал од Стоук у прво коло лани и тоа ни ја кренало сезоната...
Многу сакам да се оправи и да заличи на голман на екипа која претендира за борба на тронот ама по се изгледа дека е налик Даунинг, квалитетен за во екипи од средина на табелата. Можеби притисокот го искина...
Mignolet e ednakov na site ostanati. Kilav kako i drugite. Jadniot samo da nauci nafrleni inaku kako short stopper i linijski golman e topНе зафркавај и ти сега, во првата полусезона беше феноменален. Пенал фатен против Стоук, ни спаси 2 бода, зицерот наредно коло против Вила на Бентеке во 85-6 минута, пак ни спаси 2 бода, по 2-3 кола против Сандерленд чуда правеше кога победивме 1-3....Мињоле е многу лош од Јануари наваму, претходно беше сигурно во топ 3 голмани во ПЛ.
Аман бе брат, со 3 интервенции заслужил ли да биде во топ3 во ПЛ?Не зафркавај и ти сега, во првата полусезона беше феноменален. Пенал фатен против Стоук, ни спаси 2 бода, зицерот наредно коло против Вила на Бентеке во 85-6 минута, пак ни спаси 2 бода, по 2-3 кола против Сандерленд чуда правеше кога победивме 1-3....Мињоле е многу лош од Јануари наваму, претходно беше сигурно во топ 3 голмани во ПЛ.
Што има лошо во "ви реков" ако е точно ?Не сакам да бидам Бодо и да викам „ви реков“ ..